• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Følg Harry Potters fotspor i London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
pris fra kr 2 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Ønsker du å hoppe inn i Harry Potters magiske verden? Bo 2-4 netter på Premier Inn London Hampstead og besøk Warner Bros Studios! Med fly og frokost.

Velkommen til magiens verden! Reis til London og tre inn i Harry Potters fotspor for en dag. Besøk perrong 9 ¾ og ta Galtvortekspressen til magikernes skole. Stopp innom Humlesnurrs kontor og besøk Gygrids hytte. Ta en titt innom Griffings oppholdsrom og forestill deg hvilket hus valghatten hadde valgt til nettopp deg. Under oppholdet vil du også ta del i pulserende London, se Buckingham Palace, spasere rundt i Covent Garden og kanskje se en West End-musikal? En øl på en av byens tradisjonelle puber er også å anbefale! God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Premier Inn London Hampstead
 • Med frokost
 • Billett til Warner Bros. Studios "The Making of Harry Potter"-tur
 • Fly t/r London Gatwick (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Livlige London

Det er et eller annet magisk med London som er umulig å forklare. Dette er Europas stjerneby med endeløse muligheter; byen yrer av glitrende musikaler, eksotiske restauranter, fantastisk shopping, romantiske byparker, travle gater og historiske severdigheter. Gled deg til en helt eventyrlig storbyopplevelse!

Premier Inn London Hampstead

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Außenansicht

Premier Inn London Hampstead Hotel ligger ca 7,4 km (og 17 min med t-banen) fra sentrale Charing Cross. Hampstead er derfor et perfekt område for deg som vil bo i en litt roligere del av London, uten å bo for langt unna byens hjerte. Pass på å utforske butikker, barer, restauranter og de koselige parkene som ligger i Hampstead før du drar til Londons mer travle bydeler.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Zimmer 2

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er innredet med en kingsize-seng, TV og te- og kaffefasiliteter. De private badene har dusj eller badekar og hårføner.

Zimmer

Enkeltrom

1 personer | Rom

Enkeltrommene har en enkeltseng, TV og te- og kaffefasiliteter. De private badene har dusj eller badekar og hårføner.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Warner Bros. Studios Tour 'The Making of Harry Potter'

Hør etter alle gomper! Du har nå muligheten til å ta en titt bak kulissene fra de 8 fortryllende Harry Potter-filmene, så ta Galtvortekspressen fra plattform 9 ¾ og la ditt besøk på Galvort høyere skole for hekseri og trolldom begynne! Dra til Privet Drive nr. 4 og kikk inn i Harrys rom under trappen, gå gjennom Storhallen hvor alle elevene samles og hils på mer enn 200 overnaturlige spøkelser og vesener. Pass på å ta en tur innom souvenirbutikken og se alle de magiske gjenstandene - hva med en tidsvender? Ta sjansen og gå inn i den forbudte skogen, som vanligvis er strengt forbudt for studenter på Galtvort. Hvis du er heldig møter du den store edderkoppen Aragog og flere andre magiske skapninger.

NB! Vær oppmerksom på at billetter til Warner Bros. Studio Tour "Making of Harry Potter" ikke kan endres eller refunderes.

Ditt besøk på Warner Bros. Studio varer i omlag 3-4 timer.

For å motta gyldige billetter må du skrive ut kupongen du mottar ved bestillingsbekreftelsen, og deretter dra til Warner Bros. Studios billettkontor. Din bestillingsbekreftelse fra TravelBird er derfor ikke gyldig som billett.

Møt opp på Watford Junction 45 minutter før den angitte tiden på billetten.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Transport till Warner Bros. Studios
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 15 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-15 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tilllatt

Billett til Harry Potter

Billetten kan ikke endres eller refunderes, og mottas 2-3 uker før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret