Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

På tur i Danmarks naturskjønnhet

 • Feriepark
 • Rudkøbing
pris fra kr 2 289
 • per leilighet fra
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Avslappende og hyggelig ferie i Langelands natur på Færgegårdens Camping i 2, 3, 4 eller 5 netter i egen hytte inkludert sykkelleie & minigolf.

Ønsker du deg kvalitetstid med dine kjære i dansk natur? Bli med til Langeland og Færgegårdens Camping! Ta med deg venner og familie og bo i egen hytte, mens du nyter naturen og severdigheter fra sykkelsetet. Når du har opplevd øya, kan du prøve minigolf-ferdighetene eller nyte en iskrem på stranden i solnedgangen. Opplev sommeren i nydelige Danmark!

Langeland i Danmark

Langeland, Danmarks 9. største øy har mye mer å by på. Liker du naturopplevelser, kan du utforske det rike dyre- og planteliv i Gærdselsskovene, beundre øyas ville hester eller mange trekkfugler, bade på flotte strender eller følge den 220 km lange Øhavssti, som er en av Danmarks lengste vandreruter. På Langeland kan du også merke historiens vingesus i slottsbyen Tranekær, som utover det flotte slottet har en sjarmerende, gammel slottsmølle og flere andre historiske bygninger. Besøk også museet Langelandsfortet, hvor du kan gå ombord på en av Danmarks siste aktive ubåter, og se en del av den originale Berlinmur. Det er så mye du kan oppdage på Langeland!

Færgegårdens Camping

 • Hotel
 • Rudkøbing, Danmark
Property

Færgegårdens Camping ble grunnlagt i 1890 og ble senere utvidet med hytter og bed and breakfast på 1950-tallet. Færgegårdens eiere liker å holde deres campingplass i god stand, og hyttene er siden blitt renovert. Færgegårdens Camping ligger ved stranden og Langelandsbæltet, og fra campingplassen har du både Spodsbjerg Havn og supermarkedet like innenfor rekkevidde. På campingplassen er det gratis parkering, mulighet for leie av båt og sykler samt oppbevaringsplass til sykler, hvis du velger å ta med dine egne. Til barna er det lekeplass, fotballbane, disc-golf og minigolf. Alle matglade vil få servert daglig frokost i campingplassens restaurant. Har du ikke lyst til å begi deg ut på ferie uten Molly og Fido, er Færgegårdens Campingplass den riktige ferie for deg, for her er alle kjæledyr velkomne!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer

Familielugar

6 personer | Chalet

De 30 m² store familiehyttene er innredet hyggelig med 3 soverom, et spise- og oppholdsområde, kjøkken og egen veranda. Ytterligere har familiehyttene TV, WiFi og eget bad med dusj og toalett. Det er ikke tillatt å røyke inne i hyttene.

Luksuslugar

2 personer | Chalet

I de nyrenoverte luksushyttene kan du slappe ordentlig av. Hyttene er ca. 18 m² store og er innredet med en dobbeltseng, et lite kjøkken, TV og veranda. Luksushyttene har privat bad med dusj og toalett. Det er ikke tillatt å røyke inne i hyttene.

Våre tips
 • Et gods med økologi og familiegøy

  Skovsgaard Gods har fokus på økologi og opplevelser for hele familien! Her kan du oppleve godset innenfra, spise og shoppe økologisk på Madmarkedet, besøke Skovsgaards Mølle og beundre den vakre, omkringliggende naturen på en av de mange hyggelige gåturene på Møllesti, Skovsti, Marksti, Engsti og Søsti.

  Slott Skovsgaard Gods Slott
 • Den gamle kjøpmannsbyen

  Velkommen til Langelands hovedby og mer enn 700 år gamle kjøpmannsby! I dag er Østergade byens sentrale shoppinggate, men det betyr ikke at historien er glemt. Her kan du vandre blant gamle veverier og hyggelige torg. Det er også i Østergade du finner Langelands Museum og Købstadshaven.

  Landsby Østergade Landsby
 • En av Danmarks beste strender

  Uansett om du drar til stranden for å lese en god bok, bygge sandslott, gå en tur eller grille i solnedgangen på din medbragte grill, så er Ristinge Strand det riktige stedet på Langelands sørvendte vestkyst. Ristinge Strand er populær for sin lange, brede sandstrand med sanddyner og marehalm.

  Strand Ristinge Strand Strand
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Færgegårdens Camping. Du inngår en direkte avtale med Færgegårdens Camping. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per hytte.

Romkapasitet

Maks 6 personer i et Familielugar
Maks 2 personer i et Luksuslugar

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 13-17 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hytten.

Kjæledyr

Kjæledyr kan medbringes. Vennligst kontakt vår kundeservice.

Parkering

Gratis parkering

Frokost

Frokosten består av en frokostbuffé i Færgegårdens restaurant med tre typer brød, pålegg, ost, yoghurt, frukt, juice, kaffe og te.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret