• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Kaféromantikk i Roma

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Roma
pris fra kr 2 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo 2, 3, 4 eller 5 netter på Apogia Lloyd Hotel i Roma. Tilbudet inkluderer frokost hver morgen og fly t/r!

Hva har Julius Caesar, Audrey Hepburn og Michelangelo til felles? Den uimotståelige, italienske hovedstaden som huser Trevifontenen, Colosseum og den beste gelatien i verden. På denne reisen bor du på et pent og sentralt hotell i hjertet av Roma, bare 1 km fra Villa Borghese. Start dagen med en rik espresso, spaser langs Tiberen og gå deg vill i de romantiske gatene i Trastevere. Nå er det din tur til å oppdage Roma!

Tilbudet inkluderer:
 • Apogia Lloyd Hotel Rome: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Roma — Den evige by

Roma er gjerne kjent under navnet "Den evige by", og Italias vakre hovedstad er utvilsomt en storby som kan oppleves igjen og igjen. I denne byen vil det alltid være et nytt kvartal å utforske, en ny restaurant på det neste gatehjørne, eller en bygning med en ny og spennende historie. Byen sees best til fots, og du vil raskt føle deg fortryllet av de smale stenbelagte gater, storslåtte kirker og historiske monumenter. Bli med på en reise tilbake til Romerrikets storhetstid med et besøk i Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, la deg overvelde av den imponerende Peterskirken, verdens største kirke, og nyt utsikten fra Den spanske trappen, før du kaster en mynt i Trevifontenen, som forsegler løftet om å en dag ende tilbake til Roma.

Apogia Lloyd Hotel Rome

 • Hotel
 • Roma, Italia
Terrace @ Hotel Apogia LLoyd Rome

Det 3-stjernede Hotel Apogia Lloyd Rome ligger i hjertet av Roma ved plassen Porta Pia. Herfra har du fin tilgang til bysentrumet med omkring 1,3 km til Villa Borghese og ca. 1,6 km til den store togstasjonen Roma Termini. Hotellet består av fem etasjer og har over 52 rom som gjennomgikk en større renovering i 2003. Hver morgen serveres det en frokostsbuffé med kalde og varme retter. Frokosten kan nytes i hotellets restaurant eller på den frodige, utendørs terrassen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Double Room @ Hotel Apogia LLoyd Rome

Klassisk rom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet er cirka 20 m² og har en dobbeltseng, tv, aircondition, skrivebord, minibar og garderobe. På badet finner du toalett, badekar eller dusj og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Legendarisk pizza

  Den beste pizzaen i Roma er her, sies det i alle fall. Smak og døm selv!

  Italiensk restaurant Da Baffetto 2 Italiensk restaurant
 • Romas vakreste fort

  Med en beliggenhet rett ved elven Tiber kan du nyte en fantastisk 360 ° panoramautsikt over byen. Det er perfekt å fotografere.

  Utsiktspunkt Castel Sant'Angelo Utsiktspunkt
 • Romantiske trappetrinn

  Gå opp disse berømte trappetrinnene, hele 135 skritt for de som vil telle dem. Den dag i dag er de svært populære for et bilde!

  Turistattraksjon Spansketrappen Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: ca 39 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Apogia Lloyd Hotel ligger i hjertet av Roma. Turistattraksjonene er innen gangavstand, og du kan enkelt ta buss eller t-bane fra hotellet. I nærheten finnes mange restauranter som er svært populære blant de lokale.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret