Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag sjarmen ved Ljubljana

 • Storbyferie
 • Ljubljana
pris fra kr 3 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ljubljana, en uoppdaget perle i Europa! Tilbring 2-4 netter på Park Urban & Green Hotel med frokost, transport og fly.

Slovenias hovedstad, Ljubljana, er som en kombinasjon av Paris, Stockholm og Roma. Sjarmerende gater, vakker arkitektur, flott natur, shopping og trendy spisesteder. Unn deg en langhelg i denne uoppdagede europeiske storbyen, med god mat og trivelig atmosfære. Sjarmerende Ljubljana vil ikke skuffe!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Park Urban & Green Hotel
 • Frokost
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Ljubljana (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
By med en unik karakter

Ljubi-, Jlubl-, Bjublia-... om du klarer å uttale det eller ikke, er Slovenias hovedstad praktfull! Ryktet sprer seg, for denne byen er spådd som en toppdestinasjon i årene fremover. Byens maskott er en drage, noe som i seg selv underbygger byens interessante, mystiske og fargerike karakter. Det lille sentrum gjør at du ikke trenger å stresse for å få med deg alt på må-se listen. Vandre i de koselige gatene og langs kanaler omringet av grønne trær og blomster. Nyt lunsjen i en av de koselige parkene eller et godt brygg på et livlig torg med uteservering. Byens bankende hjerte ligger rundt det rosa Franciscanerklosteret og de tre broene over elven Ljubljanica. Et av turens høyedpunkter er en inkludert byomvisning hvor du utforsker Ljubljana gamleby, vandrer gjennom flere torg, ser den ikoniske Dragebroen og tar kabelbanen opp på høyden til Ljubljana Slott, hvor du nyter den nydelige utsikten.

Hotel Park Ljubljana - Urban & Green

 • Hotel
 • Ljubljana, Slovenia
garden

På ferien din i Ljubljana har vi funnet et hotell for deg som vil bo sentralt. Med kun noen minutters gange til byens sentrum og største severdigheter, kan du nyte den livlige byen akkurat som du vil, uten å forstrekke en muskel! Fra hotellet beundrer du utsikten mot byens stolthet Ljubljana Slott og sentralstasjon er kun 800 m unna. Når du ønsker deg en pause fra shopping, severdigheter og skjønne gater, kan du enkelt trekke deg tilbake fra den fargerike bykjernen og nyte de frodige grøntområdene i omgivelsene. Om sommeren kan du også benytte hotellets terrasse med en trendy bar for en deilig cocktail om ettermiddagen eller kvelden, idyllisk beliggende i hagen.

 • +-4
Les mer
Room

Dobbeltrom

Rommet ditt er enkelt og moderne innredet og mange rom har fin utsikt. Rommet har et eget bad med hårføner, aircondition, en TV, telefon og gratis WiFi.

Våre tips
Se på kart
 • Middelalderfestning med fantastisk utsikt

  Høyt over gamlebyen stiger den mektige festningen, som du kan nå med taubane eller fotturer. Ta en tur gjennom historien og nyt panoramautsikt over byen. Spesielt bra er den guidede turen "The Time Machine" hvor utkledde skuespillere veileder deg gjennom ulike epoker.

  Slott Slottet i Ljubljana Slott
 • En grønn oase

  En grønn oase kun 10 minutters gange fra Ljubljana sentrum. Nyt noe kaldt å drikke mens du slapper av på en trebenk langs elvebredden.

  Park Špica Park
 • Smak av Slovenia

  Streetfood-marked, åpent fra november til mars, som tilbyr alt det slovenske kjøkkenet har å by på. Rettene tilberedes av slovenske mesterkokker og musikken skaper en trivelig stemning. Smakfullt måltid!

  Marked Street Food Market "Open Kitchen" Marked

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 12 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Internett

Hotellet har gratis WiFi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet har en fin beliggenhet med kun 500 meter fra Metelkova City fra hotellet, sentrale markedet er ca. 650 m unna. Sentralstasjonen ligger på ca. 950 meter unna. Fra flyplassen er det ca. 34 km å kjøre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret