• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

I hjertet av Napoli

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Napoli
Nyhet
pris fra kr 2 959
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag hvorfor Napoli er en av Europas mest sjarmerende byer! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter i det historiske sentrumet med frokost og fly t/r!

Kremen av Campania-regionen og havne-Italias ypperligste sjarm inviterer til en opplevelsesrik byferie. På denne reisen bor du midt i det historiske hjertet av Napoli. Nyt kunst og arkitektoniske mesterverk fra tusen års historie, beundre blomster som klamrer seg til fargerike murvegger, og gå deg vill i smale brosteinsgater som fører deg til rustikke piazzaer og verdens beste pizza - Napoli en by som vil erobre ditt hjerte!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Europeo
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Napoli (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Forelsk deg i Napoli

Napolitanerne kan kunsten å nyte livet: her kan du smake på regionens edle dråper, nyte den ferskeste sjømaten, og vandre i byens smale gater, mens du lar deg sjarmere av den sør-italienske lidenskapen. Estetisk og atmosfærisk: Napolis postkortvakre bybildet er et resultat av en rekke historiske epoker. Fra byens kulinariske gleder, til staselige slott og fascinerende museer - Dette er en by du vil alltid vende tilbake til.

Hotel Europeo

35 Vurderinger
 • Hotel
 • Napoli, Italia
Hotel

Dette avslappende hotellet ligger i en av Napolis idylliske smale brosteinsgater. 6 minutters gange fra en metrostasjon, en 10-minutters spasertur fra Napoli-katedralen, og en 13-minutters spasertur fra Napoli nasjonal arkeologisk museum. Fasiliteter inkluderer vaskeri og internett. Parkering er tilgjengelig mot en avgift.

 • +2
Les mer
double room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De uformelle rommene individuelt innredet med levende toner og flislagte gulv, rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar. I tillegg tile eget bad med dusj og toalett.

TravelBird Tips!

Gå ikke glipp av:

 • Castel Nuovo - slottet bygget i 1282 skiller seg ut Napolis skyline. Den imponerende konstruksjonen ligger i nærheten av berømte Piazza del Plebiscito. Slottet har fem sirkulære som alle forteller en fascinerende historie.
 • Cappella Sansevero - ikke så langt fra Castel Nuovo finner du vakre Cappella Sansevero utsmykket i utsøkte malerier og utskjæringer. Kapellet ble bygget i 1590 og var da en privat bygning for hertugen av Torrmaggiore.
 • Utforsk distriktet Santa Lucia - For å virkelig oppleve Napoli fra et lokalt perspektiv, ta en tur til det pulserende nabolaget Santa Lucia, som ligger litt vest for Piazza del Plebiscito. En myriade av små gater som strekker seg ned til sjøen og tilbyr en rekke lokale restauranter, kafeer og butikker.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,- per per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 8 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-8 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 91 - kr 227 på hotellprisen

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger Napolis typiske smale brosteinsgater. 6 minutters gange fra en metrostasjon, en 10-minutters spasertur fra Napoli-katedralen, og en 13-minutters spasertur fra Napoli nasjonal arkeologisk museum. Togstasjonen ligger ca 2 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret