Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Sintras storslåtte palasser

 • Storbyferie
 • Colares
pris fra kr 8 679
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 5 eller 6 netter under solen i Sintra, en juvel i Portugal, med frokost, leiebil og flyreise inkludert!

Utforsk Sintras vakre palasser, opplev Lisboas kulturelle atmosfære, og Portugals nærliggende kyst, med friheten kun en leiebil kan gi deg! Denne reisen kombinerer flott natur og storslått, fargerik arkitektur i et behagelig klima. Sol og god mat venter på deg i Portugal!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 6 netter på Sarrazola House
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Utforsk to nye, portugiske perler!

Noen kilometer nord for Lisboa finner du en enorm naturpark som grenser mot havet. Det er dette nydelige området du skal bli kjent med. Reisen går til Sintra og overdådige palasser, store herskapshus og dekorative hager, i det som en gang var tilfluktssted for den portugisiske adel. Dette er en drømmeaktig og unik by på UNESCOs verdensarvliste.

Med leiebil under hele oppholdet kan du benytte dagene etter eget ønske; Enten du vil kjøre rundt i naturidylliske omgivelser i nasjonalparken Sintra-Cascais med klippelandskap og en mektig kystlinje, eller oppdage Portugals kulturhovedstad Lisboa. Her er mulighetene mange, og uansett hva valget faller på vil du føle på den portugisiske sjarmen hvor enn du er.

Sarrazola House

 • Hotel
 • Colares, Portugal
house

Sarrazola House ligger i Sintra, 8 km fra sentrum og innen Sintra-Cascais Natural Park. Hotellet ligger i en historisk bygning, omgitt av hager og vingårder. I hotellets restaurant kan du nyte tradisjonelle måltider, parkering er gratis og WiFi er tilgjengelig i hele komplekset gratis. Det er også mulig å bestille billetter til museer og monumenter i resepsjonen. Pena National Palace og The Moorish Castle ligger 10 km fra hotellet og Sintra National Palace er 7.7 km unna. Quinta da Regaleira er ca. 7 km unna og skulle du ønske deg til stranden ligger Praia Grande Beach 1.5 km unna.

 • +4
Les mer
room

Dobbeltrom/Tvillingrom

Alle rom har er komfortabelt innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, en TV, gratis WiFi, hårføner og privat bad med gratis toalettartikler. Noen rom har idyllisk utsikt over hagen.

TravelBirds Tips!

 • Du kan ikke være så nær Lisboa og ikke besøke byen! I den portugisiske hovedstaden kan du vandre rundt i det historiske distriktet Alfama, beundre utsikter fra miradouros, smake Pastis de Nata Belèm, eller ta en drink på den vakre Praça do Comércio.
 • Ta på gode sko, og dra opp til Sintra! Veiene er svært smale og kjøring er ikke lett.. Men denne billedskjønne byen er verdt å oppdage. Parker bilen i bunnen av byen, og gå eller ta buss til slottene. Sintra er også kjent for sine bakverk. Besøk Casa Piriquita for å smake på queijadas og travesseiros, små mandelbakverk. Nam!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og forsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret