Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Budapest med elvecruise og spa

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 2 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 3, 4 eller 5 netter på Star City Hotel i Budapest med frokost, fly t/r, spatilgang og en båttur på Donau!

Brede avenyer, utallige severdigheter og majestetisk arkitektur...Paris? Roma? Nei, vi snakker om verdens spahovedstad, Budapest! Med dette tilbudet kan du glede deg til et spaopphold på byens mest ikoniske spa og en båttur på Donau, så du kan se byen fra en helt ny vinkel. I skjønn forening med shopping og sightseeing, blir dette en uforglemmelig storbyferie i Budapests idylliske, historiske gater. Ta med din kjære eller en god venn, og oppdag en av Europas mest overraskende byer!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Billett til Båtcruise
 • Inngang til Széchenyi Spa
Opplev Budapest

La deg fascinere av Budapests unike blanding av det historiske og moderne og nyt noen herlige dager i byen som ofte kalles Østens Paris. Elven Donau deler byen i Buda og Pest, hvor hver del bærer preg av sin egen lokale kultur. Buda ligger på byens vestre side, og består av en labyrint av koselige gater og trivelige middelalderske torg. Her finner du også Buda-slottet og byens flotteste utsikt. Spaser over Frihetsbroen mot Pest, hvor shopping og champagne står i sentrum. På kvelden imponerer bydelen med sitt yrende natteliv og mange smakfulle restauranter, hvor du kan spandere på deg et bedre måltid uten at lommeboken får svi. Ikke glem å få med deg det pompøse parlamentet, som er ekstra imponerende når solen går ned.

Star City Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Star City Hotel ligger kun 400 meter fra Budapests romantiske bypark og er i gangavstand til gågaten Andrássy, Operahuset og mer. Metroen ligger også i nærheten og tar deg til byens ulike landmerker og pulserende shoppingstrøk. Hotellet kan stolt vise frem sin egne kaffebar med alt fra god latte til spennende drinker. Hotellet gir alle gjester gratis WiFi og et bykart for en god begynnelse for et hyggelig i opphold i Budapest.

 • +2
Les mer

Trippeltrom

Du bor i et rom som er ca. 25 m2 og utrustet med 3 enkeltsenger, TV, aircondition, safe samt privat bad med dusj.

Dobbelt/tvillingrom

Du bor i et dobbeltrom som er ca. 20 m2 stort og utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, aircondition, safe samt privat bad med dusj.

Våre tips
Se på kart
 • Fantastisk utsikt

  Reserver et bord i denne populære baren med en av byens beste panoramautsikter fra toppen.

  Bar 360 Bar Bar
 • Beste solnedgang

  På toppen av den sentrale bakketoppen som er oppkalt etter biskop Gellert har du flott utsikt over byen og spesielt er solnedgangen fantastisk herifra

  Fjell Gellért Hill Fjell
 • En øy midt i byen

  I midten av elven Donau finner du fine åpne plasser og områder med gress på den 2.5 km lange og 500 meter brede øya.

  Turistattraksjon Margit sziget Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Inkluderte utflukter

Billett til Båtcruise og inngang til Széchenyi Spa er inkludert i dette tilbudet.

Széchenyi Spa er det mest berømte ungarske spaet med mange bassenger, dusjkabiner og den autentiske atmosfæren. Bygningen i seg selv er også vakker. Du har inngang til spaet den andre dagen av oppholdet ditt.

Billetten for båtturen gjelder på reisens tredje dag (dagen du flyr til Budapest regnes som dag 1) kl. 14:00, med oppmøte 15 min. før avreise. Turen inkluderer 1 time og 10 minutter på Donau. Du har tilgang på en film- og audioguide samt 1 glass drikke (champagne, vin, øl, brus eller mineralvann). Det er også gratis WiFi ombord. Møt opp ved Dock. Nr. 7 på Vigadó (Pest-siden, mellom Elisabeth og Kjedebroen, foran Marriot). 

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom økonomi med dusj
Maks 3 personer i et Trippeltrom
Maks 2 personer i et Dobbelt/tvillingrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for rommet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Båttur

Billetten for båtturen gjelder på reisens andre dag (dagen du flyr til Budapest regnes som dag 1). Båtturen finner sted på kvelden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Star City Hotel ligger kun 400 meter fra Budapests romantiske bypark og er i gangavstand til gågaten Andrássy, Operahuset og mer.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret