Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Byferie i sjarmerende Nice

 • Storbyferie
 • Nice
pris fra kr 3 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 2, 3 eller 4 netter i hjertet av Nice! Tilbudet inkluderer overnatting på Novotel Nice Centre Vieux Nice, frokost og fly t/r.

Du er invitert til den franske rivieraen og elegante Nice. Ta ferien i en by som sjarmerer uansett sesong! Kos deg med en deilig, søt "tarte aux fraises" i gamlebyen, mens du observerer det franske livet rundt deg. Nyt et glass vin på en restaurant langs den berømte Promenade des Anglais, og ta deg en dukkert på den flotte bystranden. Nice tilbyr de perfekte ingrediensene for en minneverdig byferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Med frokost
 • Fly t/r Nice (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til svømmebasseng
Den franske rivieraen på sitt beste

Det er ikke uten grunn at Nice er den nest mest besøkte byen i Frankrike, etter Paris. I denne koselige og livlige byen i Cote d'Azur i Sør-Frankrike finner man store mengder av fint vær, god mat, vakker natur, kultur og hyggelig atmosfære. Vandre rundt i den hyggelige gamlebyen, promener under palmene ved Promenade des Anglais og se på solen som går ned i havet, før du går og nyter den franske cuisine og et godt glass vin.

Hotel Novotel Nice Centre

 • Hotel
 • Nice, Frankrike
pool 1

Hotellet ligger i Riquierc, ca 2 km fra Promenade des Anglais og stranden. Du nyter en 4-stjerners innkvartering med panoramautsikt og rooftop basseng, glass veranda, terrasse og lekerom for barn. Hver morgen serveres en deilig varm og kald frokostbuffé, og tilbudet inkluderer en 2-retters middag i hotellets restaurant, Novotel Café. Rett utenfor døren venter Nice med alle de vakre severdighetene.

 • +4
Les mer
Chambre standard

Dobbeltrom

Disse lyse dobbeltrommene er utstyrt med moderne design og fasiliteter som flatskjerm-TV, aircondition og gratis WiFi er tilgjengelig. Badene har dusj og toalett.

Enkeltrom

De lyse og moderne enkeltrommene er utstyrt med alle fasiliteter du trenger. En flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi og et privat bad med dusj og hårføner er tilgjengelig på rommet.

Våre tips
 • Den perfekte iskremen

  Den varmende solen og deilige temperaturen i Nice...Hvilken bedre måte å avkjøle seg på enn en kald iskrem? Fenocchio er stedet! Denne iskiosken er stedet hvor alle de lokale spiser is i varmen. Med 94 smaker, fra klassisk vanilje til mer originale smaker som tomat og basilikum, vil det vanskeligste være å velge..

  Iskrem Fenocchio Iskrem
 • Pizza - en kunst

  Visste du at Nice var italiensk frem til 1860? Så ingen overraskelse at byen har god pizza, og på denne restauranten finner du den beste! Den lille pizzeriaen drives av et vennlig italiensk par, og bruker kun ferske (italienske) råvarer. Hva med en hjerteformet pizza?

  Italiensk restaurant Les Amoureux Italiensk restaurant
 • Byens beste Socca

  Beboere i Nice setter pris på sjarm og autentisk mat, og det er nettopp dette du finner på Chez Pipo, en nesten 100 år gammel restaurant grunnlagt av "Pipo". Spisestedet er mest kjent for byens beste "Socca", en pannekake/crêpe laget på mel av kikerter, tradisjonell gatemat i Nice.

  Restaurant Chez Pipo Restaurant
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 21 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et dobbeltrom
Maks 1 person i et enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Utendørs svømmebasseng

Svømmebassenget er åpent daglig fra kl. 09:00 til 21:00. Svømmebassenget er stengt i dårlig vær.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret