Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sol på Costa de Barcelona

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 10 netter
 • Calella
pris fra kr 3 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kos deg i sommersolen i Calella på Costa de Barcelona i 5, 7 eller 10 dager med halvpensjon, transport mellom flyplass og hotell & fly t/r.

Hva med å tilbringe den neste ferien med sangria og tapas i varme omgivelser? Alt dette og mer venter på Hotel Marítim. Her kan du slappe av ved bassenget eller på stranden et halvt minutt unna, hvis du heller foretrekker det. Vil du oppleve noe annet enn sol og havbris, venter kultur og historie i Barcelona 1 time med tog fra hotellet. Ja, i Costa de Barcelona, ​​dette lille hjørnet av Spania som strekker seg fra Barcelona til Blanes, er livet godt. Så når reiser du sydover?

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Hotel Marítim
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til svømmebasseng og treningsrom
 • Transport mellom flyplass og hotell
Oppdag Costa de Barcelona

Costa de Barcelona er en populær destinasjon først og fremst for sol, strand og varme. I tillegg er du også her for å tilbringe kvalitetstid med familie, venner eller partner. Men kjenner du det kribler i kroppen ved tanken på å oppdage omgivelsene, kan du bare ta det med ro, da det også er mange ting å gjøre i områdene rundt Calella. Alt du trenger å gjøre er å gå om bord på toget langs kysten til Barcelona, for å oppdage de sjarmerende badebyene i dette lille hjørnet av Spania. Første stopp på ruten: Sant Pol de Mar. Spaser gjennom smugene og nyt en bocadillo på stranden ...Ferie! Andre etappe: Canet del Mar! Denne byen er kjent for sine flotte, modernistiske bygninger. Kom og besøk det andre hjemmet til Lluís Domènech i Montaner, en berømt arkitekt fra Barcelona. I dag er huset forvandlet til et museum, med muligheter til å lære mye om byens unike arkitektur. Mens du er her, gå til toppen av Pedracastell, hvor slottet Santa Florentina befinner seg. Det ble brukt som sett i den populære serien "Game of Thrones". Til slutt, ta en pause i Caldes d'Estrac og besøk kunstsenteret Fundació Palau, dedikert til vennskapet mellom Picasso og Josep Palau i Fabre. Her finnes det notater, brev og verk av den spanske maleren.

Hotel GHT Maritim

 • Hotel
 • Calella, Spania
GHT Marítim 3* (Calella) - Exterior

Hotel GHT Marítim ligger i badebyen Calella på Costa de Barcelona. Hotellet ligger rett ved stranden, så kun 1 minutt fra hotellet har du føttene i sanden. Gjestene kan også nyte et utendørsbasseng, innendørsbasseng og to avslapningsområder. Et av dem ligger på terrassen øverst i bygningen, og har boblebad samt en fantastisk utsikt! I tillegg har hotellet et moderne treningsstudio, et massasjesenter (mot avgift) og en bufférestaurant hvor du kan nyte godt måltid. Aktiviteter arrangeres fra slutten av juni til begynnelsen av september.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
GHT Marítim 3* (Calella) - Room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene er utstyrt med to enkeltsenger, aircondition, telefon og satellitt-TV. Du vil også finne en balkong, perfekt for å nyte solen! Badet er utstyrt med en hårføner og et sminkespeil.

GHT Marítim 3* (Calella) - Room

Dobbeltrom med havutsikt

3 personer | Rom

Dobbeltrommene har balkong med flott havutsikt. De er utstyrt med to enkeltsenger, klimaanlegg, telefon og satellitt-TV. Du vil også finne en balkong, perfekt for å nyte solen! Badet er utstyrt med en hårføner og et sminkespeil.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til måltidene
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standard dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Offentlig parkering tilgjengelig for 13,50 € per dag (unntatt i juli og august: tillegg på 17,50 €)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret