Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

5-stjerners luksusferie i Albania

 • Solreiser
 • Golem
pris fra kr 6 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Albania og unn deg en fem-stjerners ferie på Prestige Resort i Golem. Bo 7, 10 eller 14 netter med frokost og fly t/r!

Tilbring din neste ferie i ren luksus ved den albanske solkysten. I den lille, rolige landsbyen Golem kombinerer du du total avslapping, strandliv, kultur og kulinariske høydepunkter. Albania har etablert seg på kartet som et av Middelhavets må-se destinasjoner, og har du enda ikke opplevd en bit av landet, er det på høy tid å gjøre det nå - og med et 5-stjerners opphold er du garantert det beste av det beste!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Prestige Resort
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tirana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Golem: en Adriaterhavsperle

Golem er en liten kystlandsby i Tirana-regionen. Landsbyen er kantet med en utsøkt strandlinje og har en populasjon på ca. 6000 innbyggere. Selv om Golem er en rolig feriedestinasjon, perfekt for avslappende strandager og fine spaserturer, har landsbyen et svært livlig og variert kveldsliv. Golems levende kveld byr på et mangfold av trivelige barer, restauranter og nattklubber.

Prestige Resort*****

 • Hotel
 • Golem, Albania
Pool1

Det nyåpnede og luksuriøse Prestige Resort tilbyr alt du kan forvente deg av et 5-stjerners hotell. I rolige omgivelser på en stor solterrasse omgitt av palmer, og et flott bassengområde, kan du beundre Adriaterhavets bølger, da hotellets private strand ligger bare noen få skritt unna. Hotellets restaurant serverer en rik frokost hver morgen, og for middag kan du prøve deg på deilige albanske måltider. Nyt et vidunderlig opphold på Prestige Resort*****.

 • +3
Les mer
Double room

Dobbeltrom/trippeltrom

Rommene er elegante, luftige og lyse. Alle rom har safe, flatskjerm-TV, skrivebord, kaffe-og tekoker, minibar og aircondition. Det private badet har dusj, hårføner og badeprodukter.

Våre tips
 • Historiske Durrës

  Durrës' historie kan utforskes i byens arkeologiske museum, som også er det største arkeologiske museet i Albania. Besøk Durrës Fortress, som ble bygget i det 4. århundret, og det bysantinske Forum.

  Museum Archaeological Museum Durres Museum
 • I grønne omgivelser

  Vi anbefaler grønne Dajti National Park for naturelskere. Dajti er et nydelig sted å komme seg ut i naturen, hvor du kan gå turer i fjellterrenget. Dajti er også super for en piknik med tid til å nyte det albanske kjøkkenet.

  Fjell Dajti Park Fjell
 • Mat og vin

  Selvom albansk vin ikke er godt kjent, er det faktisk en av Europas eldste vinprodusenter. Besøk Albanias tidligere Minister of Agriculture, grunnlagt av en vingårdeier. Smak gode viner og deilige måltider i de frodige vingårdene.

  Restaurant Uka Farm Restaurant
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret