• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Stockholms skjulte skatter

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Stockholm
pris fra kr 2 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

La deg overraske av de sjarmerende, skjulte stedene i den svenske hovedstaden! Du bor i et hipt nabolag med frokost og fly.

Lurer du på hvilke restauranter innbyggerne foretrekker i byen? Hvilket matmarked de anbefaler til vennene sine? Eller på hvilken takterrasse du kan finne dem på en fredag kveld? Vi gir deg et lite innblikk- i løpet av denne byturen vil du oppdage andre ting enn bare turistattraksjonene, og oppleve Stockholm akkurat som innbyggerne. Nyt en Fika med en Kanelbulle, spaser gjennom trendy nabolag som Södermalm og ta en pause på Mariatorget. Ønsker du å nyte fantastisk, svensk natur blant all denne urbane nytelsen? Sett deg på en ferge og besøk noen av øyene i byen. Sandhamn, Möja, Finnhamn og Utö er bare noen av øyene som vil fortrylle deg med sin natur, ro og typiske, svenske sjarm. Kort sagt: Denne byturen er fylt med deilig mat, nydelig natur og oppdagelsen av mange "skjulte" skatter. Turen går til Stockholm!

Tilbudet inkluderer:
 • First Hotel Norrtull: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Stockholm (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Stockholm

Välkommen til Stockholm! Denne byen, bygget på 14 øyer, har mye i vente. I det historiske sentrum møter du alle typer historiske og kulturelle høydepunkter, men Stockholm er så mye mer enn bare det! Byen er summende - i nabolag som Södermalm og SoFo, kan du streife mellom den skandinaviske arkitekturen og de fine byområdene. Södermalm er for eksempel et mekka av kunstneriske butikker, koselige kafeer og kunstgallerier, og i det fasjonable SoFo-distriktet kan du nyte shopping med lokale designere. Og når solen skinner i Stockholm, kommer byen virkelig til live. Lytt til musikk i Humlegården park, spis iskrem på AHs isbar nær Nytorget eller kos deg med en cocktail på takterrassen på TAK-baren... hva tenker du om en dag som dette?

First Hotel Norrtull

 • Hotel
 • Stockholm, Sverige
First Hotel Norrtull Entre

Dette moderne hotellet ligger i en monumental bygning med rød murstein, så den er lett å gjenkjenne. Din base er Vasastan-distriktet, en av de livligste bydelene i Stockholm. En bussholdeplass ligger 200 meter unna, og tunnelbanestasjonene Odenplan og Sankt Eriksplan ligger en 10-minutters spasertur unna. Gamla Stan, Gamlebyen i Stockholm, ligger 3,4 kilometer fra hotellet. Selve hotellet skjemmer deg hver morgen bort med en rikholdig frokostbuffé. Hvis du vil, kan du også ta en lunsj her. Middagsmenyen på brasseriet er full av lokale og sesongbaserte retter. I lobbyen kan du ta deg en drink som en avslutning på en hyggelig dag.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
First Hotel Norrtull Superior Room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Superiorrommet er mellom 20-30 m² og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkle senger, skrivebord, TV og et bad med dusj, toalett og hårføner. Har du forespørsler om dobbeltseng eller enkelt senger, vennligst kontakt vår kundeservice.

First Hotel Norrtull Standard Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Standardrommet er mellom 20-30 m² og er utstyrt med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger (90 cm brede), skrivebord, TV og bad med dusj, toalett og hårføner. Har du forespørsler om dobbeltseng eller enkelt senger, vennligst kontakt vår kundeservice.

Våre tips
Se på kart
 • En restaurant, et marked og et supermarked

  Du kan se Urban Deli i midten av SoFo-distriktet. Er det en restaurant, en markedshall eller et supermarked? Vel, Urban Deli tilbyr litt av alt. Du kan nyte frokost, lunsj og brunsj (i helgene) eller bare ta en drink i baren.

  Marked Urban Deli Nytorget Marked
 • Hvor de lokale spiser tapas

  Ved torget og parken Mariatorget ser du den hippe tapasrestauranten Racamaca. Her fråtser du blant annet i spanske og italienske retter med et deilig glass vin. Merk at det ikke er mulig å reservere bord her!

  Restaurant Racamaca Restaurant
 • De beste pølsene i Stockholm

  Her kan du nyte en av de svenske fastfoodklassikerne: hotdogs! De titalls forskjellige pølsene i denne familiebedriften er så kjent at selv BBC har vært på besøk!

  Lunsjrom Östermalms Korvspecialist Lunsjrom
 • Fika og kanelbulla

  Finnes det noe mer svensk enn 'Fika', den svenske versjonen av en kaffepause med venner og kollegaer? På Fabrique bakeri kan du nyte Fika med en annen svensk klassiker: Kanelbulle! Kos deg også med et brød med naturlige ingredienser, bakt på den tradisjonelle måten i en mursteinovn.

  Butikk Fabrique stenungnsbageri Butikk
 • En klassiker i Stockholm

  Sturehof er en ekte institusjon i byen. Du kan spise lunsj og middag, og deilig fisk og skalldyr. Sturehof er en livlig restaurant som er åpen syv dager i uken, fra kl. 11.00 til 2.00. Dessuten er restauranten også en scene for kunstutstillinger og konserter. Verdt et besøk, altså!

  Restaurant Sturehof Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Dobbeltseng eller enkeltseng

Rommene utstyrt med en dobbeltseng eller to enkle senger. Du kan legge inn et forespørsel om dobbeltseng eller enkeltsenger ved å kontakte vår kundeservice.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Superior dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Vasastan, som er ca. 3,4 km fra Gamla Stan. Fra Skavsta flyplass, tar det 2 timer med offentlig transport (tog + t-bane). Fra Arlanda flyplass tar det ca. 45 minutter med buss: Ta Flybussarna til Stockholm byterminal og gå av på Norra Stationsgatan. Da er det kun 2 minutters gange fra hotellet. Du kan også ta Arlanda Express, et tog som tar deg direkte til Sentralstasjonen på 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret