Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag det søte livet i Veneto

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Frescada
pris fra kr 2 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Drømmeferie i venetiansk villa: Bo 2-6 netter på Villa Pace Park Hotel Bolognese med frokost, leiebil, vinsmaking og fly.

25 minutters kjøring fra Venezia finner du grønne Treviso. Dette vil være din base mens du utforsker andre perler i regionen. Du bor i en flott, historisk villa, 5 minutter fra byen som beskrives som Venetos rustikke perle. På reisen har du din helt egne leiebil, så benytt sjansen til å bli kjent med Venezias kanaler og vakre Padua med sin bysantiske arkitektur. Rull ned vinduet og nyt landskapet som endrer seg fra by til by. Ta inn utsikten av frodige vingårder og olivenlunder, kjenn duften av sitrustrær og villblomster mens du spaserer blant karakteristiske steinvillaer - Gled deg til et venetiansk eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • Villa Pace Park Hotel Bolognese: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Venezia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Fra mai til og med september inkluderer følgende:
 • Ved 2 netter: 1x tilgang til spa + 1x vinsmaking per person + tilgang til basseng, jacuzzi og solarium
 • Ved 3-4 netter: 1x flaske vin + 1x tilgang til spa + 1x vinsmaking per person + tilgang til basseng, jacuzzi og solarium
 • Ved 5-6 netter: 1x fat med lokal ost og salami, 1 flaske vin, 1x tilgang til spa + 1x vinsmaking per person + tilgang til basseng, jacuzzi og solarium
Ferie med leiebil i Veneto

Start dagen med en rik frokost og en aldri så liten dukkert i bassenget før du legger ut på utforsking i Veneto. Veneto er en av Italias vakreste regioner og på denne reisen skaper du ditt helt egne venetianske kapittel fra Venezia og Treviso til Padua. Kjenn sommerfuglene i magen når du kjører på de svingete, italienske veiene, kantet med slanke grantrær, forbi middelalderbyer og vakre vingårder. Mens du nyter de fantastiske utsiktene er det lov å drømme seg bort til det første glasset med vin og noen deilige italienske delikatesser. God tur og godt eventyr!

Villa Pace Park Hotel Bolognese

 • Hotel
 • Frescada, Italia
Junior Suite Room type: Room

Historiske Villa Pace Park Hotel Bolognese har fire stjerner og er innredet i elegant venetiansk stil. Hotellet ligger bare 5 minutter fra den fortryllende middelalderbyen Treviso og 25 minutter fra Venezia. Du vil bli servert en god frokost hver morgen og kan dra full nytte av hotellets fine bassengområde og frodige hager. Hotellet tilbyr gratis WiFi og gratis parkering.

 • +9
Les mer

Junior Suite

Suiten er 35 kvm og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, parkettgulv, gratis Wi-Fi, LCD-TV med Sky-kanaler, aircondition, minibar og eget bad med dusj eller badekar.

Executive rom

Executive rommet er 33 kvm og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, parkettgulv, gratis Wi-Fi, LCD-TV med Sky-kanaler, aircondition, minibar og eget bad med dusj eller badekar.

Våre Veneto-tips!

Sett deg i bilen og kjør mot:

 • Venezia - dronningen av Veneto. Nærliggende Venezia bør hukes av på listen din. Du har sikkert allerede sett et stort antall bilder og postkort av den berømte byen, men vi garanterer at Venezia, med sine endeløse kanaler og majestetiske arkitektur er full av overrasker. Byen er i tillegg meget lett tilgjengelig fra hotellet ditt.
 • Padua - I tillegg til å være kjent for sine utrolige fresco-malerier er Padua en by som kombinerer middelalderske markeder og ekstravagant arkitektur fra gullalderen. Den store Basilica of St. Anthony fra det 13. århundre, dominerer bybildet med sine ikoniske kupler. Gamlebyen inneholder en rekke stilige kafeer og restauranter som holdes liv i av byens studenter. Paduas gamle universitetet ble etablert i 1222 og tilbyr en svært interessant opplevelse.
 • Castelfranco - vakre Castelfranco Veneto ligger ca 30 km fra Treviso. Den lille byen er omringet av historiske bymurer og inneholder bare noen få, men svært sjarmerende gater. Denne venetianske diamanten er absolutt verdt å oppdage.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Citroen C3, Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 38 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Junior Suite
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Executive rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 4-10 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Parkering

Parkering er gratis

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 5 minutter fra Treviso og 25 minutter fra Venezia.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret