• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Athen og de Saroniske øyene

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 7 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Athen, Poros og Spetses: Overnatting på 3 forskjellige hoteller med frokost, fergebilletter, transport og fly t/r!

Den greske øyverden er kjent for sin vakre natur, idylliske arkitektur og sjarmerende kultur. Det er ingen tvil om at reisende fra hele verden har falt for Hellas og de fleste er allerede klar over landets skjønnhet, men på denne reisen oppdager du de mer skjulte øyperlene i det greske øyriket. Turen starter i den historiske hovedstaden i Athen, før du legger seil mot pittoreske Poros og blomstrende Spetses. Kombiner det pulserende bylivet i Athen med stillheten og av de Saroniske øyene. Transport og ferger er allerede inkludert og organisert for deg, så du kan bare glede deg til en stressfri, spennende og helt nydelig ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Achillion Hotel i Athen (første natten og de to siste)
 • 2 eller 3 netter på Poros, overnatting på New Aegli Hotel (eller lignende)
 • 2 eller 4 netter på Spetses, overnatting på Mimoza Hotel (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fergebilletter og all transport
 • Havneskatter
Reiseruten: Athen-Poros-Spetses-Athen

Reisen begynner i kulturelle Aten, hvor du tilbringer din første natt. Dagen etter vil du bli hentet på hotellet og kjørt til Piraeus Kai, hvor en hyggelig fergetur venter og du seiler videre til Poros. Etter 2 netter på Poros, kan du igjen stige ombord i en ferge som seiler deg videre til den idylliske Spetses. Her vil du tilbringe 2 netter før en ferge igjen tar deg med tilbake til Athen. Etter 2 netter i Athen vil du blir kjørt tilbake til flyplassen hvor flyet står klart for å ta deg med tilbake til Norge.

Reiserute

Dag 1: Athen

Velkommen til Athen, en unik storby og et sted å forelske seg i. På flyplassen vil du bli møtt av en sjåfør som kjører deg direkte til ditt første hotell på reisen. Gled deg over antikkens Hellas og spesielt Akropolis med sitt praktfulle Parthenon tempel. Spaser opp til toppen, nyt en spektakulæ… Les mer

Achillion Hotel  eller lignende

Dag 2 & 3: Poros

På Dag 2 står du tidlig opp, klar for oppleve det greske øyriket. Etter frokost vil du bli kjørt til Piraeus, hvor du kan gå ombord i fergen som tar deg med videre til Poros. Den fine fergeturen tar litt under tre timer.
Sørg for å stå på dekk for en fantastisk utsikt over øyen ved ankomst… Les mer

New Aegli Hotel 4 stars  eller lignende

Dag 4 & 5: Spetses

Fortryllende Spetses er kjent for sin rike maritime tradisjon og sitt betydelige bidrag til 1821-uavhengighetskrigen. Det var akkurat her revolusjonsflagget ble reist 3. april 1821.
Ved ankomst på Spetses, vil det føle som om tiden har stått stille siden den gang. Øya har klart å beholde s… Les mer

Mimoza  eller lignende

Dag 6 - 8: Athen

Etter 2 eller 4 netter på Spetses bærer reisen tilbake mot Athen. Etter to rolige netter på Spetses, vil du nå tilbringe den siste delen av turen i livlige Athen. De neste 2 dagene kan du bruke på å utforske den fantastiske, greske hovedstaden. Dag 8 markerer enden på det greske eventyret for de… Les mer

Achillion Hotel
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 15 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fergebilletter

Fergebillettene kan hentes i hotellresepsjonen i Athen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret