Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Futuristiske Dubai og ørken-luksus

 • Rundreise
 • 7 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 12 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

4 netter på Hotel Double Tree by Hilton**** i moderne Dubai og 3 netter på Qasr Al Sarab Desert Resort***** med frokost, transport & fly

At De forente arabiske emirater er knyttet til luksus er allement kjent. Men hvordan velger du mellom, for eksempel Dubai og Abu Dhabi? Og hva hvis man vil se ørkenen? Ingen grunn vil videre drøfting: denne rundturen er perfekt for deg! Første del av turen tilbringes i luksus i moderne Dubai, før reisen fortsetter til fantastiske Qasr Al Sarab Resort. Dette hotellet ligger offisielt i Abu Dhabi, men er samtidig midt i ørkenen. I tillegg har Desert Resort ikke mindre enn fem stjerner! På toppen av det hele, har du også muligheten til å bestille ulike utflukter, for eksempel en bytur i Dubai, et besøk til verdens høyeste bygning eller en romantisk båttur med middag. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, vil dette bli en unik ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Double Tree by Hilton****
 • 3 netter på Qasr Al Sarab Desert Resort*****
 • Daglig frokost
 • Tilgang til utendørs svømmebasseng (på begge resorter)
 • Lokal engelsktalende guide (valgfrie utflukter)
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
Reiserute

Dag 1 - 3: Dubai

Uansett om du vender deg til det eller ikke, Dubai er et spesielt sted. Futuristiske bygninger, en luksuriøs atmosfære og uendelige shoppingmuligheter ...I denne byen finner du alt. Spaser gjennom gatene, gå langs den berømte boulevarden The Walk og hengi deg til luksus. Du overnatter på et fire… Les mer

DoubleTree by Hilton Dubai

Dag 4 - 6: Qasr Al Sarab

Etter en tur på ca 3 timer ankommer du i ørkenen Rub al-Khali, hvor du vil bo i tre netter på den fantastiske Qasr Al Sarab Desert Resort ved Anantara. Her opplever du også førsteklasses luksus og komfort, perfekt kombinert med ørkenens mystiske sjarm. Og ikke bare en ørken, nei ...Denne sandørk… Les mer

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara

Dag 7 & 8: Tilbake til Dubai

Etter tre netter på fantastiske Qasr Al Sarab er det på tide å komme tilbake til storbyen Dubai. Du hentes på resorten og fraktes tilbake til samme hotellet som i begynnelsen av ferien, hvor du vil bli en siste natt. Dersom det var noe du ikke rakk å gjøre i løpet av de første tre dagene i denne… Les mer

DoubleTree by Hilton Dubai
Valgfrie utflukter
 • Dag 2 av reisen kan du velge å bestille en bytur i Dubai, og besøke en rekke høydepunkter. Klokka 09:00 blir du plukket opp på hotellet, og i løpet av dagen vil du besøke fantastiske Dubai Creek, samt en av de eldste bydelene, Bastakiya, hvor du finner de fascinerende husene med vindtårn. Du besøker også det 180 år gamle Al Fahidi Fort, som også huser Dubai Museum, samt tur med en Abra, en tradisjonell vanntaxi, til den andre siden av vannet. Her vandrer du over en souk og besøker Burj Al Arab. Til slutt har du sjansen til å ta et bilde av Jumeirah-moskeen. Kokken 13.00 returneres du tilbake til hotellet.
 • Dag 2 av reisen har du også muligheten til å besøke den største bygningen i verden: Burj Khalifa. Denne bygningen har en høyde på ikke mindre enn 828 meter. Når du er kommet til toppen av bygningen, vil du ha en fantastisk utsikt over byen og ørkenen. Hotellet ligger ca 8 kilometer fra Burj Khalifa. Merk: Denne utflukten inkluderer ikke transport.
 • Den siste utflukten på reisen er en romantisk middag på en tradisjonell dhow. Dette er et klassisk treskip, karakteristisk for De forente arabiske emirater. På denne avslappende turen vil du bli overrasket av kontrasten mellom tradisjon og futurisme rundt deg. Luksusbåter seiler mellom dhows, og langs vannet ser du både moderne bygninger og kulturarv som Saeed Al Maktoum House og Heritage Village. En luksuriøs buffet i måneskinn gjør kvelden komplett! Denne utflukten varer fra kl. 19:30 til 21:30 og inkluderer transport.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 43 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 4 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-4 år gamle: bor gratis
Barn fra 5-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret