Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg overraske av stemningsfulle Pisa

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Pisa
pris fra kr 3 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Forelsk deg i Pisa med 2- 5 netter på sentrale Hotel Terminus Plaza. Reisen inkluderer frokost hver morgen, en flaske vin og fly!

Kjent over hele verden for sitt vakre, skjeve tårn, er Pisa en by som utstråler arkitektoniske mesterverk, kunst og kultur. Byen er et levende museum og tar deg tilbake til romerske tider, middelalderen og gjennom renessansen. Visste du at Pisa er like stemningsfull som den er historisk? Byen yrer av koselige kafeer, pulserende markeder og livlige piazzaer. Enten du vil på en romantisk miniferie, eller nyte en weekend med din beste venn, duker Pisa opp til en spennende storbyreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Terminus Plaza
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Pisa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • En flaske vin på rommet
Ytterligere tilvalg
 • 1 x middag med diverse retter
Levende Pisa

Reisende kommer fra hele verden for å se det berømte tårnet, men visste du at det er utdanning som har drevet den lokale økonomien, faktisk helt siden 1400-tallet. Pisa er hjem til et av Italias fremste eliteuniversitet. Mengden studenter gir byens sentrum en fantastisk og livlig kafé-og bar scene som er godt integrert i byens arkitektoniske portefølje av velholdte romanske bygninger og renessansepiazzaer.

Hotel Terminus & Plaza

 • Hotel
 • Pisa, Italia
Hôtel Terminus Plaza

Dette avslappede hotellet som ligger noen minutters gange fra Pisa Stazione Fs bussholdeplass er også bare 1,9 km fra både ikoniske skjeve tårn i Pisa og Cattedrale di Pisa. Hotellet er nærme shopping, restauranter, kafeer og andre severdigheter.
Hotellet tilbyr gratis frokostbuffé som serveres i et uformelt spiseområde. Andre fasiliteter inkluderer en laid-back bar, samt en koselig fellesstue med sofaer.

 • +1
Les mer
Chambre

Klassisk dobbeltrom

De romslige rommene er utstyrt med tremøbler, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og skrivebord. Roomservice er tilgjengelig.

TravelBird Tips!

Sjekk stemningsfulle Pisa på:

 • Ir Tegame - et stilig "spaghetteria" i hjertet av byen. Her er den velsmakende pastaen både fersk og hjemmelaget, men det er kanskje interiøret som vil imponere deg mest. Restauranten er fylt med ville blomster, røde og hvite rustikke stiger og et dekorativt lavt tømmertak gjør atmosfæren enda koseligere.
 • Osteria del Porton Rosso - dette er et travelt "ostaria" som ligger på nordsiden av elven. Innsiden poengterer stil, sjarm og utmerket regional mat fra landet og det nærliggende havet.
 • La Torre Del Luppolo - denne stemningsfulle "craft beer" baren har et enormt utvalg av forskjellige øltyper, av både lokalt og internasjonalt. I tillegg serverer de smakfulle snacks som passer perfekt til ditt valg av øl.
Valgfritt tillegg

En valgfri middag på restauranten overfor hotellet kan legges til dersom dette er ønsket. Middagen inkluderer en forrett, to hovedretter, en siderett og dessert per person. Dette kan legges til i ytterligere tilvalg.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 15 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 8 og 1 barn opptil 3 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 4-8 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Det sentrale hotellet ligger noen minutters gange fra Pisa Stazione Fs bussholdeplass og bare 1,9 km fra det ikoniske skjeve tårnet og Cattedrale di Pisa.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret