Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Skyfri himmel og solskinn på Tenerife

 • Solreiser
 • Costa Adeje
pris fra kr 11 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ferie på paradisøya Tenerife: Bo 7, 10 eller 14 netter på Hotel Best Jacaranda med halvpensjon i Costa Adeje. Reisen inkluderer fly og transport.

Bare 450 meter fra Fañabé-stranden i solrike Costa Adeje kan du nyte din neste ferie på et flott 4*-hotell. Hotel Best Jacaranda har en ypperlig beliggenhet en kort spasertur fra havet, og i nærheten av flere shopping- og fritidssentre, i hjertet av et av de mest populære reisemålene på det sørlige Tenerife. Området er kjent for sitt milde klima, vakre natur og varierte fritidsmuligheter. Unn deg litt ekstra sol og hygge og nyt noen bekymringsfrie feriedager på Tenerife!

Tilbudet inkluderer:
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Idylliske Adeje

Du bor i den vakre byen Adeje, som ligger på den sør-vestlige delen av Tenerife, og er en del av Santa Cruz regionen. Byen tiltrekker besøkende med sin enestående natur og mangfoldige aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel prøve deg på vindsurfing, nyte synet av ville delfiner fra en båt eller prøve deg på de actionfylte vannparkene, Siam Park eller Aqua Park. Costa Adeje tilbyr også et livlig kveldsliv med en rekke barer og restauranter og flotte shoppingmuligheter. Adeje er i tillegg rene himmelen for golfelskere!

Hotel Best Jacaranda

 • Hotel
 • Costa Adeje, Spania
pool

Dette avslappede hotellet ligger en 7-minutters spasertur fra Fañabé-stranden og 10 km fra Las Águilas jungelpark. Hotellets fasiliteter inkluderer en bufférestaurant, en snackbar med panoramautsikt og en bassengbar. Det finnes også et spillerom og et mini-diskotek for barn, pluss et utendørsbasseng og boblebad, tennisbane, treningssenter og badstue.

 • +4
Les mer
Double room

Superior tvillingrom

De lyse rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, pluss minibar (mot avgift) og balkong eller terrasse. Rommets private bad er utstyrt med dusj eller badekar.

terrace

Superior tvillingrom med bassengutsikt

Denne romtypen har balkong eller terrasse med utsikt over bassenget. Videre er rommet utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, pluss minibar (mot avgift). Rommets private bad er utstyrt med dusj eller badekar.

TravelBird Tips!

 • Tenerife er mye mer enn en populært feriemål, denne kanariøya tilbyr mildt sagt en spektakulær natur. Vi anbefaler på det sterkeste å leie en sykkel, e-bike eller moped og legg ut på eventyr i det rike, subtropiske fjellandskapet. La deg fortrylle av de slående omgivelsene som kombinerer fargerike blomster, eksotiske kaktuser og ville fosser på dagen før du slapper av med en velfortjent drink i en koselig bar på kvelden!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Superior tvillingrom
Maks 3 personer i et Superior tvillingrom med bassengutsikt
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12 i et Superior familierom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12 i et Superior familierom med bassengutsikt

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 25% rabatt per natt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret