• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Italiensk rundreise til Roma & Firenze

 • Storbyferie
 • 5 eller 7 netter
 • Italia
Nyhet
pris fra kr 5 489
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev to av Italias storbyer på samme reise: Firenze og Roma! 5 eller 7 netter inkludert togbillett, frokost, 4-stjerners hoteller og fly.

Ta en tur tilbake i tid til to av Italias viktigste kulturelle edelstener! Du starter reisen din i Roma på det 4-stjerners Hotel Cardinal St. Peter, hvor du kan gå på sightseeing blant noen av verdens mest berømte monumenter. Deretter tar du toget til Firenze og det 4-stjerners Club Hotel Firenze, hvor du vil kunne oppdage den pittoreske byen, som har vært en av Europas viktigste kultur- og kunstsentre siden renessansen. Herfra går turen tilbake til Roma, hvor den siste tiden av reisen tilbringes. Velg mellom 5 eller 7 netter med frokost, og la deg forføre av kunst, kultur, historie og ikke minst italiensk mat.

Tilbudet inkluderer:
 • 3-4 netter på Hotel Cardinal St. Peter
 • 2-3 netter på Club Hotel Firenze
 • Frokost
 • Tilgang til basseng og solsenger på Hotel Cardinal St. Peter (fra 30. mai til 15. september)
 • Togbillett mellom Roma til Firenze t/r (2. klasse med Freccia togselskap)
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Dag 1 & 2: Roma, bella Roma

  Benvenuti a Roma! Du ankommer Roma flyplass, hvoretter du beveger deg mot sentrum for å sjekke inn på ditt 4-stjerners Cardinal Hotel St. Peter. Her kan du sette fra deg kofferten og sette solbrillene på nesen, for nå skal du ut å utforske den magiske byen. Med 2 netter har du muligheten til å se alle Romas spennende attraksjoner. Besøk Vatikanstaten, gå fra Pantheon til Trevifontenen og sett deg ned med en gelato på Spansketrappen. Det er også en rekke spennende museer, og selvfølgelig bør du ikke gå glipp av de travle shoppinggatene.

  Ta en dagstur med offentlig transport til landsbygda for å besøke det arkeologiske området Ostia Antica, ruinene til Romas gamle havn, eller gå en tur gjennom den grønne nekropolisen utenfor Cerveteri. Avslutt dagen med en deilig pastarett etterfulgt av en cappuccino på en av byens mange utendørskafeer. Benytt deg av tiden du har, men ikke bekymre deg hvis du ikke får til alt på listen, fordi du kommer tilbake til hovedstaden mot slutten av reisen.

  View

  Cardinal Hotel St. Peter

  • Hotel
  • Roma, Italia
  View

  Dette 4-stjernershotellet tilbyr moderne komfort i sentrum av Roma. Det er bare noen hundre meter fra den vakre parken Villa Doria Pamphili, og Vatikanstaten ligger rundt 2,5 km fra hotellet. En utflukt til Petersplassen eller det imponerende Sixtinske kapell er derfor et absolutt must. 400 meter fra hotellet finnes det en buss som tar deg til hjertet av byen. Hotellet har en bar og lounge som tilbyr lekre cocktailer, og den inkluderte frokosten nytes i spisesalen. I området rundt hotellet finnes en rekke spisesteder og barer. Hotellet har i tillegg et utendørs basseng (åpent fra 30.05-15.09). Rommene er utstyrt med aircondition TV, minibar (mot avgift), telefon, safe, gratis WiFi, toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Fortryllende Firenze

  God morgen! Neste stopp for reisen er vakre Firenze, hvor det er renessansen dominerer. Du spiser frokost på hotellet, før du tar toget fra Roma til Firenze (billett inkludert) og sjekker inn på ditt neste 4-stjerners Club Hotel Firenze. Firenze er en fantastisk by, som tilbyr imponerende sightseeing og kulinariske herligheter. Under oppholdet bør du selvfølgelig se den store katedralen og gå over den historiske broen Ponte Vecchio.

  Mesterverkene av renessanseikonene Michelangelo, Leonardo Da Vinci og Botticelli kan oppleves på Uffizi-museet. Et tips er å bestille billetter før avreise, slik at du ikke kaster bort halve dagen i kø. Hvis du vil ha byens beste is, må du finne frem din indre tålmodighet. Køen er lang foran isbutikken Grom, men smaken derimot.. ferske råvarer og håndlaget is.. Fenomenal.

  Har du bestilt rundreisen med 5 netter, tilbringer du 2 netter på hotellet. Hvis du har bestilt 7 netter, har du 3 netter til rådighet i renessansebyen.

  Hotel

  Club Hotel Firenze

  • Hotel
  • Firenze, Italia
  Hotel

  Hotel Club Florence kunne ikke ha en bedre beliggenhet, kun 200 meter fra kirken Santa Maria Novella og Duomo Firenze. Hotellet er vakkert og moderne innredet og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Du får dine billdetter til Uffizi i resepsjonen ved ankomst. Hotellbaren er det perfekte stedet å slappe av og hvile føttene etter en lang dag med sightseeing. Det er gratis WiFi i alle fellesområder og gjester på Hotel Club Florence vil også få 20% rabatt på den populære sjømatrestauranten Fish San Pietro mindre enn 100 meter fra hotellet.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Retur til Roma

  Etter frokost i Firenze, ta toget tilbake til Roma (inkludert), hvor du tilbringer din siste natt på samme hotell som natt 1-2, Cardinal Hotel St. Peter. Avhengig av tog og flytid, kan du bruke dagen på opplevelsene du ikke rakk i begynnelsen av reisen. Kjøp de siste suvenirene, spis en siste gelato (eller fem?), eller tilbringe noen timer på et av de fine museene før du reiser hjem. Hvil slitne muskler på flyturen nordover, og nyt det siste glimtet av den fortryllende hovedstaden fra flyvinduet før du ankommer norsk jord med minner for livet.

  Har du bestilt 5 netter, tilbring den siste natten i Roma. Har du bestilt 7 netter, får du totalt 2 netter i byen før du reiser til hjemover.

  View

  Cardinal Hotel St. Peter

  • Hotel
  • Roma, Italia
  View

  Dette 4-stjernershotellet tilbyr moderne komfort i sentrum av Roma. Det er bare noen hundre meter fra den vakre parken Villa Doria Pamphili, og Vatikanstaten ligger rundt 2,5 km fra hotellet. En utflukt til Petersplassen eller det imponerende Sixtinske kapell er derfor et absolutt must. 400 meter fra hotellet finnes det en buss som tar deg til hjertet av byen. Hotellet har en bar og lounge som tilbyr lekre cocktailer, og den inkluderte frokosten nytes i spisesalen. I området rundt hotellet finnes en rekke spisesteder og barer. Hotellet har i tillegg et utendørs basseng (åpent fra 30.05-15.09). Rommene er utstyrt med aircondition TV, minibar (mot avgift), telefon, safe, gratis WiFi, toalettartikler.

  Les mer
Våre tips
 • Romas høyeste bakke

  Fra denne bakketoppen har du en fantastisk utsikt over byen: furutrær, husene, de omkringliggende åsene... absolutt verdt et besøk!

  Fjell Colle del Gianicolo Fjell
 • mmm..Tiramisu

  Er du glad i tiramisu? Da kommer du hit, til distriktet Tridente for tiramisu med banan, pistasj, jordbær og mer!

  Kaffebar Pompi Tiramisu Kaffebar
 • Inngang til Villa Borghese

  Besøk Piazza del Popolo og se utsikten samtidig som det omringende fossefallet setter resten av stemningen - magisk!

  Park Pincio Park Park
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt i Roma: 6 € per person per natt
 • Turistskatt i Firenze: 4 € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Internett

Hotel Cardinal St. Peter: Gratis WiFi på hotellets fellesområder
Club Hotel Firenze: Gratis WiFi på hele hotellet

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret