• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag en ny by - Wroclaw venter!

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Wrocław
pris fra kr 799
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 5 ganger

Oppdag polske Wroclaw! Bo 2-5 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto inkludert frokost og fly!

Hva med en weekendtur med den perfekte dosen kultur, historie og god mat? Den polske byen Wroclaw har det storbyene Warszawa og Krakow har, men atmosfæren til en hyggelig småby. Vandre blant koselige brosteinsgater, få energi fra den livlige kulturen og nyt mat fra et kjøkken som kan måle seg med de i verdensklasse til en rimelig penge. Finn en ny favorittby i år - oppdag Wroclaw!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Wroclaw (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Rimelig storbyferie i Wroclaw

Koselige Polen byr på den fremdeles litt ukjente byen Wroclaw! Denne byperlen er et viktig kultursenter og har like mye å by på som sine mer kjente "storesøstre" Krakow og Warszawa. Oppdag byens 130 broer og de 300 søte, små nissene spredd over byen, vandre fra butikk til butikk for den gode og rimelige shoppingen, kom deg rundt i byen på en av de sjarmerende sporvognene og smak søt, smaksatt, tradisjonell vodka som du kun finner her! Reis til Wroclaw før alle andre vet om denne byperlen!

Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto

10 Vurderinger
 • Hotel
 • Wrocław, Polen
breakfast

Velkommen til et stilrent og geografisk strategisk hotell i Wroclaw i Polen. Hotellet serverer en rik frokostbuffé hver morgen samtidig som restauranten har et interessant utbud av retter hver kveld. I baren kan du nyte gode drinker etter en dag fylt av eventyr og WiFi er gratis i hele hotellet. På solterrassen kan du også nyte morgenkaffen eller koselige stunder i vintersolen. Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square.

 • +5
Les mer
double room

Tvilling/Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utrustet med TV, et par stoler samt et privat bad med dusj og toalett.

Våre reisetips i Wroclaw

I Wroclaw blir du underholdt med alt fra utsøkt mat til sjarmerende bydeler, mengder av pittoreske broer og et uendelig hav av spennende historie.

 • Wroclaw ligger rundt et par øyer på den lokale elven. Her finner du Ostrow Tumski, kalt katedraløya, som huser Wroclaws imponerende, vakre katedral, bygget for 1000 år siden. Kirken har gjennom årene gått igjennom mongolenes invasjon, brann og bombing av den røde arméen, men kirken står den dag i dag like praktfull som da den ble laget.
 • Smak deg igennom de lokale ølsortene som finnes i en rekke smaker. Gå heller ikke glipp av den polske vodkaen, ofte smaksatt med bisongress, hasselnøttt eller kirsebær.
 • For en god og rimelig middag i hyggelige, tradisjonelle lokaler finner du Restauracja Jadka i en vakker kjeller.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 9 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-9 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Sen ankomsttid

Merk at dersom ankomsttiden din er utenfor hotellets åpningstid (kl 14:00 til 23:00) må du gi hotellet beskjed om dette før ankomst.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square og er cirka 10 minutters taxitur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret