• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

"De fem store" i Kruger nasjonalpark

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Sør-Afrika
pris fra kr 12 419
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev Sør-Afrika! 1 natt i Johannesburg og 7 netter i en lodge ved Kruger nasjonalpark, inkludert transport, helpensjon, 3 safariturer, fly og mer.

Sør-Afrika har virkelig alt for en drømmeferie! På denne reisen fra Johannesburg til Kruger nasjonalpark får du et spennende inntrykk av kontrastene i Sør-Afrika. Bli kjent med landets største by, let etter "de fem store" på safari, og smak på sør-afrikanernes fargerike kjøkken. Vi har ordnet med komfortabel transport, hyggelig innkvartering og spennende utflukter. Gjør deg klar for en reise du aldri vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Johannesburg
 • 7 netter på en lodge ved Kruger nasjonalpark
 • Helpensjon: frokost, lunsj og middag hver dag
 • Fly t/r Johannesburg fra Oslo
 • 3 safariturer
 • Fottur
 • Besøk til rehabiliteringssenter for villdyr
 • Tradisjonell "Bush Brai" grillkveld
 • All transport

  8 netter

 1. Dag 1: Johannesburg

  Velkommen til Sør-Afrika, og landets største by, Johannesburg! Du blir hentet på flyplassen og tatt til ditt hotell hvor du tilbringer en natt. Resten av dagen kan du utforske byen, for eksempel Museum Mandela House, eller bare slappe av på hotellet etter den lange flyturen. Du har også mulighet… Les mer

  Safari Club Johannesburg eller lignende
 2. Dag 2-8: Kruger nasjonalpark

  På dag 2 vil du bli hentet på hotellet i Johannesburg tidlig på morgenen, og kjørt til lodgen i Kruger nasjonalpark. Her kan du slappe av i de vakre omgivelsene og ta en dukkert i hotellets svømmebasseng.

  Dag 3 starter veldig tidlig; allerede klokken 05:30. Dette er morgenen for din førs… Les mer

  Moholoholo Ya Mati eller lignende
 • Valgfrie utflukter

  Hvis du vil gjøre turen enda mer spennende, kan du bestille følgende utflukter:

  Tur gjennom Soweto (ca 4 timer) på dag 1:
  Denne turen tar deg gjennom Sør-Afrikas mest berømte township med en lang politisk historie. I Soweto (South Western Township) bor det nå ca. 4 millioner mennesker på ca 120 km². Soweto var sentrum for politiske kampanjer med sikte på å styrte apartheid. Du besøker blant annet Hector Pieterson Memorial og den beskjedne hytta til Nelson Mandela, nå kjent som Mandela House Museum. Her vil du lære et viktig stykke historie om den mest berømte tidligere fangen i verden. Inngangsgebyr til Mandela House Museum og Hector Pieterson Memorial er inkludert.

  Heldags panoramatur (ca 10 timer) på dag 5:
  Provinsen Mpumalanga tilbyr fantastisk utsikt, og på denne panoramaturen ser du noen av de mest spektakulære landskapene Afrika har å by på. Dagsturen inkluderer attraksjoner som God's Window, Bourke's Luck Potholes med sine ekstraordinære steinformasjoner, Blyde River Canyon og de berømte Three Rondavels. Du vil også se den historiske gruvebyen Pilgrim's Rest fra Gold Rush-epoken.

  Safari i Kruger National Park (ca 10 timer) på dag 8:
  Hvis du ikke har nok av dyrelivet, kan du bestille en ekstra safaritur. Kruger nasjonalpark er kjent for sine ubegrensede muligheter til å oppdage de berømte afrikanske "fem store"; elefanter, leoparder, bøfler, nesehorn og selvfølgelig løver. Safarituren inkluderer også et stopp på et naturskjønt sted hvor du kan nyte en deilig piknik.

  Velg en avreisedato
  Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Eventuelle visumkostnader
  • Drikke
  Betaling

  Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

  Ytterligere informasjon
  Kansellering

  TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

  Prisendringer

  Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

  Romkapasitet

  Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

  Barnerabatt

  Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
  Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
  Barn fra 3-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

  Tillegg for enkeltreisende

  kr 7 313 På overnattingsstedene

  Visumkrav

  Merk at du må ha visum for å besøke Sør-Afrika. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sør-Afrika. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon:
  https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

  Vaksinasjonskrav

  Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

  Flytider

  Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

  Reisedokumenter

  Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

  Liknende hoteller

  I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil du bo i liknende hoteller i samme område. Du mottar informasjon om de endelige hotellene med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

  Reisegruppe

  Denne rundturen er en individuell reise, men utflukter finner sted i grupper.

  Kjæledyr

  Kjæledyr er ikke tillatt.

  Forbehold om endringer

  Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

  Reise med barn

  Foreldre som reiser med barn opp til 17 år må ha en kopi av fødselsattestet (på engelsk). Hvis et barn reiser med bare en forelder, må det skaffes skriftlig samtykke fra den andre foreldre. Ytterligere informasjon finner du her:
  https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_sorafrika/id2424513/

  Trenger jeg pass for å reise?

  Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

  Antall netter

  Reisen består av 8 netter i Sør-Afrika. Netter utover dette tilbringes på flyet t/r.

  Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
  Besøk hjelpesenteret