• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

På store eventyr i Brasil

 • Rundreise
 • 19 eller 20 netter
 • Brasil
pris fra kr 24 159
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag imponerende Brasil på en 18 netters rundreise. Tilbudet inkluderer hoteller, frokost, all transport i Brasil (bil, buss og fly) og fly t/r!

Fra strendene i Copacabana og miraklene i Rio de Janeiro til de enestående Iguazu-fossene og de mystiske myrene i Pantanal... Er du klar for ditt livsopplevelse? Da er dette en reise for deg! Møt den svingende brasilianske kulturen og fordyp deg i turkise farvann og levende jungler. Brasilianerne mottar deg med åpne armer og store smil. All transport og opphold er organisert for deg i forveien. Velkommen til ditt livs opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Majestic Rio Palace Hotel (eller lignende) i Rio de Janeiro
 • 3 netter på Foz Plaza Hotel (eller lignende) i Foz do Igueaçu
 • 3 netter på Pousada Arte da Natureza (eller lignende) i Bonito
 • 3 netter på Pousada Santa Clara (eller lignende) i Corumbá med helpensjon
 • 1 natt på Hotel Brumado (eller lignende) i Campo Grande
 • 2 netter på Pousada Colonial (eller lignende) i Salvador de Bahia
 • 3 netter på Hotel Praia Itacimirim (eller lignende) i Itacimirim
 • Daglig frokost (helpensjon på Pousada Santa Clara)
 • Fly t/r Rio de Janeiro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Sykkeltur i Rio de Janeiro på dag 2
 • Bytur i Salvador på dag 15
 • Aktiviteter under oppholdet på Pousada Santa Clara
 • Engelsktalende guider
 • Transport til og fra hotell og flyplass
 • Innenriksfly (se 'Ytterligere informasjon nederst på siden)
 • All transport på reisen
Reiserute

Dag 1-3: Rio de Janeiro 1-3

Velkommen til "miraklenes by" og den pulserende metropolen som er hjem til 6 millioner mennesker - du har landet i Rio de Janeiro. Her vil du tilbringe dine tre første netter på reisen. Ved ankomst til flyplassen blir du hentet av en lokal sjåfør, som tar deg med til hotellet ditt, og … Les mer

Majestic Rio Palace Hotel - Rua Cinco de Julho - Copacabana  eller lignende

Dag 4-6: Foz do Iguaçu 4-6

På dag 4 setter du kurs mot Foz do Iguaçu: gjør deg klar for en overveldende naturlig skjønnhet. Du vil bli kjørt til flyplassen i Rio de Janeiro for å ta et innenlandsfly til Foz do Iguaçu, som ligger nærme grensen til Argentina og Paraguay. Foz do Iguaçu er et av verdens største fossefall.

Les mer
Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  eller lignende

Dag 7-9: Bonito 7-9

På dag 7 vil du bli kjørt til flyplassen, og du setter deg på flyet til Campo Grande. Når du lander vil du bli møtt av en sjåfør, og sammen med andre reisende vil du kjøre gjennom et fantastisk naturlandskap. Etter en spektakulær kjøretur til den andre siden av Brasil, ankommer du Bonito som lig… Les mer

Pousada Arte da Natureza - Atlântico  eller lignende

Dag 10-12: Pantanal 10-12

Etter noen netter i Bonito, reiser du videre til Pantanal. Du kan glede deg til en spennende kjøretur som tar deg med dypt inn i det frodige landskapet. Pantanal er et stort, flatt område som er en rest av en million år gammel innsjø. I regntiden (oktober - mars) kommer elvene ut av deres banker… Les mer

Pousada Santa Clara  eller lignende

Dag 13: Campo Grande 13-13

I morges har du fortsatt tid til å tilbringe i Pantanal. Etter lunsjtid vil du bli tatt med tilbake til Campo Grande. Hovedstaden i Mato Grooso do Sul er en levende studentby, så fordyp deg i det lokale livet!

Les mer
Brumado Hotel - Avenida Afonso Pena - Amambai  eller lignende

Dag 14-15: Salvador 14-15

En kort tur bringer deg tilbake til Campo Grande flyplass, og du setter deg på flyet til Salvador.
Salvador er et kulturparadis. Fra samba og karneval til mat, musikk og religion er afrikansk kultur å finne overalt i Brasil, og Salvador er kjent som "den mest afrikanske byen utenfor A… Les mer

Pousada Colonial - Rua Direita de Santo Antônio - Santo Antônio Além do Carmo  eller lignende

Dag 16-18: Itacimrim 16-18

I dag reiser du videre til Itacimrim, som markerer den perfekte avslutningen på ditt brasilianske eventyr. Etter en mengde rike naturopplevelser, historie- og kulturopplevelser vil det bli ekstra deilig med noen avslappende og late dager i dette strandparadiset.
Foruten om å slappe av på s… Les mer

Itacimirim Praia Hotel  eller lignende
Valgfrie utflukter

Du kan velge å legge til en eller flere ekstra-utflukter i bestillingsprosessen:

 • Utflukt i Rio de Janeiro på dag 3: I løpet av denne ekskursjonen går du sammen med en engelsktalende guide gjennom Rio de Janeiro. Du vil besøke Sugarloaf Mountain med taubanen og Corcovado, hvor statuen av Kristus står. Utflukten varer ca 8 timer og inkluderer lunsj og transfer. Du vil bli plukket opp på hotellet mellom kl. 08.00 og 09.00 om morgenen.
 • Besøk Iguaçu Falls i Argentina med privat guide på dag 5: Iguaçu Falls består av nesten 300 fosser, spredt over et enormt område. Utflukten til de spektakulære fossefallene tar ca 8 timer, og du vil bli hentet på hotellet mellom kl. 8.00 og 9.00.
 • Besøk Iguaçu-fossefallene i Brasil med privat guide på dag 6: Selv om de fleste fossene ligger i Argentina, sies det at du får den beste utsikten fra brasiliansk side. Utflukten varer ca 4 timer, du vil bli plukket opp på hotellet mellom kl. 08.00 og 09.00.
 • Snorkling i Rio do Sucuri (Bonito) på dag 8: sammen med guiden dykker du ned i den krystallklare og fascinerende elven, utstyrt med snorkel og våtdrakt. En helt annen verden skjuler seg under vannet. Merk at for å beskytte økosystemet, må det stilles strenge krav til snorkling, og før du dykker vil du bli bedt om å skylle av deg all solkremen. Utflukten tar ca 4 timer, du vil bli plukket opp på hotellet mellom kl. 08.00 og 09.00.
 • Utflukt til Gruta Azul på dag 8: "Blue Cave" er et av Bonitos visittkort som bør oppleves. Du vil bli tatt med til et underjordisk område med en azurblå og dyp blå innsjø. Fargen på vannet er skapt av sammensetningen av lys og vann. Her er det i tillegg funnet fossiler av sabeltanntigre og gigantiske dovendyr. Utflukten varer i ca 2,5 timer, du vil bli plukket opp på hotellet mellom kl. 13.00 og 14.00.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumskostnader
 • Andre måltider som ikke er nevnt ovenfor
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Opptil 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler kun for en flybillett, se den endelige sluttsummen i bestillingsprosessen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Brasil. Kontakt den Brasils ambassade i Norden for mer informasjon: http://oslo.itamaraty.gov.br/pt-br/Main.xml

Barnerabatt

Barn 1.99 år bor gratis
Barn opptil 11.99 år for 40% rabatt på hotellene
Merk at barn over 1 år betaler full pris på flyet.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Brasil. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reiseskjema

På grunn av uforutsette omstendigheter kan beskrivelsen av reisen endres

Innenlandsfly

Følgende innenlandsflyvninger inkluderer:
Rio de Janeiro - Foz do Iguaçu
Foz do Iguaçu - Campo Grande
Campo Grande - Salvador
Salvador - Rio de Janeiro

De tre første flyene er ikke direktefly, men har en mellomlanding i Sao Paulo eller Curitiba.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret