• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise på vakre Sør-Kypros

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Kypros
pris fra kr 5 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Kombiner strand og kultur på en rundreise på Sør-Kypros! Inkludert opphold i Páfos og Larnaka (og Limassol) , frokost, leiebil og fly.

Kultur i mengder, en sol som alltid skinner og endeløse, vakre strender! Videre er øyas landskap et du bare må oppleve! Nettopp dette, og enda mer, består denne rundreisen på Sør-Kypros av. Med leiebil har du frihet til å oppdage det du selv ønsker! Turen fører deg fra autentiske Páfos, langs hav og/eller innland til mangfoldige Larnaka, via kystbyen Limassol hvis du bestiller reisen på 10 netter. I de nevnte byene tilbringer du netter på fine hoteller og nyter frokost hver morgen. Oppdag landets kulturelle skatter, slapp av på stranden og prøv lokale delikatesser på en solrik terrasse. Καλές διακοπές (god ferie)!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Páfos
 • 3 netter i Limassol (NB! kun for rundtur på 10 netter)
 • 3 netter i Larnaka
 • Frokost
 • Fly t/r fra Oslo til Larnaka
 • WiFi på hotellene
 • Parkering på hotellene
 • Leiebil Kia Picanto (eller lignende)
καλωσόρισμα til Kypros!

Fødestedet til Afrodite tilbyr alt du leter etter på ferie: sol, hav og strand, men også billedskjønne og interessante byer som er verdt et besøk, med gode restauranter hvor du kan prøve lokale retter. Kypros er også et av de mest autentiske reisemålene i Europa, da øya har færre turister enn de nærliggende landene Hellas og Tyrkia. Du vil føle deg som en lokal, mens du sipper Brandy Sour eller Keo-øl på en solfylt terrasse (ja, de kypriotiske delikatessene må smakes på en optimal måte!). Alt dette vil du oppleve i Páfos, Larnaka og, hvis du bestiller den lange turen, i Limassol.

Reiserute

Dag 1 - 4: Páfos

Velkommen til Kypros! Etter landing på Larnaka flyplass henter du leiebilen, og gjør deg klar for den første kjøreturen på 140 kilometer til reisens første destinasjon, verdensarvlistede Páfos. Byen er noe helt unikt, så ta inn den autentiske atmosfæren mens du spaserer rundt i det som føles som… Les mer

Queens Bay Hotel  eller lignende

Dag 5 - 8: Limassol (kun ved 10 netter)

Limassol har den største havnen på Kypros, og byen er dermed et viktig kontaktpunkt mellom øya og omverdenen. Dra innom både den gamle og nye havnen. Den ene autentisk, den andre moderne, men begge med sin egen sjarm. Byen har alt man som besøkende ønsker; en nydelig strand, mange fine butikker,… Les mer

Harmony Bay Hotel  eller lignende

Dag 9 - 11: Larnaka

Larnaka er siste destinasjonen av reisen din, og er i likhet med Limassol en av Kypros store havnebyer. Strandpromenaden er perfekt for en sykkel- eller spasertur. Ta en pause på en av terrassene, en koselig bar eller restaurant, og nyt noe å drikke mens du ser utover den store, gylne stranden. … Les mer

Amorgos Boutique Hotel  eller lignende
Informasjon om leiebil

- Bilen hentes på Larnaka flyplass
- Inkludert: ubegrenset kjørelengde, skadeforsikring (CDW), tyveriforsikring, ansvarsforsikring.
- Inkludert flyplasskatt
- Eksklusive drivstoff, personlig forsikring og tillegg for ekstra sjåfør
- GPS er valgfritt og kun tilgjengelig ved bestilling (€ 8 per dag)

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår:

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret