• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

"De fem store" i Kruger nasjonalpark

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Sør-Afrika
pris fra kr 13 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Sør-Afrika! 1 natt i Johannesburg og 7 netter i en lodge ved Kruger nasjonalpark, inkludert transport, helpensjon, 3 safariturer, fly og mer.

Sør-Afrika har virkelig alt for en drømmeferie! På denne reisen fra Johannesburg til Kruger nasjonalpark får du et spennende inntrykk av kontrastene i Sør-Afrika. Bli kjent med landets største by, let etter "de fem store" på safari, og smak på sør-afrikanernes fargerike kjøkken. Vi har ordnet med komfortabel transport, hyggelig innkvartering og spennende utflukter. Gjør deg klar for en reise du aldri vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Johannesburg
 • 7 netter på en lodge ved Kruger nasjonalpark
 • Helpensjon: frokost, lunsj og middag hver dag
 • Fly t/r Johannesburg fra Oslo
 • 3 safariturer
 • Fottur
 • Besøk til rehabiliteringssenter for villdyr
 • Tradisjonell "Bush Brai" grillkveld
 • All transport
Reiserute

Dag 1: Johannesburg

Velkommen til Sør-Afrika, og landets største by, Johannesburg! Du blir hentet på flyplassen og tatt til ditt hotell hvor du tilbringer en natt. Resten av dagen kan du utforske byen, for eksempel Museum Mandela House, eller bare slappe av på hotellet etter den lange flyturen. Du har også mulighet… Les mer

The Safari Club SA  eller lignende

Dag 2-8: Kruger nasjonalpark

På dag 2 vil du bli hentet på hotellet i Johannesburg tidlig på morgenen, og kjørt til lodgen i Kruger nasjonalpark. Her kan du slappe av i de vakre omgivelsene og ta en dukkert i hotellets svømmebasseng.

Dag 3 starter veldig tidlig; allerede klokken 05:30. Dette er morgenen for din førs… Les mer

Moholoholo Ya Mati  eller lignende
Valgfrie utflukter

Hvis du vil gjøre turen enda mer spennende, kan du bestille følgende utflukter:

Tur gjennom Soweto (ca 4 timer) på dag 1:
Denne turen tar deg gjennom Sør-Afrikas mest berømte township med en lang politisk historie. I Soweto (South Western Township) bor det nå ca. 4 millioner mennesker på ca 120 km². Soweto var sentrum for politiske kampanjer med sikte på å styrte apartheid. Du besøker blant annet Hector Pieterson Memorial og den beskjedne hytta til Nelson Mandela, nå kjent som Mandela House Museum. Her vil du lære et viktig stykke historie om den mest berømte tidligere fangen i verden. Inngangsgebyr til Mandela House Museum og Hector Pieterson Memorial er inkludert.

Heldags panoramatur (ca 10 timer) på dag 5:
Provinsen Mpumalanga tilbyr fantastisk utsikt, og på denne panoramaturen ser du noen av de mest spektakulære landskapene Afrika har å by på. Dagsturen inkluderer attraksjoner som God's Window, Bourke's Luck Potholes med sine ekstraordinære steinformasjoner, Blyde River Canyon og de berømte Three Rondavels. Du vil også se den historiske gruvebyen Pilgrim's Rest fra Gold Rush-epoken.

Safari i Kruger National Park (ca 10 timer) på dag 8:
Hvis du ikke har nok av dyrelivet, kan du bestille en ekstra safaritur. Kruger nasjonalpark er kjent for sine ubegrensede muligheter til å oppdage de berømte afrikanske "fem store"; elefanter, leoparder, bøfler, nesehorn og selvfølgelig løver. Safarituren inkluderer også et stopp på et naturskjønt sted hvor du kan nyte en deilig piknik.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle visumkostnader
 • Drikke
 • Inngangsbilletter til nasjonalpark under valgfrie utflukter (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Sør-Afrika. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sør-Afrika. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon:
https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Vaksinasjonskrav

Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Reisegruppe

Denne rundturen er en individuell reise, men utflukter finner sted i grupper.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reise med barn

Foreldre som reiser med barn opp til 17 år må ha en kopi av fødselsattestet (på engelsk). Hvis et barn reiser med bare en forelder, må det skaffes skriftlig samtykke fra den andre foreldre. Ytterligere informasjon finner du her:
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_sorafrika/id2424513/

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Antall netter

Reisen består av 8 netter i Sør-Afrika. Netter utover dette tilbringes på flyet t/r.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret