Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rytmer, arkitektur og kultur i Sevilla

 • Storbyferie
 • Sevilla
pris fra kr 3 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Føl rytmen av lidenskapelige Sevilla. Bo 2-5 netter på Hotel Patio de la Alameda med frokost, velkomstgave og fly t/r!

Kongelige historier, høyt temperament, kastanjetter og klappende hender: Velkommen til det ekte Spania og den andalusiske hovedstaden, Sevilla. I denne byen er hver kvadratmeter verdt å utforske, fra det pulserende Triana-nabolaget til det unike Alcázar-komplekset. Sevilla tilbyr en mengde sol, et mildt klima og en av Europas mest sjarmerende gamlebyer. Som kirsebær på kaken bor du på et pent og historisk hotell i hjertet av byen. Gled deg til å oppdage Sevilla!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Patio de la Alameda
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Sevilla (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstgave
Byferie til Sevilla

Dans til lyden av spanske gitarer! Sevilla er musikk, lidenskap og levende kultur konsentrert i en labyrint av brosteinsgater på to sider av Guadalquivir-elven. Byen er hjem til nærmere 700 000 innbyggere, flamencodans og Christopher Columbus' gravstein. Sevillas gamleby yrer av koselige sangria- og tapaskafeer, mens den historiske torgplassen huser en av verdens største katedraler og det slående vakre, gotiske klokketårnet La Giralda. Arkitektoniske skatter finnes overalt i byen, noe du vil enkelt oppdage i Spanias mest spaserbare storby!

Hotel Patio de la Alameda

 • Hotel
 • Sevilla, Spania
Property

Hotel Patio de la Alameda ligger i en unik bygning fra det 19. århundre i sentrale Sevilla og var tidligere hjemsted for billedhuggeren Antonio Susillo. Det sjarmerende hotellet er innredet i klassisk andalusisk stil, hvor varme sandfarver og grønne planter dominerer innredningen. Hotellet har både en gårdshage og en takterrasse med utsikt over La Alameda, som er et torv med mange restauranter og barer. På hotellet finnes det også en snack- og drinkbar samt en restaurant, hvor du skal spise frokosten. Basílica de la Macarena ligger 600 meter fra hotellet og katedralen med det berømte klokketårn Giralda ligger 1,4 km unna.

 • +3
Les mer

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Her er det også aircondition, minibar (mot avgift), gratis WiFi, safe samt bad med dusj og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Gå ikke glipp av de livlige tapaskveldene på La Plaza de San Andrés. Finn favorittkafeen og nyt kveldens atmosfære beriket av god mat og duftende appelsintrær.
 • Real Alcázar - Dette er et fantastisk UNESCO-oppført palasskompleks som fortsatt er i bruk av den spanske kongefamilien. Nesten hele komplekset er bygget i Mudéjar-stil og ble utviklet av Pedro the Cruel i løpet av det 14. århundre.
 • Plaza de España - Dette kolossale monumentet ble bygget for den ibero-amerikanske utstillingen i 1929 og ligger i Maria Luisa Park. Det utsmykkede palasset er formet som en halvsirkel, og en vannkanal buer seg rundt frontsiden. Lei en robåt og ro under broene på kanalen for å nyte noe av Andalusias mest utmerkede kunstverk!
 • På den venstre bredden av Guadalquivir ligger det pulserende Triana-området. Her vil du oppleve flere av de elementene som folk forbinder sterkest med den sevilliske kulturen: håmdmalt keramikk, livlige markeder og flamenco.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transfers
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Min 2 personer og maks 4 personer i et Familierom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-10 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret