• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

På toppen av Wien

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Wien
pris fra kr 2 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Helgetur til Wien: 2 eller 3 netter på Star Inn Hotel Wien Schönbrunn rett ved Schönbrunn Castle, inkludert frokost og billett til Wiens pariserhjul!

Nyt utsikten over byen fra pariserhjulet og la deg fortrylle av det keiserlige Wien. Komfortable rom kombinert med god frokost hver morgen, gjør hotellet til den perfekte basen for å utforske byen, med umiddelbar nærhet til prektige Schönbrunn Castle. Prøv en Wiener schnitzel på en tradisjonell restaurant, eller et stykke Sachertorte på et av de berømte bakeriene. Wien har alt for en vellykket helgetur; praktfull arkitektur, hyggelige mennesker, og god mat, så pakk godt humør og nyt noen fine dager i Østerrikes hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
 • Frokost
 • Billett til Wiener Riesenrad (Wiens pariserhjul)
 • Fly t/r Wien (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Wien- musikkens by

Wien er Østerrikes hovedstad og største by, og det er her du finner landets politiske, økonomiske og kulturelle sentrum. Byen er kanskje best kjent for sine musikalske vidunderbarn: Mozart, Beethoven, Hayden og Schubert, som tilbrakte mye av sine liv her. Her finner du også noen av verdens mest fantastiske teater- , opera– og konserthus, som for eksempel Burgtheater, som er vel verdt et besøk. Spasér langs byens flotte gater mens du beundrer den vakre arkitekturen, nyt en kaffe og et herlig stykke kake på en av byens mange kafeer – la deg forføre av byens unike og stemningsfulle atmosfære.

Star Inn Hotel Wien Schönbrunn

 • Hotel
 • Wien, Østerrike
Hotel

Velkommen til dette komfortable hotellet i Wiens 15. distrikt. T-banestationen Längenfeld ligger 100 meter unna, hvor du på 5 minutter er ved slottet Schönbrunn, og 4 holdeplasser unna ligger Wiens sentrum. Hotellet har en bar hvor du (mot avgift) kan nyte en drink eller snacks. Gratis WiFi finnes overalt på hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Double Room

Dobbeltrom Z2CW

2 personer | Rom

De moderne dobbeltrommene er utstyrt med en queen size-seng, en LED-TV, safe, kjøleskap, telefon, skrivebord og regulerbart klimaanlegg. De er også utstyrt med private bad med dusj, toalett og hårføner.

Fra hotellet til Wiener Riesenrad

For å komme til Wiener Riesenrad, gå til t-banestasjonen "Längenfeldgasse", som kun ligger 20 meter fra hotellet. Ta U4 i retning "Wien Heiligenstadt". På stasjonen "Schottenring" bytter du til U2 i retning "Wien Seestadt". Etter to stopp ankommer du stasjonen "Praterstern", hvor du kun er noen få minutter unna pariserhjulet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 611 - kr 934 på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

The Star Inn Hotel Wien Schönbrunn ligger praktisk til i den vestlige delen av Wien, kun få minutter fra T-banestoppet Längenfeldgasse, hvor du kan nå bysentrum i løpet av få minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret