Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i fortryllende Toscana

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Italia
pris fra kr 7 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Firenze, Siena, Follonica - bli med på årets drømmereise i Toscana. Reisen inkluderer 7 eller 10 netter med frokost, leiebil og fly t/r!

Karakteristiske steinvillaer og et magisk landskap av bølgende åser og slanke trær som strekker seg i skumringen - på denne reisen blir du kjent med noe av det vakreste Toscana har å tilby. Fra kunstnernes Firenze, til middelalderens Siena og romantikernes Follonica - med leiebil og 4* stjerners hoteller nyter du det søte liv - ditt eventyr begynner i Toscana.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Grifone (Firenze) med en liten gave på rommet
 • 3 netter på Hotel Executive (Siena)
 • 2 netter på Bella 'Mbriana Charme e Relax (Follonica)
 • Fly t/r Pisa (Se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Du kan velge å forlenge reisen med 3 ekstra netter på Hotel Villa delle Rose (Pescia)
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
Toscana - en drømmeverden

Det er lett å ha sommerfugler i magen når du kjører på de svingete veiene, gjennom vakre naturlandskap, historiske middelalderbyer og frodige vingårder. Mens du nyter de fantastiske utsiktene er det lov å drømme seg bort til det første glasset med vin og noen deilige italienske delikatesser. Toscana er uten tvil en av Italias fineste regioner, og den du skal bli kjent med i løpet av denne rundreisen. Byer som Siena, Firenze og Pisa venter på å bli oppdaget. Gled deg!

Reiserute

Dag 1 & 2: Firenze

I dag lander du på italiensk jord ved flyplassen i Pisa. Allerede her kan du hente leiebilen din og kjøre direkte inn i det toskanske landskapet.
Første stopp er Firenze, den fascinerende kunstbyen hvor du ikke engang trenger et museum for å leve deg inn i fortiden. Firenze er nemlig et en… Les mer

Hotel Residence Grifone Florence

Dag 3 - 5: Siena

På dag tre kjører du sørover til Siena, et middelaldersk eventyr satt i et forførende landskap. I Siena kan du gå deg vill i en labyrint av smale brosteinsgater og beundre den iøynefallende arkitekturen som utgjør bybildet. Ta en tur innom den historiske Katedralen i Siena, en opplevelse rik på … Les mer

Executive Hotel Siena

Dag 6 & 7: Follonica

På den sjette dagen kjører du mot kysten og byen Follonica som ligger ved Tyrrhenhavet. Denne lille perlen vil være ditt hjem i de neste to nettene. Follonica er også den ideelle basen for å utforske Maremma-regionen i tillegg til strendene Cala Violino og Punta Ala (se bilde). I Follonica kan d… Les mer

Bella 'Mbriana Charme e Relax

Dag 8 - 10: Pescia

Godt skjult mellom grønne olivenlunder og frodig middelhavsvegetasjon finner du landsbyen Pescia. Lille Pescia er kjent for sin blomsterkultur, og har kallenavnet Italias blomsterby. Få følelsen av å spasere på en regnbue når du besøker blomstermarkedet Parco di Pinocchio. Ta inn duften av ville… Les mer

Villa delle Rose
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Parkering ved Hotel Grifone € 13,- per dag
 • Turistskatt på Hotel Grifone € 4,50 per person per natt
 • Turistskatt på Hotel Executive € 2,50 per person per natt
 • Turistskatt på Bella'mbriana Charme e Relax € 2,50 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Parkering

Parkering er gratis ved Hotel Executive og Villa delle Rose.
Hotel Grifone € 13,- per dag
Hotel Bella'Mbriana har ingen parkeringsplass, men det finnes parkeringsplasser i området.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hovedsjåfør

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret