Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Barcelona - en verden av kultur

 • Storbyferie
 • 4 eller 5 netter
 • Barcelona
pris fra kr 4 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tre inn i en verden av kultur i spennende Barcelona! Bo 2-5 netter på moderne Hotel HCC Lugano med frokostbuffet hver morgen. Inkludert fly t/r!

Kunst, salsa, og tapas, velkommen til kulturbyen Barcelona! En mer levende by skal man lete lenge etter, med et folk som er svært stolte av sin identitet, kultur og språk. Ta deg noen etterlengtede dager vekk fra plikter og gjøremål, og fyll på med inspirasjon og motivasjon i Barcelona. Spis godt, drikk godt og oppdag hvordan kreative hoder, som Salvador Dalí og Antoni Gaudí, har satt preg på denne unike europeiske storbyen.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel HCC Lugano
 • Med frokost
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Oppdag skjønne Barcelona

Barcelona er en av de sjeldne storbyene som gir deg en endeløs kilde til fantastiske kulturopplevelser som musikk, dans, teater, kunstgallerier og muséer. Her får du en storbyferie i en internasjonal atmosfære hvor du opplever hele verden i én og samme europeiske by. Gå deg litt bort i de sjarmerende gatene i gamlebyen og ta inn folkelivet blant blomsterselgere, gatekunstnere, levende musikk og flamenco-opptredener på La Rambla. Barcelona er som en god vin - den blir bedre og bedre med årene, og restaurant-, café-, og barutvalget er større enn noen gang. Nyt denne verdenspopulære storbyherligheten med alle sanser dette året!

Hotel HCC Lugano

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Facade

Hotellet ble bygget i 2012, og dets modernitet, komfort og nye preg er fremtredende. Lokalisert rett ved Fira de Barcelona exhibition centre, samt mange av byens symbolske teatre, er hotellet et fint utgangspunkt for å oppdage kulturelle Barcelona. Hotel HCC Lugano tilbyr frokostbuffet hver morgen, samt en kafé-bar og et "vin og gin-hjørne" hvor du kan nyte forfriskende drinker sammen med tapas mellom kl. 19-23. Andre tilgjengelige tjenester er WiFi, døgnåpen resepsjon, gratis aviser, parkering (mot avgift), samt shoppingmuligheter.

 • +3
Les mer
Twin room

Tvillingrom

Tvillingrommet er innredet med to komfortable enkeltsenger eller en dobbeltseng. I tillegg er rommet utstyrt med TV, gratis WiFi, safe, minibar (mot avgift), pult, samt et klimaanlegg. Det private tilhørende badet har hårføner og dusj. Strykejern er tilgjengelig på forspørsel.

Våre tips
Se på kart
 • En hyllest til Picasso

  Dette museet er i hele 5 vakre bygninger i El Born. Bli med på en reise gjennom denne malerenes liv.

  Museum Museu Picasso Museum
 • En eventyr park

  Dette er ingen standardpark, men en park designet av Gaudi. La deg imponere av de fantastiske figurene og fargene!

  Park Parc Güell Park
 • Vinbar i El Born

  Kom hit på en varm sommernatt for å nyte et glass vino tinto.

  Bar La Vinya del Senyor Bar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret