Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Strandnært med spa i greske Halkidiki

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Nea Kallikratia
pris fra kr 7 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners hotell nær stranden, med all-inclusive, velkomstdrink, transport, fly og tilgang til hotellets spa i én dag.

I idylliske Halkidiki kan du nyte en frisk havbris, pittoreske spaserturer og perfekte solnedganger. Halkidiki ligger på fastlandet og består av halvøyene Kassandra, Sithonia og Athos. Regionen ligger i det nordlige Hellas og tilbyr unike middelhavsskoger og vakre sandstrender i lune viker. Halkidikis kjente arkeologiske steder inkluderer Stageira, Aristoteles fødested, og Olynthus, som er berømt for sine vakre og godt bevarte mosaikkgulv.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa****
 • Med all-inclusive
 • Fly t/r Thessaloníki (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Velkomstdrink
 • 1 gratis inngang til sauna, jacuzzi og innendørs svømmebasseng
 • 2 gratis innganger til sauna, jacuzzi og innendørs svømmebasseng
 • Inngang til hotellets spa for én dag (reiser du i mai eller april får du 3 dagers spa)
Halkidiki med all-inclusive

Den vakre ferieperlen Halkidiki er fortsatt relativt uoppdaget blant turister, noe som har latt halvøya bevare sin genuine sjarm. Dette gir deg også mye plass til å oppleve nye, vakre og unike steder i Hellas. Du kan rusle rundt i den skinnende naturen, nyte et glass rosévin fra autentiske tavernaer med utsikt til middelhavet og kanskje du finner en bar hvor du kan nyte tradisjonell folkedans og musikk. Halkidiki garanterer en ekte gresk opplevelse!

Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa

 • Hotel
 • Nea Kallikratia, Hellas
Pool © Secret Paradise Hotel & Spa

Dette 4-stjerners, familievennlige hotellet har en utmerket beliggenhet mindre enn 350 meter fra stranden i byen Nea Kallikrati på den idylliske halvøya Halkidiki. I hotellets hjemmekoselige restaurant spiser du frokost og annen god mat og drikke. Barna kan leke på hotellets lekeplass.

Her kan du slappe av på hotellets spa- og velværeavdeling, som er inspirert av antikkens Hellas. I denne rolige oasen kan du nyte badstue, hammam, boblebad samt treningsstudio på en hel dag uten avgift. Inngang for ytterligere dager kan kjøpes på stedet og det gjelder til og med bestilling av massasje og andre behandlinger.

 • +10
Les mer
Room © Secret Paradise Hotel & Spa

Standard dobbeltrom

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på dobbeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler.

Room 2 © Secret Paradise Hotel & Spa

Dobbeltrom med havutsikt

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på dobbeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler. I tillegg har rommet havutsikt.

Room 3 © Secret Paradise Hotel & Spa

Standard trippeltrom

I den sjarmerende atmosfæren og de luksuriøse omgivelsene, får du et komfortabelt opphold på trippeltrommet som er innredet i varme farger. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng og en enkeltseng, en telefon, TV, aircondition, safe, minibar, WiFi og et privat bad med hårføner, badekåpe og gratis toalettartikler.

All-inclusive

Nyt all-inclusive i form av frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt alkoholfri og alkoholholdig drikke (restaurantens og barens åpningstider får du oppgitt ved ankomst på hotellet).

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 3 € per rom per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 personer i et Dobbeltrom med havutsikt
Maks 3 personer i et Standard trippeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Velvære

Svømmebasseng, både inne og ute finnes på hotellet.
Hotellet har også et eget spa med badstue, hammam, boblebad og treningsstudio. Du får gratis inngang for en valgfri dag (inngang for flere dager kan kjøpes til).

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Secret Paradise Halkidiki Hotel & Spa ligger 300 meter fra stranden og bare 400 meter fra Nea Kallikratia sentrum. Fra flyplassen er det 34 kilometer til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret