Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Egen leilighet i Praha

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 1 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Praha: 2-5 netter på Alveo Suites**** inkludert sen utsjekking, en flaske vin og fly t/r.

Eventyrlig, sjarmerende, historisk og koselig er bare noen ord som beskriver den vakre, tsjekkiske hovedstaden. Hvis du elsker storbyferier må du huske å sette Praha på bucketlisten! Besøk Karlsbroen, Prahas slott, Malá Strana-distriktet og sett deg ned på en koselig restaurant der du kan smake tsjekkisk goulash eller nyte en god øl. Med et sentralt 4-stjerners hotell har storbyferien din det lille ekstra.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Alveo Suites
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 flaske vin
 • Sen utsjekking til kl. 13:00
Velkommen til Praha

Praha er litt som en stor historiebok- på hvert gatehjørne er byens rike historie synlig på en eller annet måte. Det er derfor ikke overraskende byens sentrum er med på UNESCOs verdensarvliste. Du går fra en imponerende kirke til en majestetisk synagoge, over et torg til neste barokkpalass. Ja, Praha puster historie! Men byen har også mer å tilby! Her finner du utallige kjøpesentere, koselige restauranter og trendy kaféer og kan dessuten enkelt utforske byen til fots. En perfekt by for en mangfoldig byreise!

Alveo Suites

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
hotel

Dette 4-stjerners leilighetshotellet har en sentral beliggenhet i Praha som gjør det til en ideell base for en bytur til den tsjekkiske hovedstaden. Det vakre gamletorget ligger 1,1 km unna og den berømte Karlsbroen ligger 1,8 km bort. Hotellet er moderne innredet i lyse farger og har gratis WiFi i fellesrommene. Sentraltogstasjonen i byen ligger ca. 1,2 km unna, eller ca. 15 minutters gange. Det er i tillegg mange muligheter for offentlig transport rett ved hotellet.

 • +1
Les mer
double deluxe room

Deluxe dobbeltrom

Dette rommet er cirka 26 m² og har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, en TV, safe og et eget bad med dusj og hårføner.

suite deluxe

Deluxe Suite

Dette rommet er 41 m² og har to enkeltsenger eller en dobbeltseng, en sovesofa og en liten kjøkkenkrok. Dessuten er rommet utrustet med en TV og en safe. Rommet har også et eget bad med dusj og hårføner.

Arkitektur i Praha

Når du vandrer rundt i Praha ser du mange iøynefallende bygninger. Ta med kameraet og beundre byens arkitektur:

 • Ved Prahafestningen finner du flere kirker, palasser og torg, hver og en bygget i sin egen stil. Vandre rundt i noen timer og beundre også den vakre byutsikten som tilbys.
 • St. Nicholas kirken i gamlebyen. Kirken ble bygget på 1700-tallet i barokkstil og dens kuppel er minst 75 meter høy. Gå ikke glipp av de vakre marmorstatuene, gulldekorasjonene og de ulike fresko og glem ikke å se opp ettersom taket på kuppelen også er vakkert malt.
 • Dansehus: I Praha finner du ikke bare mange, gamle bygninger
 • men også vakker og moderne arkitektur. Huset er fra 1996 og bygningen har et veldig spesielt utseende. Døm selv!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost
 • Transport mellom flyplassen og hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 21:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Deluxe dobbeltrom
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 2 i et Deluxe Suite

Barnerabatt

Deluxe Suite: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 3-18 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Deluxe Suite, Deluxe dobbeltrom: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Dette hotellet ligger sentralt i Praha ca 1,1 km fra Gamlebyens torg. Karlsbroen ligger 1,8 km bort og flyplassen ligger 16,5 km bort.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret