Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

Nyt fargerike Praha og spaparadiset Budapest

 • Storbyferie
 • 4 eller 6 netter
 • Tsjekkia, Ungarn
pris fra kr 2 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev to vakre hovedsteder på samme reise! Bo 2 eller 3 netter i hver by, togbillett mellom byene og fly.

Gjør deg klar for et minnerikt eventyr til to enestående kulturperler sentralt i Europa: Praha og Budapest! Beundre Prahas gylne bybilde med sin storslåtte arkitektur og historie, før du tar toget gjennom naturskjønne landskap til spabyen Budapest. Her kombineres velvære i et av de kjente spaene, med shopping og museer. I tillegg bor du sentralt i 4-stjerners hoteller med tilgang til velværeområder. Denne reisen tilbyr både spennende attraksjoner og mulighet for total avslapning!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 6 netters rundreise:
 • 2 eller 3 netter på Alveo Suites i Praha
 • 2 eller 3 netter på The Three Corner's Hotel Bristol i Budapest
 • Frokost kun på The Three Corner's Hotel Bristol
 • 1 flaske vin på Alveo Suites
 • Fly fra Norge til Praha og tilbake fra Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Togbillett mellom Praha og Budapest
Praha og Budapest

Er du ute etter en rimelig tur som har litt av alt? Reis på et vakkert eventyr til Praha og Budapest, og nyt fantastisk arkitektur, slott, kulturarv, panoramautsikter, spabad, velvære-hotell og herlige kvelder med god mat. Du reiser fra Praha til Budapest via tog hvor du kan nyte frodig natur og fantastisk utsikt underveis.

Praha og Budapest utstråler en unik sjarm som gjør besøkende betatt av sin skjønnhet gang etter gang. Denne turen er ideell for de som ønsker å nyte det gode liv!

Reiserute

Dag 1 - 3: Gotisk og barokk i Praha

Velkommen til Praha - Tsjekkias gylne hovedstad full av kultur og enestående monumenter rundt hvert hjørne. Praha er kjent som "byen med de hundre spir", og er hjem til utallige vakre kirker i gotisk og barokk stil. Begi deg ut på en gåtur gjennom den gamle UNESCO-listede bykjernen og … Les mer

ALVEO Suites

Dag 4 - 6: Bedårende Budapest

Du ankommer Budapest-Keleti-togstasjonen etter en vakker reise gjennom bohemske skoger og den ungarske landsbygden (ca 6,5 timers reise). Det er på tide å utforske Budapest, en by med vakre, historiske attraksjoner, livlige barer og avslappende spa. Budapest er verdenskjent for sine termalbad og… Les mer

The Three Corners Hotel Bristol
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Frokost på Alveo Suites
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Dette hotellet ligger sentralt i Praha ca 1,1 km fra Gamlebyens torg. Karlsbroen ligger 1,8 km bort og flyplassen ligger 16,5 km bort.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret