Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag en ny by - Wroclaw venter!

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Wrocław
12 Vurderinger
pris fra kr 1 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag polske Wroclaw! Bo 2-5 netter på Hotel Campanile Wroclaw Stare Misto inkludert frokost og fly!

Hva med en weekendtur med den perfekte dosen kultur, historie og god mat? Den polske byen Wroclaw har det storbyene Warszawa og Krakow har, men atmosfæren til en hyggelig småby. Vandre blant koselige brosteinsgater, få energi fra den livlige kulturen og nyt mat fra et kjøkken som kan måle seg med de i verdensklasse til en rimelig penge. Finn en ny favorittby i år - oppdag Wroclaw!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Wroclaw (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Rimelig storbyferie i Wroclaw

Koselige Polen byr på den fremdeles litt ukjente byen Wroclaw! Denne byperlen er et viktig kultursenter og har like mye å by på som sine mer kjente "storesøstre" Krakow og Warszawa. Oppdag byens 130 broer og de 300 søte, små nissene spredd over byen, vandre fra butikk til butikk for den gode og rimelige shoppingen, kom deg rundt i byen på en av de sjarmerende sporvognene og smak søt, smaksatt, tradisjonell vodka som du kun finner her! Reis til Wroclaw før alle andre vet om denne byperlen!

Hotel Campanile Wroclaw Stare Miasto

 • Hotel
 • Wrocław, Polen
breakfast

Velkommen til et stilrent og geografisk strategisk hotell i Wroclaw i Polen. Hotellet serverer en rik frokostbuffé hver morgen samtidig som restauranten har et interessant utbud av retter hver kveld. I baren kan du nyte gode drinker etter en dag fylt av eventyr og WiFi er gratis i hele hotellet. På solterrassen kan du også nyte morgenkaffen eller koselige stunder i vintersolen. Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square.

 • +5
Les mer
double room

Tvilling/Dobbeltrom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utrustet med TV, et par stoler samt et privat bad med dusj og toalett.

Våre tips
Se på kart
 • Autentisk polsk marked

  For en ekte polsk opplevelse drar du til ingenmannsland bak den nedlagte togstasjonen Świebodzki på en søndag ettermiddag og se denne unike basaren som sprer seg over hele stasjonsområdet. Her kan du gjøre et røverkjøp av alt mellom himmel og jord. Åpen kun på søndag fra 06:00 til 15:00.

  Marked Świebodzki Bazaar Marked
 • Fargerik retrokafé

  Kawalerka café er en fargerik retrokafé full av varme, vennlige baristaer og spesialkaffe fra diverse lokale kaffebrennerier. Kaféen er en utmerket grunn til å reise litt ut av bysentrumet.

  Kaffebar Kawalerka Kaffebar
 • Majestisk arkitektur

  Ingen tur til Wrocław er fullkomment uten en tur til Folkehallen som ligger øst for Gamlebyen. Dette er byens eneste sted på UNESCOs verdensarvliste, og er et majestetisk stykke arkitektur og mer enn 100 år gammelt. Bygningen er omringet av vakre parker og hager.

  Turistattraksjon Folkehallen Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 9 og 1 barn opptil 1 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-9 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Sen ankomsttid

Merk at dersom ankomsttiden din er utenfor hotellets åpningstid (kl 14:00 til 23:00) må du gi hotellet beskjed om dette før ankomst.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 900 meter fra populære Old Market Square og er cirka 10 minutters taxitur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret