Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øyhopping i det joniske hav

 • Rundreise
 • Hellas
pris fra kr 12 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Korfu, Paxos og fastlandet i Epirus, inkludert 7, 10 eller 14 netter på 3 forskjellige hoteller, frokost, fergebilletter, transport og fly.

Drømmer du om Hellas? En nydelig sol? Krystallklart vann? Idylliske strender med mulighet for båttur? Da er denne rundreisen perfekt for deg! Alt dette og mer venter på to joniske øyer og på fastlandet i Epirus. Du starter øyhoppingen på grønne Korfu, med den perfekte kombinasjonen av sol, sjø og strand, kultur (spesielt i hovedstaden) og natur. Deretter settes kursen mot Paxos og lillebror Antipaxos, hvor havet aldri har sett klarere ut. Deretter venter fergen til fastlandet og oppdagelse av Syvota og omgivelsene, inkludert Vola, Parga og de små øyene langs kysten. Til slutt ender du tilbake på Korfu for noen siste dager i solen. Denne reisen viser Hellas på sitt beste! Hvem tar du med for et glass Ouzo i varmen?

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 6 netter på Anita Hotel på Korfu
 • 2, 3 eller 4 netter i Tasos Studios på Paxos
 • 2, 3 eller 4 netter på Filakas Hotel i Syvota (Epirus)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Korfu (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell*
 • Ferge fra Korfu til Paxos
 • Ferge fra Paxos til Igoumenitsa
 • Ferge fra Igoumenitsa til Korfu
Reiserute

Dag 1: Velkommen til Korfu!

Etter å ha landet på "den grønne øya" vil du bli plukket opp og tatt med til ditt første hotell. Ta deg tid til å slappe av og nyte din første greske moussaka, souvlaki, gyros og tzatziki utover kvelden. Allerede på dag 2 reiser du med ferge til neste øy: Paxos! Men ikke bekymre deg; p… Les mer

Hotel Anita  eller lignende

Dag 2 & 3: Vakre Paxos

Kalimera (eller god morgen)! I dag skal du reise med ferge til neste joniske øy: Paxos. Avstanden fra nordligste til sørligste punkt er bare 13 km, altså er Paxos en liten øy! Paxos (og lillebror Antipaxos) er kjent for sine vakre strender, der vannet virker enda litt blåere enn ved de andre øye… Les mer

Studio Tasos  eller lignende

Dag 4 & 5: Syvota (Epirus)

På den fjerde dagen (eventuelt senere ved lengre reise) tar du fergen til fastlandet. Du bor i Epirus-regionen, for å være presis i Syvota. Det er kanskje ikke en øy, men det er ikke mindre vakkert! Her finner du også de søte, små havnene og tavernaene som kjennetegner Hellas. Langs Syvotas kyst… Les mer

Hotel Filakas  eller lignende

Dag 6 & 7: Tilbake til Korfu

Du avslutter reisen på Korfu, den vakre grønne øya hvor du har sett relativt lite! Planlegg et besøk til Korfu by, kjør (med leiebil) til det vakreste stedet på øya, Paleokastritsa, eller lei en firehjuling for en dag og test ut fjellveiene. Nyt de siste kveldene med greske spesialiteter, bestil… Les mer

Hotel Anita  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på € 1,5 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport*

All transport til og fra flyplassen er inkludert, forutsatt at du reiser mellom kl. 05.30 og 23.00. Reiser du mellom kl. 23.00 og 05.30 kommer det en ekstra kostnad på € 5 per person per tur, som betales på stedet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret