Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Glitrende Mallorca med halvpensjon

 • Solreiser
 • Spania
pris fra kr 5 829
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt Middelhavet i 5, 7, 10 eller 14 netter på Hotel Mix Alea med halvpensjon, med transport og fly.

Oppdag folkefavoritten Mallorca og koble av på den vakre stranden Playa de Palma, eller ved hotellets basseng i et rolig område av El Arenal. Hva med et turkist hav som glitrer i solen, hvite sandstrender og vakker natur? Alt dette og mer finnes på ferieperlen Mallorca. Her kan du nyte livet under den spanske solen og finne på nye aktiviteter hver dag. Nyt en bekymringsfri ferie med halvpensjon i vakre omgivelser.

Tilbudet inkluderer:
 • Mix Alea: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Fly t/r Palma de Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Med halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Playa de Palma

Playa de Palma er en del av Bay of Palma, og strekker seg 45 km mellom Cape Enderrocat i øst og Cape Cala Figuera i vest. På denne delen av Mallorca vet de hvordan livet skal nytes. Den herlige atmosfæren er både avslappende og levende. Slapp av under palmene på stranden eller ved bassenget på dagen, og sving deg inn på en av Playa de Palmas flotte cocktail barer på kvelden. Denne ferien er perfekt for de som ønsker total avkobling og fyll nytelse!

Mix Alea

 • Hotel
 • El Arenal, Spania
Pool

Hotel Mix Alea ligger i en av de roligere strøkene i området El Arenal på Mallorca. Hotellet ligger ca 600 meter fra stranden og ved siden av skogen, Som Verí, en liten oase av Middelhavs-furutrær perfekt for en rolig spasertur. Hotellet har et utendørsbasseng, samt en restaurant hvor du vil nyte både frokoster og middager under oppholdet. Byen Palma de Mallorca er omtrent 13 km fra hotellet.

 • +3
Les mer
Double bed

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er innredet med to enkeltsenger, aircondition, tv, minibar (mot avgift), samt et privat bad med badekar eller dusj. Rommet har også balkong.

Våre tips
Se på kart
 • Spanias vakreste landsby

  Den fortryllede landsbyen Fornalutx har blitt kåret til den vakreste landsbyen i Spania flere ganger. Landsbyen er preget av sine gylne gule fasader med grønne skodder, svingete pittoreske gater og idylliske plasser med fontener. Promenaden fra Biniaraitx til Sóller er en magisk opplevelse.

  Landsby Fornalutx Landsby
 • En av Europas vakreste strender

  På kanten av et naturreservat på østkysten finner du denne vakre stranden, omgitt av frodig natur. Her finnes både en liten strandbar, dusjer og toaletter, samt utleie av parasoller og solsenger. Vi anbefaler en tur gjennom furuskogen, eller langs klippene til den nærliggende Ses Fonts de N 'Alis stranden.

  Strand S'Amarador Beach Strand
 • Den beste paellaen

  Den beste paellaen på Mallorca finner du på "Restaurante Juan Frau" i Santa Catalinas markedshall. Selv Spanias konge, Juan Carlos, har smakt paellaen og synes det var en smaksopplevelse!

  Restaurant Restaurante Juan Frau Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 22 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Måltider

Halvpensjon: frokostbuffé og middagsbuffé hver dag.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret