• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Vår- og sommerdager i Stockholm

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Stockholm
pris fra kr 1 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev en magisk vår eller sommer i Stockholm med 2 eller 3 netter på First Hotell Norrtull inkludert frokost og fly!

Både våren og sommeren viser Stockholms vakreste sider. Føl byens uimotståelige romantikk mens du spaserer eller "promenerer" langs Skeppsbron. La deg sjarmere på en fergetur over til Djurgården eller forelsk deg i den magiske solnedgangen fra Monteliusvägen på Södermalm. Kombiner i tillegg kultur, shopping og kulinariske eventyr - besøk Stockholm på sitt aller beste!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på First Hotel Norrtull
 • Frokost
 • Fly t/r Stockholm (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Mangfoldige Stockholm

Stockholm er en by i verdensklasse. Med sin store sjarm er byen krydret med kulinariske gleder, spennende museer, flotte butikker og underholdning i særklasse. Det mest spesielle med Stockholm er at byen er like historisk som den er moderne, like koselig som den er stilfull og like livlig som den er harmonisk.

First Hotel Norrtull

 • Hotel
 • Stockholm, Sverige
First Hotel Norrtull Entre

First Hotel Norrtull tilbyr en fantastisk beliggenhet i hjertet av Stockholm, i det vakre distriktet Vasastan. Dette er den perfekte basen for å oppleve byens severdigheter. Bygget inn i et historisk lagerhus, vil du fint opphold i gangavstand av byens hovedattraksjoner og bare en 7-minutters spasertur fra sentralbanestasjonen. Gamla Stan ligger 3,4 kilometer unna hotellet. Du blir servert en deilig frokost hver morgen. Hotellets enestående restaurant, Brasserie Norrtull, er absolutt verdt å prøve for middag.

 • +3
Les mer
First Hotel Norrtull Superior Room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Superiorrommet er mellom 20-30 m² og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkle senger, skrivebord, TV og et bad med dusj, toalett og hårføner. Har du forespørsler om dobbeltseng eller enkelt senger, vennligst kontakt vår kundeservice.

First Hotel Norrtull Standard Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Standardrommet er mellom 20-30 m² og er utstyrt med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger (90 cm brede), skrivebord, TV og bad med dusj, toalett og hårføner. Har du forespørsler om dobbeltseng eller enkelt senger, vennligst kontakt vår kundeservice.

TravelBird Tips!

Dette må du oppleve i Stockholm:

 • Besøk Gamla Stan som er Stockholms pittoreske gamleby. I tillegg kan du se den svenske kongelige familiens palass, Stockholms katedral (Storkyrkan) og Nobelmuseet alle innen få minutters gange fra hverandre.
 • Fotografiska- Selv om dette museet er relativt nytt, har fotogalleriet Fotografiska etablert sitt navn som et av de mest populære kunstminnene i Stockholm.
 • Spaser rundt SoFo - I hjertet av populære Södermalm finner du SoFo, et trendy og avslappet nabolag som pulserer kreativitet. Slå deg ned på en av de koselige terrassene, og nyt en forfriskende drink i solen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Dobbeltseng eller enkeltseng

Rommene utstyrt med en dobbeltseng eller to enkle senger. Du kan legge inn et forespørsel om dobbeltseng eller enkeltsenger ved å kontakte vår kundeservice.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Superior dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Vasastan, midt i Stockholms sentrum. Herifra kan du enkelt utforske den svenske hovedstaden til fots. Det går flybusser hvert tiende minutt fra Arlanda Flyplass, bussturen til hotellet tar 45 minutter. Med bil tar det omtrent 30 minutter å kjøre til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret