• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig rundreise i Japan

 • Rundreise
 • 12 eller 15 netter
 • Japan
pris fra kr 20 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Unn deg en uforglemmelig reise gjennom 5 travle japanske byer! Inkludert 11 eller 14 netter på 5 hoteller med frokost, Japan Rail Pass og fly.

Japan, et av verdens mest unike land. Reis inn i en eventyrverden med vakre tradisjoner, unik kultur og god mat. Et land med vennlige mennesker, ubeskrivelige hager, og futuristiske byer! På denne turen reiser du gjennom Japan med den berømte shinkansen (høyhastighetstog), mellom de mest kjente byene, mens vakre landskap passerer forbi. Du får utforsket verdensmetropolene Tokyo og Osaka, sett Kyotos imponerende templer og bambusskog, opplevd naturskjønne Kanazawa og den gjenreiste byen Hiroshima. Du utforsker hver by fra sentralt beliggende hoteller og overnatter til og med i en tradisjonell ryokan. Gjør deg klar for en reise preget av store kontraster og opplevelser som vil gi deg minner for livet.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i Toyko
 • 2 netter i Kanazawa
 • 3 eller 4 netter i Kyoto
 • 1 natt i Hiroshima
 • 1 eller 2 netter i Osaka
 • 1 natt i Tokyo
 • Daglig frokost (NB! Ikke frokost under oppholdet i Kyoto eller siste dagen i Tokyo)
 • 14-dagers Japan Rail Pass (2. klasse)
 • Fly t/r Tokyo (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 - 3: Velkommen til Tokyo

Ditt store eventyr er i gang, og i dag flyr du til metropolen Tokyo! Når du ankommer Narita flyplass, går du til Japan Rail-luken i flyplassens kjeller og bytter inn dokumentene dine med en togbillett (Japan Rail Pass, eller kort sagt: JRP) som varer de neste 14 dagene. Fra flyplassen tar Narita… Les mer

Toyoko INN Nihonbashi Ningyo-cho  eller lignende

Dag 4 & 5: Autentiske Kanazawa

På dag 4 forlater du Tokyo og tar Shinkansen høyhastighetstog til Kanazawa. Etter denne tre-timers reisen kommer du til helt andre omgivelser. Du er nå mellom Østersjøen og fjellkjeden 'de japanske alpene'. Landskapet er virkelig et unikt syn, spesielt med de høye toppene som dukker opp … Les mer

Toyoko Inn Kanazawa-Eki Higashi-Guchi  eller lignende

Dag 6 - 8: Kultur i Kyoto

På dag 6 reiser du videre med tog til den tidligere hovedstaden i landet: Kyoto! I over tusen år var dette imperiets mest sentrale by, og i dag er det stedet for å bli kjent med japansk kultur og historie. Byen brister av templer, faktisk mer enn 1600 stykker! Du har ikke sjans til besøke alle, … Les mer

Ryokan Yuhara Guesthouse  eller lignende

Dag 9: Oppdag Hiroshima

Dag 9 tar du en 2,5 timers togtur til Hiroshima, byen som du sikkert kjenner som målet for en atombombe under andre verdenskrig. I dag er dette en helt annen by: et moderne, livlig sted som også er kjent som "fredens by". Besøk A-Bomb Dome, den eneste bygningen som står igjen etter ato… Les mer

Toyoko INN Hiroshima Ekimae Ohashi Minami  eller lignende

Dag 10: Osaka neste

Det er på tide å reise til Osaka! Dag 10 tar du toget og etter 1 time og 40 minutter er du i byen. Osaka er kjent for sine livlige gater, arkitektonisk flotte bygg og utmerket mat. Sørg for å besøke den hypermoderne Umeda skyskraperen, der et fantastisk 360º panorama av byen venter. Litt redd fo… Les mer

Toyoko INN Nihonbashi Nanba Osaka  eller lignende

Dag 11: Tilbake til Tokyo

På dag 11 tar du togturen på 3 timer til Tokyo, og du er nå tilbake ved reisens utgangspunkt. Hopp på toget eller t-banen og utforsk metropolen for siste gang. Dag 12 og hjemreisen venter. Kanskje har du fortsatt tid til et morgenbesøk til Tsukiji-fiskemarkedet? Du reiser til Narita flyplass og … Les mer

Hotel Sunroute Plaza-Shinjuku  eller lignende
Valgfrie utflukter

- Fuji-fjellet og Hakone: Med buss reiser du fra Tokyo til det mest berømte og høyeste fjellet i Japan: Mount Fuji. 3776 meter høyt står det majestetisk over bakken, og du vil få en flott utsikt mot fjellet fra 2300 meter. Deretter fortsetter utflukten til innsjøen Ashino, hvor du tar en fin båttur. Videre får du en flott utsikt over Hakone nasjonalpark under en taubane tur. På returen kan du gå av i Shinjuku- og Ginzadistriktene. Ekskursjonen foregår på dag 2 eller 3 (bestilles under ekstra tilvalg).

- Tokyo Skytree og Asakusa: Du vil bli plukket opp av en buss med engelsktalende guide for å besøke to av Tokyos mest populære steder: Tokyo Skytree og Senso-ji-tempelet. Du vil også dra innom Asakusa Nakamise kjøpesenter i Tokyo Sky Tree Town for å kjøpe noen suvenirer eller fargerike japanske klær. Tilgang til et observasjonsdekk med flott utsikt er også inkludert. Fra bussen kan du se keiserpalasset, det nasjonale parlamentet, Ginza og Akihabara forbi. Ekskursjonen foregår på dag 1, 2 eller 3 og (bestilles under ekstra tilvalg).

- Tokyo panorama: La den japanske kulturen og naturen synke inn mens du besøker den fortryllende Meiji-helligdommen, orientalske hager ved Imperial Palace og Senso-ji-tempelet. Deretter får du se en helt annen side av metropolen på båttur. Til slutt kan du handle i shoppinggaten Nakamise Dori. Ekskursjonen foregår på dag 2 eller 3 (bestilles under ekstra tilvalg).

- Kyoto-Nara sightseeing: Utforsk de vakreste stedene og mest berømte severdighetene i to historiske byer i løpet av denne dagen. Du oppdager hvorfor den tidligere politiske hovedstaden, Kyoto, i dag er en by av historie, samt beundre Kiyomizu-dera-tempelet. En gate full av med japanske butikker fører deg til dette tempelet, som ligger på en høyde. Under turen besøkes også Nara, kjent for sin vakre Daibutsu (gigantisk Buddha) ved Todai-ji-tempelet og Nara-Koen Park, der hundrevis av hjorter lever. Utflukten inkluderer lunsj, foregår på dag 7 eller 8 (bestilles under ekstra tilvalg).

- Maikoshow og middag: dette er en utflukt på ca 3 timer hvor du får nyte et show med vakker, tradisjonell dans utført av en maiko, en student-geisha. Som del av showet spiller maiko tradisjonelle japanske spill med en rekke deltakere. Mens du nyter et tradisjonelt måltid kan du se forestillingen. Showet foregår på dag 6, 7 eller 8 (bestilles under ekstra tilvalg).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Lunsj og middag
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Utflukter (valgfritt - kan bestilles i ekstra tilvalg)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Japan Rail Pass

Det er inkludert et 14-dagers Japan Rail Pass. Dette gjør at du kan reise i 14 dager med nesten alle tog i det japanske jernbanenettet (2. klasse). Du mottar togbilletten minst 2 uker før avreise i posten. Da vil du også motta mer informasjon om bruk av billetten.

Valgfrie utflukter

Hvis ønskelig, velg utflukter med engelsktalende guide under ekstra tilvalg i bestillingen. Du vil motta en utflukt-kupong sammen med reisedokumentene du mottar 2 uker før avreise.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Du får 90 dagers opphold ved ankomst i Japan. Passet ditt må være gyldig under ditt opphold i Japan. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embassypages.com/missions/embassy15772/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Japan. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Antall netter

Reisen inkluderer 11 eller 14 netter i Japan. Netter utover dette tar sted på reisen tur/retur.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret