Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Designhotell i den gylne byen

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 1 729
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt storbyturen i stil! Bo på et 4*-designhotell i Praha i 2-5 netter med frokost, fly og 1 flaske vin.

Lyst til å komme deg litt bort? Unn deg en storbyreise i Tsjekkias historiske hovedstad! La deg fortrylle av Prahas gylne kirketårn, billedskjønne gater, mangfoldige arkitektur og de fargerike bydelene. Kos deg med god mat og drikke til en rimelig penge og shop uten å tømme lommeboken. En koselig pause fra hverdagen finner du i Praha!

Tilbudet inkluderer:
 • Pure White Design Hotel: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Oppgradering til Executive rom
 • Sen utsjekking til 13:00
 • En flaske vin
 • Gratis WiFi
Kulturopplevelser i Praha

Praha er en av Europas vakreste og mest varierte byer. Byen blir ofte kalt den gylne byen og det historiske sentrum lever opp til navnet. Her finner du arkitektonisk finesse gjennom flere forskjellige tidsepoker, dekorerte fasader og store historiske bygninger. Bybildet er virkelig unikt! Spaser i den pittoreske gamlebyen og gå over en av Sentral-Europas mest berømte broer, den ikoniske Karlsbroen, som blant annet spilte en viktig rolle under 30-års krigen på 1600-tallet. Stopp på en av de koselige kafeene, stikk innom de søte håndverksbutikkene og bare nyt den herlige atmosfæren og evige romantikken som henger over byen.

Pure White Design Hotel****

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Pure White

Pure White Hotel er et smakfullt innredet designhotell med sentral beliggenhet i et av Prahas mange sjarmerende og rolige strøk. Bygningen, som hotellet ligger i er fra det 20. århundre, ble totalrenovert og ombygd med omhu i 2011 og tilbyr i dag 37 komfortable rom og moderne rom som gir deg en unik hotellopplevelse i Praha. Her kan du lett hvile ut og lade batteriene til morgendagens sightseeing-økt. Hotellets resepsjon er åpen 24 timer og betjeningen vennlig og hjelpsom med anbefalinger i byen.

Pure White Design Hotel har en sentral beliggenhet i hjertet av Praha. Herfra har du gangavstand til både det naturhistoriske museumet, gamlebyen (Staroměstské náměstí), elven Vltava og shoppingdistriktet ved metrostasjonen Mustek. En kort spasertur over Karlsbroen fører deg til Prahas fantastiske slott.

 • +3
Les mer
Pure White Room

Dobbeltrom

Designrommene har en dobbeltseng, en safe, LCD-TV med internasjonale kanaler, lenestol og skrivebord, minibar og gratis te- og kaffe fasiliteter. De fleste rommene har store vinduer slik at rommet alltid har mye naturlig lys. Rommet har også gratis WiFi og alle moderne bekvemmeligheter, som gjør ditt opphold i Praha lekende lett.

Våre tips
Se på kart
 • Eiffeltårnet i Praha

  Dette utsiktstårnet ligger på en bakketopp og ruver 63,5 meter over bakken. Den kan faktisk minne litt om Eiffeltårnet i Paris. Etter 299 trappetrinn (eller heis hvis du ønsker) er du fremme til en fortryllende utsikt over byen!

  Utsiktspunkt Petrin Tower Utsiktspunkt
 • Et imponerende bibliotek

  Det er som om du har trådd inn i en Harry Potter film. En gammel bygning full av bøker, frescoer, og antikke globuser.

  Bibliotek Clementinum Bibliotek
 • Et eventyr i parken

  Bli med tilbake til det 18. århundre, og beundre de barokke dekorasjonene og den søte parken.

  Park Vrtbovská zahrada Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00 - 13:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-5 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 6-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Pure White Design Hotel har en sentral beliggenhet i hjertet av Praha. Herfra har du gangavstand til både det naturhistoriske museumet, gamlebyen (Staroměstské náměstí), elven Vltava og shoppingdistriktet ved metrostasjonen Mustek. En kort spasertur over Karlsbroen fører deg til Prahas fantastiske slott.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret