• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Eventyrlig slottsbesøk i vakre Vilnius

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Vilnius
4 Vurderinger
pris fra kr 1 159
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 10 ganger

Miniferie i Vilnius med utflukt til det historiske Trakai-slottet! Inkluderer 2, 3 eller 4 netter med frokost og fly.

Med sin middelalderske gamleby, hyggelige gater og store kulturelle tilbud er Litauens hovedstad høyt elsket blant mange. La deg imponere av vakre kirker, godt øl og deilig mat og la deg inspirere av den flotte kombinasjonen av gammel og nytt. Inkludert i tilbudet er i tillegg en utflukt til den vakre innsjøen Trakai og det fascinerende slottet som ligger midt i vannet. Gled deg til flotte dager i en av Europas fineste hovedsteder!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Panorama Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Vilnius (se flyplasser i kalenderen)
 • Dagsutflukt til Trakai-slottet inkl. transport
Fargerike Vilnius

Litauens hovedstad, Vilnius, er en fargerik kombinasjon av moderne fasiliteter og historiske perler. Vilnius praktfulle klostre og kirker har gjort at hele gamlebyen har vært påpekt av UNESCO World Heritage List siden 1994. I tillegg er den litauiske hovedstaden et mekka for kunst og kulturelskere - besøk det bohemske Užupis distriktet, hvor du vil finne et mangfold av forskjellige kunstgallerier fra både lokale og internasjonale kunstere. Nyt de koselige gatene i gamlebyen og forelsk deg i den den romantiske atmosfæren i nærområdet av hotellet. Husk også å prøve Litauens spennende kjøkken, som i Vilnius, er en kombinasjon av kulinariske og tradisjonelle retter. Nyt dine Vilnius-retter med en forfriskende lokalbrygget øl.

Panorama Hotel Vilnius

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
lobby

På Panorama Hotel bor du virkelig midt i smørøyet. Hotellets beliggenhet er sentralt i Vilnius sin gamleby, "Vilniaus senamiestis" og knappe 500 meter fra den gamle byporten, "daggryporten". Nyt en vakker utsikt over Litauens flotte hovedstad fra ditt eget rom, og nyt en rikholdig frokostbuffé hver morgen før du legger ut på oppdagelsesferd. Blir det sent er hotellets resepsjon døgnåpen, og velger du å ta middagen på hotellet kan du velge mellom en rekke europeiske retter i hotellets restaurant. I baren på hotellet kan du bestille en forfriskende cocktail eller noe lett å spise.

Vilnius togstasjon er kun noen minutters gange fra hotellet, mens Gediminas Tower og gamlebyens torg er kun 15 minutters gange unna. Det går et tog fra flyplassen til sentralstasjonen, hvorfra hotellet er ca. 150 meter unna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Room © Panorama Hotel Vilnius

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et stort og lyst rom, som er innredet i varme farger og med klassiske møbler. Du har TV, skrivebord, WiFi og eget bad med hårføner. De fleste rom har utsikt over byen.

Våre tips
Se på kart
 • Pittoresk butikk med alt

  En pittoresk butikk med minst sagt interessante ting. Her finner du internasjonale såvel som lokale artefakter, klær i originalutgaver og også spennende souvenirer.

  Butikk Šarka daiktų kelionės Butikk
 • Miljøvennlig shopping

  Om man skal handle kan man vel like gjerne handle miljøvennlig? Piffe opp garderoben med fine klær og godt samvittighet på Eco concept store Baroca.

  Butikk Eco concept store „Baroca“ Butikk
 • Drink med utsikt

  Vil du drikke en elegant cocktail og samtidig beundre en fortryllende utsikt over Vilnius? Da anbefaler vi Skybar med en av byens beste utsikter gjennom vinduet.

  Bar Skybar Bar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

En dagstur til Trakai Castle

Trakai, den tidligere hovedstaden til Grand Duchy av Litauen, er en liten by ca. 28 km fra Vilnius. Den ligger i et pittoresk område ved en innsjø og er en av de mest populære turistattraksjonene i landet med det vakre Trakai-slottet som hovedattraksjon.
La deg imponere av Litauens naturskjønne landskap med turkise innsjøer og frodige, grønne skoger. I løpet av dagen kan du leve deg inn i en historisk fortelling med et ekte eventyrslott. Du vil få muligheten til å utforske det vakre Trakai-slottet som med sine 800 år har eksistert i forskjellige former, bosatt av middelalderske kongelige til adelsmenn fra barokkens gylne tid. En lokal guide vil vise deg slottets hemmeligheter. Lev deg inn i majestetiske omgivelser du aldri vil glemme!

Denne turen arrangeres på reisens 2.dag mellom tirsdag og søndag, og er allerede inkludert i prisen. Utfluktens transport vil være en minivan, og du vil bli hentet kl. 11:00 ved Cathedral Square info desk. Turen tar ca. 4 timer. Billetter vil bli levert sammen med andre reisedokumenter. Husk å skrive dem ut, og ta de med på turen. Merk at turen kun avholdes mellom tirsdag og søndag.
Inkludert er: Transport t/r Vilnius og Trakai, guidet tur i slottet og inngangsavgift til Trakai Castle Museum og 1 time og 20 min fri tid i Trakai landsby.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn får en rabatt på hotelloppholdet og kan overnatte i ekstraseng.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Panorama Hotel ligger sentralt i Vilnius ca. 500 meter fra byporten til den gamle bydelen og ca. 5 km fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret