Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Historisk boutiquehotell i Praha sentrum

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 2 269
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Praha i stil og bo på et historisk boutiquehotell i sentrum! Inkluderer hotell, frokost, fly og mye mer.

Føl historiens vingesus i en av Europas vakreste hovedsteder fra det sentrale boutiquehotellet Golden Key Hotel. I tillegg til den majestetiske innredningen, byr denne nyrenoverte perlen på en autentisk, tsjekkisk opplevelse med en daglig frokost laget av lokale, biologiske råvarer. Få mest ut av ditt opphold på storbyferien din i Praha og ha enkel tilgang til de smale gatene i det jødiske kvartalet, sjarmerende hus i alle farger og de mange gylne kirketårnene fra alle tidsaldre. Beundre historiske synagoger og selvfølgelig skjulte, romantiske bakgårder. Få en smakebit av den gylne byen med noen dager i hjertet av Praha!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Golden Key Prague: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Hjemmelagde kjeks i rommet på ankomst
 • Kaffe & kake i Designum Café
 • Bruk av treningsstudio
 • Bruk av sauna
 • Sen utsjekking til 14:00 (avhengig av tilgjengelighet)
Praha - den gylne byen

Med sine praktfulle bygninger og arkitektur fra alle stilarter kan du oppleve en av Europas virkelig historiske hovedsteder med utallige velkjente severdigheter på denne storbyferien. I Praha finnes det noe for alle, enten det er gallerier, museer eller verdenskjent øl. Her finner du en labyrint av brosteinsgater og bortgjemte bakhager, søte cafeer og gammeldagse barer som venter på å bli oppdaget. Denne byen er kjent for sine vakre katedraler og høye tårn, og er en hot-spot for kunst og kultur, noe som gjør Praha til en av de mest populære reisedestinasjonene i Europa. Verdt et besøk er borgen i Praha, det største historiske slottet i verden!

Hotel Golden Key Prague

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Façade

Historiske Hotel Golden Key er et sentralt boutiquehotell med 25 rom på selveste Nerudova-gaten i Praha, en 7-minutters spasertur fra det gylne Praha-slottet, og 9 minutters spasertur fra den berømte Karlsbroen. Bygningen fra 1600-tallet ble renovert i 2014, men har beholdt sin vakre, originale fasade.

Hotellet som en gang var en gammel gullsmed, tilbyr i dag flotte fasiliteter som sauna, gym og gratis WiFi. Hotellet har i tillegg en fantastisk restaurant med både tsjekkiske og internasjonale retter. Hver morgen står du opp til en god frokost før du starter en spennende dag i Praha. Frokost serveres i en koselig restaurant. Nybrygget Illy kaffe, all slags annen kaffe, Ronnefeldt-te, ferskt brød og godt syltetøy fra Bonne Maman. Lettmelk, mandelmelk, mange forskjellige bioprodukter og lokal mat fra tsjekkiske bønder serveres også for en autentisk og personlig opplevelse.

Designum Café er en liten og koselig kafé, som ligger i inngangen til Golden Key-hotellet der du får kaffen og kaken som er inkludert i tilbudet. Kafeen tilbyr fersklagde paier, cupcakes og et bredt utvalg av cheesecakes. Minst ett glutenfritt bakverk finnes på menyen hver dag. Alt er nystekt hver morgen. For fans med en sunn livsstil tilbyr kafeen en daglig meny med smoothies, hjemmelagede limonader, en rekke yoghurt, fersk juice og mange andre delikatesser.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Chambre Deluxe

Deluxe rom

2 personer | Rom

Du vil bli ledet til deluxe-rommet ditt via en typisk gårdsplass terrasse og også takket være denne detaljen, vil du føle deg som hjemme i Praha. I enkelte rom kan du finne malte tretak fra 1500-tallet, og i de fleste rommene er det minst ett historisk møbel.

I kombinasjon med moderne teknologier og andre elementer har de forsøkt å skape den ideelle kombinasjonen av tradisjonelt og moderne. På alle badene på hotellet finner du luksuriøse L'occitane-kosmetikk. Rommene har luksussenger, flatskjerm-TV, gratis WiFi og et romslig bad.

Våre tips
Se på kart
 • Under det astronomiske uret

  Rådhuset er usedvanlig stort og majestetisk - klatre inn og beundre de store, historiske salene. Severdigheten er også et eksemplarisk utgangspunkt for videre eventyr i byen.

  Utsiktspunkt Det gamle rådhuset Utsiktspunkt
 • En pause fra byen

  Ta en grønn pause i den flotte byparken Letna Park vekk fra byens larm, hvor ser du en vakker utsikt over gamlebyen og Praha slott.

  Park Letna Park Park
 • Eiffeltårnet i Praha

  Dette utsiktstårnet ligger på en bakketopp og ruver 63,5 meter over bakken. Den kan faktisk minne litt om Eiffeltårnet i Paris. Etter 299 trappetrinn (eller heis hvis du ønsker) er du fremme til en fortryllende utsikt over byen!

  Utsiktspunkt Petrin Tower Utsiktspunkt

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 8 per voksen per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barn i ekstraseng

Merk: Barn 0-6 år som sover i eksisterende senger, barn 7-17 år sover i ekstraseng.
Barneseng kan lånes på hotellet gratis, ta kontakt med kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Golden Key Prague ligger sentralt på Nerudova-gaten i Praha, en 7-minutters spasertur fra det gylne Praha-slottet, og 9 minutters spasertur fra den berømte Karlsbroen

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret