Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ferieglede på Mallorca

 • Solreiser
 • Cales de Mallorca
pris fra kr 8 389
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en nydelig sommerferie på Mallorcas 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre & Vacances med halvpensjon. Pakken inkluderer fly & transport.

Unn deg en bit av solfylte Mallorca på din neste ferie! I dette strålende ferietilbudet bor du på et flott 4-stjerners hotell i den yndige landsbyen Porto Colom. Du nyter et opphold med halvpensjon og bor direkte ved stranden. Her kan du tilbringe noen avslappende dager ved bassengkanten, tilfredstille smaksløkene med deilige tapasmåltider og nyte et forfriskende glass vin i solnedgangen. Sydendrømmen finner du på Mallorca!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Vistamar by Pierre & Vacances: 7 eller 10 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Sol, sjø og avslapping

Mallorca er en fantastisk feriedestinasjon! Øyen er kjent for sitt livlige kveldsliv, stor utvalg shopping og et hav av spennende barer. Men viste du at Mallorca tilbyr en helt spektakulær natur? Øyen er omgitt av hvite strender, krystalklart hav, høye og frodige fjell, et fargerikt planteliv og tropiske skoger.

Du bor i tillegg i den pittoreske fiskerlandsbyen Porto Colom, hvor du vil med en gang kjenne på en beroligende middelhavsatmosfære. Du kan vandre i de små gatene og fortape deg i tapas og tradisjonell sangria langs havnen. Porto Colom garanterer en fantastisk ferie!

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances

 • Hotel
 • Cales de Mallorca, Spania
Hotel Vistamar by Pierre & Vacances - Outdoor Pool

Dette flotte, 4-stjerners hotellet er kun for voksne. Hotellet tilbyr alt du kan ønske deg for en avslappende, romantisk og moro ferie. Du har fritt bruk av to forfriskende utendørs bassenger (om du velger å dra utenom sesongen, kan du ta full nytelse av et innendørsbasseng med boblebad). I tillegg er hotellets beliggenhet fantastisk i rolige Porto Colom. I dette tilbudet er halvpensjon inkludert, og du kan nyte smakfulle spanske middager og frokost hver morgen. Du kan også ta et spill med tennis på hotellets tennisbane eller prøve deg på minigolf.

 • +3
Les mer
standard room

Standard dobbeltrom for 2 voksne

Hotellets dobbeltrom er moderne innredet med 2 enkeltsenger eller en dobbeltseng, klimaanlegg, flatskjerm-TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), gratis WiFi, balkong eller terrasse og eget bad med dusj og hårføner.

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances - Bedroom 1

Standardrom med sjøutsikt

Hotellets dobbeltrom med sjøutsikt er moderne innredet med 2 enkeltsenger eller en dobbeltseng, klimaanlegg, flatskjerm-TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), gratis WiFi, balkong eller terrasse og eget bad med dusj og hårføner.

Gjennomsnittlige temperaturer på Mallorca

De høyeste og laveste temperaturene på Mallorca:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Mars: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Mai: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
Desember: 8°C - 15°C

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 22 kr per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Standard dobbeltrom for 2 voksne
Maks 2 personer i et Standardrom med sjøutsikt
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Standard dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

OLA Hotel El Vistamar, Carrer dels Germans Pinzón, 18, 07670 Portocolom, Illes Balears, Spania

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret