Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i eventyrlige Slovenia

 • Rundreise
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Slovenia
pris fra kr 7 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Begi deg ut på årets natureventyr: Bo 7, 10 eller 14 netter på forskjellige hoteller med frokost. Reisen inkluderer fly t/r og leiebil!

Lukk øynene i et øyeblikk og forestill deg ..Et eventyrland med fjell og innsjøer, med fantastisk natur, vakker kystlinje. Et land med koselige byer og deilig mat. Ser du det for deg? Dette er Slovenia. Likevel er landet en skjult perle i vår del av verden. Fly sydover, sett deg inn i leiebilen og kjør av gårde på oppdagelsesferd. La deg fortrylle av Bled, en idyllisk by ved røttene til de juliske alpene. Ta inn det vakre Adriaterhavet i Portoruz, før du avslutter reisen i den sjarmerende hovedstaden Ljubljana, byen av drager og myter. Er du klar for et eventyr?

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i Bled
 • 3 eller 5 netter i Portoroz
 • 1, 3 eller 4 netter i Ljubljana
 • Frokost
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis WiFi på alle hotellene
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Parkering i Bled og Portoroz
Slovenia: en perle på europeisk jord

Grønn, grønnere, grønnest. For naturelskere er Slovenia et uoppdaget land du ikke må gå glipp av! Fjell og innsjøer i fleng, noe som gir mulighet til å gå turer og se fantastiske utsikter. Den vakreste innsjøen i Slovenia, Bledsjøen, vil du kunne beundre i flere dager under ditt opphold i den sjarmerende byen Bled. Den lille øya midt i innsjøen, er et vakkert syn med den sjarmerende kirken på toppen. Etter noen fine dager ved denne perlen, fortsetter reisen videre til kysten. Kystlinjen er knapp i Slovenia, noe som gjør den desto flottere. Du bor i den koselige kystbyen Portoroz (lokalbefolkningens favoritt!), rett ved Adriaterhavet. Som avslutning på eventyret reiser du til hovedstaden Ljubljana, en by full av drager, slott og svingete elver. Er du klar for en eventyrlig reise i Slovenia?

Reiserute

Dag 1 - 3: Idylliske Bled

Landet trygt i Ljubljana? Da er det på tide å hente leiebilen. Din første destinasjon er kun en halvtimes kjøretur fra flyplassen, noe som betyr nok tid til å stoppe på veien. En mulighet er å ta en omvei innom jernbyen Kropa, et sjarmerende sted med kirker og flott natur! Du følger elven Sava g… Les mer

Hotel Jelovica Bled  eller lignende

Dag 4 - 6: Kystbyen Portoroz

Etter tre netter sier du farvel til magiske Bled. I dag venter en kjøretur på omtrent to timer, som tar deg til den lille, men vakre kysten til Slovenia. Underveis på turen kjører du gjennom noen nasjonalparker, hvor en beinstrekk er obligatorisk, og mer enn verdt det. Deretter dukker Adriaterha… Les mer

Hotel Lucija  eller lignende

Dag 7: Drager og myter i Ljubljana

Nå står hovedstaden for tur! The Dragon City er liten, men ekstremt koselig! Ifølge legenden ville den greske prinsen Jason få drept en drage på dette stedet, hvor han deretter grunnla byen, Ljubljana. Fire drager av bronse pryder nå Dragon Bridge, som er symbolet på byen. Hva med en bytur? Spas… Les mer

Hôtel Central Ljubljana  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Parkeringskostnader i Ljubljana på € 19 per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Parkering

Gratis parkering på hotellene i Bled og Portoroz.
I Ljubljana er det en privat parkeringsplass i nærheten av hotellet, hvor du kan parkere for € 19 per dag.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret