Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sjarmerende storbyferie i vakre Warszawa

 • Storbyferie
 • 2 netter
 • Warszawa
pris fra kr 1 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Polens fortryllende hovedstad: Warszawa! 2, 3 eller 4 netter i et sentralt hotell med frokost og fly!

Ønsker du en autentisk og opplevelsesrik byferie, i en hovedstad med spennende severdigheter og skjulte perler? Da er Warszawa det perfekte reisemålet for deg! Gled deg til å besøke noen av de mange muséene, spise god og billig mat og la deg inspirere av den sjarmerende atmosfæren - gled deg til Warszawa!

Tilbudet inkluderer:
 • Golden Tulip Warsaw Centre Hotel: 2 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Warszawa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til Sauna
 • Tilgang til treningsstudio
Eventyrlige Warszawa

Takket være gamle bilder og malerier som ble brukt til å få den til å se ut akkurat slik den var før krigen, er byen nå bygget opp igjen slik den var før, men selvfølgelig har krigen satt sine spor: det finnes store bulevarder som minner om kommunismen, og klassiske og moderne bygninger går hånd i hånd. Denne kombinasjon av "gamle" og moderne bygninger gir Polens hovedstad sin spesielle atmosfære. Gled deg til flott arkitektur, imponerende severdigheter og billig mat og drikke i en fin by.

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel

 • Hotel
 • Warszawa, Polen
Exterieur

Golden Tulip Centre Hotel er et flott hotell med sentral beliggenhet. Det er kort vei til alle severdigheter og det finnes også kollektivtrafikk i nærheten. Dette 4-stjerners hotellet er dermed det perfekte stedet å utforske Warszawa fra! Du kan glede deg til en deilig frokostbuffé hver morgen og hvis ønsket er det også mulighet for å spise middag i hotellets restaurant (mot betaling). Det finnes en sauna og et treningsstudio, samt en døgnåpen resepsjon med hyggelige ansatte som alltid vil hjelpe deg og svare på dine spørsmål.

 • +7
Les mer
room standard (the real one !!)

Dobbeltrom

Du vil bo på et fint dobbeltrom med komfortable senger og varm innredning. Alle rom er utstyrt med aircondition, kaffe- og tefasiliteter, minibar samt eget baderom med hårtørker og toalettsaker.

Våre tips
Se på kart
 • For filmelskere

  Kino og museum i et. Kino Iluzjon ligger i det populære området Mokotów. Her kan du se nye filmer, historiske klassikere og spennende dokumentarfilmer.

  Kunst & Kultur Kino Iluzjon Kunst & Kultur
 • Prøv en paczek

  Når du er i det luksuriøse shoppingområdet Nowy Swiat er det verdt å ta en kaffe på Café Blikle. Kafeen har et elegant interiør, og du kan nyte en deilig polsk pączek der.

  Kaffebar Cafe Blikle Kaffebar
 • En grønn oase i storbyen

  Parken er så stor at du nesten kan tilbringe en hel dag her uten å se det samme to ganger. Den siste kongen i Polen har plantet hagen, som i dag er en av de vakreste i Europa. Spaser langs (anlagte) kanaler, innsjøer og idylliske stier.

  Park Łazienki Park Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Golden Tulip Centre Hotel**** ligger i Warszawa sentrum, med kollektivtrafikk kun noen meter fra hotellet og de fleste severdighetene innen gangavstand. Flyplass Warszawa Chopin kan nås på mindre enn 30 minutter, og til Flyplass Warszawa Modlin tar det omtrent 45 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret