Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Spahotell ved billedskjønne Comosjøen

 • Solreiser
 • 3, 4 eller 7 netter
 • Colico Piano
pris fra kr 2 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 3-7 netter ved Comosjøen i Italia på et 4*-hotell med halvpensjon, 2 timers adgang til spa hver dag, leiebil og fly.

Hva er vel bedre enn å dra på ferie til et spahotell i nydelig natur ved den vakre, norditalienske Comosjøen i hjertet av Lombardia? La deg inspirere av de vidunderlige omgivelsene og nyt solens stråler ved sjøen og hotellets basseng, slapp av i spaområdet og oppdag de omkringliggende, sjarmerende, små landsbyene. Det er ikke uten grunn at kjendiser har sommerhus her - gled deg til en ferie ved glamorøse Comosjøen!

Tilbudet inkluderer:
 • Seven Park Hotel: 3, 4 eller 7 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Bergamo (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Inngang til spa for 2 timer om dagen
 • Gratis WiFi
Idylliske Comosjøen

Comosjøen ligger i regionen Lombardia, i den nordlige delen av den italienske støvlen og omkring 90 km nord for Milano. Mange kunstnere og forfattere har valgt Comosjøens omgivelser som deres foretrukne feriested. Selv skuespilleren George Clooney er blant kjendisene som besøker regionen igjen og igjen. Byen Colico Piano har alt hjertet begjærer —restauranter, barer, butikker og strender. Det er samtidig god mulighet for å dyrke diverse vannsportaktiviteter eller bli med på seilturer. Landkrabber kan spasere gjennom Colico Pianos gamle bydel og bli imponert av Montecchio-festningen eller Forte di Fuentes-ruinene fra det 17. århundre. Ønsker du deg storbystemning, kan du bli med på en dagstur til regionens større byer som motemekkaet Milano, historiske Bergamo og Verona, hvor du kan gå i Romeo og Julies fotspor. Matelskere er også kommet til den helt riktige regionen — Lombardia har nemlig mye å by på rent gastronomisk. Eksempelvis stammer både gorgonzola, amaretto og den forfriskende spritzeren fra regionen. Skål og velbekomme!

Seven Park Hotel

 • Hotel
 • Colico Piano, Italia
swimming pool

Det er en helt spesiell betydning bak navnet på det fire-stjerners hotellet Seven Park Hotel. Ifølge den greske filosofen Platon er tallet syv den perfekte balansen mellom det åndelige og det fysiske, og det er nettopp det du finner her. På Seven Park Hotel senker roen seg og bringer kropp og sinn tilbake i balanse. I det innendørs spaområdet Seven Wellness finner du forskjellige saunaer, dampbad, saltgrotter, boblebad og treningsrom. Eller kanskje foretrekker du å slappe av ved en av de to utendørs svømmebassengene i hagen, som ligger ved bredden av Comosjøen? I bassengområdet er det både liggestoler og pavilljonger, hvorunder du kan nyte en stund i skyggen. I hotellets store terrassebar og restaurant, kan du nyte en drink, mens du får en deilig utsikt utover sjøen og de omkringliggende fjellene.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
room garden

Dobbeltrom med utsikt mot hagen (DZB)

2 personer | Rom

Dobbeltrommet har utsikt over hotellets hage og ligger på stueplan med en liten terrasse utenfor rommet. På rommet finnes det en dobbeltseng, aircondition og varme, TV, telefon, minibar (mot gebyr) og safe. Badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

room

Standard dobbeltrom (DZA)

2 personer | Rom

Dobbeltrommet er innredet i lyse, rolige farger og er utstyrt med to sammenstilte enkeltsenger, aircondition og varme, TV, telefon, minibar (mot avgift) og safe. Rommet ligger i stueplan, og det er mulighet for å åpne glassdørene opp til en liten terrasse. På badet finner du en dusj, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • Romantikk i en historisk by

  Varenna er den perfekte destinasjonen om du er i det romantiske hjørnet. Den pittoreske byen består av slingrende gater og platåer samt en lang strandpromenade med en vidunderlig utsikt over sjøen.

  Landsby Varenna Landsby
 • Kjendisspotting ved Comosjøen

  Det er mange berømtheter som har valgt idylliske Comosjøen til sitt feriested. I den lille, tradisjonelle landsbyen Laglio finner du faktisk både David Beckhams og George Clooneys ferievillaer, rett ved den idylliske sjøen, omgitt av nydelig natur.

  Landsby Laglio Landsby
 • Klassisk villa med botanisk hage

  Villa Carlotta er en villa og botanisk hage i Tremezzo på Comosjøen. Villaen er i dag et museum med en egen kunstsamling du kan beundre på besøk der. Vandre rundt i den vakkert blomstrende hagen og nyt utsikten mot sjøen fra villaen.

  Park Villa Carlotta Park
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom med utsikt mot hagen (DZB)
Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard dobbeltrom (DZA)

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Halvpensjon

Halvpensjon består av frokostbuffé og 3-retters middag (ekskl. drikkevarer).

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret