Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Føl magien på eventyrlige Island

 • Storbyferie
 • Reykjavík
pris fra kr 10 819
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reykjavik & Blue Lagoon: 3, 4, 5 eller 7 netter med frokost, inngang & transport til Blue Lagoon, flytransport og fly.

Eventyrlige Island inviterer til en ferie av magiske opplevelser. Det vakreste av naturens underverker har satt dette lille landet i nord på kartet: En uformell spasertur kan forvandles til en vandring over en glitrende isbre, en rolig natt kan by på førsteklasses seter til aurora borealis' praktfulle dans, og sagaene om tidligere hendelser, vil nesten vippe oss over til overtro. Nyt en fantastisk ferie på fortryllende Island!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5 eller 7 netter på CenterHotels Downtown Reykjavik
 • Frokost
 • Fly t/r Reykjavik (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Blue Lagoon badeavgift, bruk av håndkle, velkomstdrink
 • Transport t/r Blue Lagoon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Reykjavik og Island

Verdens vennligste mennesker finner du på Island, og dette nydelige landet byr på et utenomjordisk landskap. Med røffe klipper, vulkaner og vannfall -er Island en spesiell øy midt ute i Atlanterhavet som garantert kommer til å ta deg med storm! Trendy Reykjavik er verdens nordligste hovedstad og har en pittoresk trebebyggelse med flaskegrønne fasader og røde hustak. Her er det mange butikker og restauranter i forhold til den lille overflaten, og utenfor havnen flyter fiskebåter og isfjell forbi. Både i Reykjavik og rundt hele Island kan du varme deg i varme kilder og på vulkanske stener, omgitt av isdekkede isbreer. På reisens andre dag bærer det avgårde til Blue Lagoon - et av Islands mest populære turistmål.

CenterHotels

 • Hotel
 • Reykjavík, Island
Hotel

Under oppholdet bor du i en av hotellkjeden CenterHotels Reykjavik 3 hoteller: Centre Skjaldbreid (Skjaldbreid), Senter Klopp (Klopp) eller Center Hotel Plaza. Samtlige hoteller har likeverdig standard og ligger i Reykjaviks sentrum, nær havnen og i gangavstand fra Hallgrimskirkja. Innredningen går i klassisk, skandinavisk stil med rene linjer og lyse farger.

 • +2
Les mer
room klopp

Dobbeltrom

Dobbeltrommene på CentreHotels er alle utrustet med en TV og en minibar samt privat bad med dusj eller badekar og toalett.

Blue Lagoon (på dag 2)

Under oppholdet vil du besøke Blue Lagoon. Denne geotermiske innsjøen er ikke bare et unikt syn, blant vulkanske bergarter i den islandske villmarken. Varmt vann har også en god effekt på helsen vår. Ikke rart at det tiltrekker besøkende fra hele verden.

I tillegg til tilgang til Blue Lagoon kan du også slappe av i badstuen og ulike dampbad. Du får også en drink etter eget valg og en spesiell leiremaske. I tillegg er transport til og fra hotellet inkludert. Ekskursjonen finner sted den andre dagen av oppholdet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret