Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Ta med familien på camping i Nordjylland

 • Feriepark
 • Hanstholm
pris fra kr 2 189
 • per leilighet fra
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Camping for hele familien ved Nordsjøen. 3, 5 eller 7 netter i hytter for 4, 7 eller 8 personer på Hanstholm Camping med tilgang til badeland og mer!

Gjør dere klar til en ferie full av fart og mye moro! På Hanstholm Camping kan dere glede dere til badeland, dyrehage for barn, og mange andre aktiviteter for hele familien. Her kan ferien nytes i fredlige omgivelser med flott natur, og muligheten til å slappe av som foreldre. Dere bor i deres egen hytte, med plass til enten 4, 7 eller 8 personer. Det er altså mulig å ta med hele familien! Ikke langt unna campingplassen finnes kilometerlange sandstrender med frisk havluft, som er kuren for hverdagens stress og mas. Dette er en ferie for både store og små, så gled dere til 4, 6 eller 8 netter med hygge og kvalitetstid!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 5 eller 7 netter i hytter for 4, 7 eller 8 personer på Hanstholm Camping
 • Adgang til badeland, barnehus og sommeraktiviteter
 • Forbruk (vann, varme, strøm)
 • Sluttrengjøring
 • Adgang til oppvarmede basseng
 • Gratis parkering
Ytterligere tilvalg
 • Ta med hund (100 DKK betales ved ankomst)
Hanstholm og Thy

Nordjyllands vestkyst er full av muligheter, og har ikke minst noe av Danmarks vakreste natur. Ved opphold på Hanstholm Camping ligger Nasjonalparken Thy like i nærheten, hvor det hver dag på sommerhalvåret arrangeres minst én guidet tur eller aktivitet. Disse turene og aktivitetene ligger det en oversikt over i campingplassens resepsjon. Ca. 3 km fra campingen finnes bunkerne samt huset som var med i den gamle, danske filmen 'Olsen Banden på Jylland'. Har dere sykler tilgjengelig kan dere ta veien fra campingplassens ned til sykkelstien, som går fra stranden og 30 km øst til Bulbjerg, og 30 km mot sør til Vorupør. Denne sykkelveien er utpekt av Dansk Cycling Union som Danmarks vakreste sykkelsti, som hovedsakelig skyldes at den passerer gjennom Thy Nasjonalpark og fredet natur langs vannet. Stien er også sikker for barn, da det ikke er annen trafikk enn sykler der.

Hanstholm Camping

 • Camping
 • Hanstholm, Danmark
Waterpark

Hanstholm Camping inviterer til lek og hygge for hele familien! Med både dyrehage, lekeplass og kilometervis med flott natur, finnes noe for enhver smak. Campingplassen har en butikk, hvor man kan kjøpe feriens nødvendigheter. Ved ankomst er det mulig å kjøpe et VIC-rabattkort, som gir 25% rabat i den hyggelige restauranten og butikken på campingplassen. Det er også mulig å handle mat i diverse butikker i Hanstholm. Ikke langt unna campingplassen finnes stranden og Nordsjøen. De lange sandstrendene byr på lange gåturer og frisk luft. Er dere blant de eventyrlystne, kan dere kjøpe en ridetur på hesteryggen langs kysten. Ønsker dere å ta med hunden, kan dere prøve ut agility-fasilitetene eller gå tur på hundestranden, som er til fri bruk.

 • +2
Les mer
4-personers hytte

4-personershytte (uten dusj og toalett)

I hytten for 4 personer finnes det et hyggelig oppholdsrom med spiseplasser, en hyggelig terrasse med hagemøbler samt et soverom med 2 køyesenger og plass til opp til 4 personer. Hytten har kjøkken med kaffetrakter og kokeplater. Hytta har ikke eget bad eller toalett, men dette finnes på campingplassens fellesområde.

Bungalow type 40

7-personershytte (med dusj og toalett)

I hytten for 7 personer finnes det et hyggelig oppholdsrom med spiseplasser, en hyggelig terrasse med hagemøbler, samt et soverom med soveplasser til opp til 7 personer. På kjøkkenet er det kaffetrakter, kokeplater, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Hytta har et eget bad med dusj og toalett.

Bungalow type 50

8-personershytte (med dusj og toalett)

I hytta for 8 personer finnes det tilsvarende soveplasser fordelt på to rom og en hems. Det er finnes et kjøkken/stue med spiseplasser og utgang til en stor terrasse. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, komfyr og kjøleskap. Hytta har et eget bad med dusj og toalett.

Hanstholm Campings aktivitetsprogram

Gled dere til aktiviteter for hele familien!

Hanstholm Camping byr på 'barnehuset', hvor det er mulighet for å ta i bruk sine kreative sider i verkstedet. Her kan familiens minste se film hver dag, og popcorn kan kjøpes for 10 DKK. Kinoen har komfortable puter og myke sofaer, perfekt til en hyggelig stund som avslutning på en fin dag.

For litt eldre barn (fra 15 år) finnes det er internettkafé.

I løpet av sommerferien er det ansatt to aktivitetsmedarbeidere, som daglig arrangerer 5-6 leker og konkurranser. Det er gratis å delta, og påmelding er ikke nødvendig. Eksempler på leker og konkurranser er vannpolo, surfing, stikkball, fotball, slåball, diskotek med brus, og tipi-leir med bål og hygge.

 • Størstedelen av aktivitetene er gratis. Betalingsaktiviteter ligger på priser mellom 50 DKK og 100 DKK.
 • Ponytur koster 95 DKK per person.
 • En 2-timers ridetur langs Nordsjøen koster 380 DKK per person.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Hanstholm Camping. Du inngår en direkte avtale med Hanstholm Camping. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Tilbudet kan ikke kanselleres mot refusjon.

Pris

Prisen er per hytte

Avbestilling

NB! Merk at dette tilbudet ikke kan refunderes, og derfor ikke følger TravelBirds generelle Vilkår og Betingelser.

Hyttekapasitet

4-personershytte: Maks. 4 personer + 1 baby 0-1 år
7-personershytte: Min. 3 og maks. 7 personer, hvorav min. 2 voksne
8-personershytte: Min. 4 og maks. 8 personer, hvorav min. 2 voksne

Sengetøy

Sengetøy kan tas med eller leies på campingen. Leie av sengetøy koster 95 DKK per person. Dette inkluderer sengetøy, dyne og pute for 1 person og kan legges til i bestillingen.

Kjæledyr

NB! Det er kun mulig å ta med kjæledyr ved forespørsel via kundeservice.

Vil du medbringe kjæledyr, skal dette informeres om ved bestilling (via kundeservice) og betales ved ankomst på campingplassen.

Det er kun mulig å medbringe maks. 2 dyr per hytte for 100 DKK per dyr per opphold. Det skal medbringes kurv, teppe og bur til hunder, og dyrene må under ingen omstendigheter være i sengene eller møblene.

Internett

Der er gratis WiFi på campingplassen. Det er også mulig å kjøpe hurtigere internett via USB eller kabel mot gebyr. Da det er et begrenset antall USB-sticks, anbefales det at du ringer Hanstholm Camping og bestiller dette på forhånd.

Parkering

Det er gratis parkering ved hyttene

Sluttrengjøring

Sluttrengjøring (200 DKK) er obligatorisk, men allerede inkluderet i den fulle prisen for oppholdet

Utendørsbasseng

Utendørsbassenget er åpent fra mai til oktober alle dager fra kl. 10.00 til kl. 20.00. Bassenget er oppvarmet og har en temperatur på mellom 25 og 35 grader om sommeren. Barnebassenget har en temperatur på mellom 30 og 35 grader

Bassenget stenges ved regn og tordenvær.
Bassengbaren er åpen i høysesongen fra kl. 12.00.

Mellom kl. 09.00 og kl. 10.00 er bassenget forbeholdt senior- og voksensvømning.

Grill

Det er mulig å leie en grill for 30 DKK per opphold.

Solseng

Det er mulig å leie en solseng for 50 DKK per opphold

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret