Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

En sommerdrøm i spabyen Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 2 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev vakre Budapest i 2-5 netter på Baross City Hotel med frokost, inngang til Gellert Spa og fly.

Hvor finner du en perfekt kombinasjon av spennende storbyliv og deilig velvære? I Budapest, selvfølgelig! Byen imponerer med sin fantastiske arkitektur, sjarmerende butikker, koselige atmosfære og avslappende spabad. Fyll dagene med avslapping på spa og skattejakt i byen. Uansett hva du ønsker deg på storbyferie vil Budapest garantert levere!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Inngang til Gellert Spa
 • Gellert Spa gjennomgår renoveringer mellom 7. og 13. mai. På grunn av det er utendørs badstue, basseng og opplevelsesbasseng lukket.
I hjertet av Budapest

Budapest er full av severdigheter, museer, elegante nabolag og vakre parker. Dra på shopping eller slapp av på en kafé på den vakre Vörösmarty Square. Beundre den UNESCO-vernede parlamentsbygningen og ta deg god til tli å spasere i den storslåtte Andrassy-gaten. Gå over den ikoniske hengebroen Széchenyi og besøk det enestående slottet på toppen av byens åser - dette er det beste stedet for deg som ønsker å se Budapest vakreste side og nyte en fantastisk utsikt over Donau!

Baross City Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Baross City Hotel representerer en harmonisk kombinasjon av komfort og solid design. Hotellet er vakkert renovert datert tilbake til århundreskiftet. Hoteller er preget av klassisk stil med en hyggelig uteplass som gir et fantastisk førsteinntrykk. Hoteller ligger sentralt i byen i nærheten av sentralstasjonen og lokalbussen går rett utenfor hotellet, som gir transport til Buda. En liten spasertur fra hotellet ligger populære Heroes 'Square og City Park. Baross City Hotel gir reisende et hyggelig og komfortabelt opphold.

 • +2
Les mer

Dobbeltrom/Tvillingrom

Dette dobbeltrommet er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Utover det har rommet en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og aircondition samt privat bad.

Trippeltrom

Trippelrommet er innredet med 3 enkeltsenger eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommet er utstyrt med et privat bad, en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og aircondition.

Våre tips
Se på kart
 • Spis mens du lytter

  I denne koselige restauranten spilles det pianomusikk hver dag fra 19 - 22, slik at du kan nyte middagen med vakker musikk til

  Restaurant Spinoza Restaurant
 • Byens eldste Ruinpub

  Den eldste ruinbaren i Budapest, og kreativt bygget om til en bar fra gamle ruiner. Du finner mange såkalt ruinbarer i det jødiske kvarter, alle med sin egen stil

  Bar Szimpla Kert Bar
 • Den gule trikken - Nr 2

  Denne trikkelinjen vil vise deg all den flotte sightseeingen i Budapest - hopp på og kom deg rundt

  Turistattraksjon Eötvös tér Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Inkludert inngang til Gellért Spa

Historiske Gellért Spa: Med over 100 termiske kilder er det ikke rart at spa er en vesentlig del av den ungarske kulturen. Inkludert i dette tilbudet er inngang til sjarmerende Gellért Spa, som kan skryte av å ha tint opp frosne gjester i et helt århundre. Nyt et herlig avbrekk fra vinteren og unn deg et varmende bad i praktfulle omgivelser.

Du har inngang til spa på andre dagen av reisen din, og får voucher med de andre reisedokumentene dine.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per dobbeltrom.
Maks 3 personer per trippelrom.
Maks 4 personer per firemannsrom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Baross City Hotel ligger i den sentrale delen av Budapest i nærheten av sentralstasjonen. Det tar ca. 1 time fra flyplassen til hotellet. Dere kan selv enkelt ordne med transport til hotellet på flyplassen når dere lander.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret