Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sydenferie direkte på stranden

 • Solreiser
 • 5 netter
 • Benalmádena
4 Vurderinger
pris fra kr 8 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt den spanske solkysten med 5, 7 eller 10 netter på Hotel Best Benalmadena på Costa del Sol. Pakken inkluderer halvpensjon, transport og fly!

Unn deg en fin ferie på solperlen Costa del Sol, nærmere bestemt den livlige badebyen Benalmadena. På Hotel Best Benalmadena venter selve oppskriften på en brilliant sydenreise: bar og et fantastisk bassengområde bare et steinkast fra stranden, bokstavelig talt. Nå er det på høy tid å bytte ut de tunge vinterklærne med luftige sommerklær. Sol, sommer og det beste av syden venter!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Best Benalmadena: 5 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Varm havbris i Benalmádena

Benalmádena er en av den spanske solkystens solfavoritter, med en karakterisk og
elegant marina med alt fra små, klassiske fiskebåter såvel som større, pompøse
yachter som er lagt til havn for at eierne kan nyte solen på land. Ved siden av områdets lekre mat venter halvpensjon på ditt 4-stjerners hotell.

Costa del Sol stiller som alltid med avkoblende timer på stranden med sol og bad, perfekt for familier, nyforelskede par men også for soltørste vennegjenger. Benalmádena kryr av uforglemmelige utsiktssteder over havet, arabisk arkitektur og selvfølgelig stemningsfulle tapasrestauranter.

Hotel Best Benalmadena

 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
Balcony

4-stjerners Hotel Best Benalmadena ligger i Benalmadena, ideelt plassert for en nydelig sol og strandferie. På hotellet kan du nyte solen fra en av de to terrassene og avkjøle deg i en av de to utendørsbassengene. I den tilhørende hagen kan du sole seg eller falle i skyggen under en av parasollene. Bufférestauranten, hvor du spiser måltider, har store panoramavinduer med utsikt over havet. Hotellet har også en bar, salongområde, lekeplass for barn, treningsstudio og et spaområde hvor du kan slappe av i boblebadet, badstuen eller dampbadet.

 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har flatskjerm-TV, aircondition, minibar (ekstra kostnad), safe og balkong. Badet har badekar eller dusj, toalett og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Carvajal Beach: For late dager på stranden, anbefaler vi Carvajal Beach som er helt perfekt for familien eller mindre reisegrupper. Det er alltid god plass til å rulle ut badehåndkleet og nyte solen og badevannet.
 • Benalmádena Marina: den elegante marinaen er fylt med båter, omgitt av blått vann og livlige restauranter. Om dagen reflekteres solen mot det rolige vannet og de hvite husfasadene, mens kvelden setter liv på marinaen med musikk og flere trivelige barer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 25% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Halvpensjon er inkludert

Halvpensjon inkluderer frokost og middag (utenom drikkevarer). Frokost serveres fra kl. 07.30 - 10.30 og middag fra kl. 19.00 - 21.30
Vil du også spise lunsj på hotellets restaurant, serveres dette fra kl. Kl. 13.00 - 15.30 (avgifter gjelder)

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret