• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Reis til lysenes by med familien

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Paris
pris fra kr 2 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 5 ganger

Ta med barna til Paris! Inkluderer en 2- 4 netters miniferie i nydelige Paris med frokost, velkomstdrink og fly.

Leter du etter en byferie med kultur, historie, kunst og romantikk? Få byer kan konkurrere med Paris! Her er det noe nytt å oppdage på hvert gatehjørne. Kulturelskere kan boltre seg i de mange kunstmuséene, og gastronomer kan fråtse i det utsøkte franske kjøkken. Utforsk Paris med dine kjente og kjære med Eiffeltårnet og Champs Elysée som kulisse. Velger du familierommet kan du ta med deg barna og skape minner for livet!

Paris

Vinter, vår, sommer eller høst - uansett hvilken tid på året du velger å reise vil denne tidløse og vakre byen alltid ha noe å by på. Gå på shopping i elegante boutiques langs Champs-Elysées, besøk Louvre og Mona Lisa eller slapp av med et glass vin i en av de mange vinbarene i byen. Uansett hvordan du velger å oppleve byen kommer du til å bli imponert over hovedstadens eleganse og romantiske atmosfære.

Hotel Novotel Paris 17

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
lobby

Ditt 4-stjerners hotell ligger i det fine nabolaget Pereire i det 17. arrondissement. Hotellet ble nyrenovert i 2014 så du kan se frem til komfort og luksus for en perfekt bytur. Du blir tatt vel i mot fra begynnelsen med en velkomstdrink og får også en herlig frokost hver morgen, slik at du er klar for en dag med sightseeing og opplevelser. Hotellet ligger 800 meter fra metrostasjonen Pereire, hvor du kan ta linje 3 til bysentrum.

 • +8
Les mer
superior

Superior rom

Superiorrommet er utrustet med TV, skrivebord, stol og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Videre finnes det også en sittegruppe, kaffemaskin, badekåpe og tøfler.

executive

Executive rom

Denne romtypen byr på utsikt mot Eiffeltårnet. Rommet har samme fasiliteter som Superiorrommet, som TV, skrivebord, stol og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Videre finnes det også en sittegruppe, kaffemaskin, badekåpe og tøfler og en velkomstdrink venter på deg ved ankomst.

family room

Familierom

Familierommet passer for to voksne og to barn opptil 16 år. Familierommet har samme fasiliteter som de andre romtypene, som TV, skrivebord, stol og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • 360 graders utsikt over byen

  Fra ett enkelt punkt kan du beundre utsikten over hele Paris fra øverste etasje i Tour Montparnasse.

  Utsiktspunkt Tour Montparnasse Utsiktspunkt
 • Verdens vakreste gate

  Joe Dassin sang om denne gaten i 1969 ... 40 år senere, er Champs-Elysées fortsatt fortryllende!

  Turistattraksjon Avenue des Champs-Élysées Turistattraksjon
 • Beste utsikten over Eiffeltårnet

  Fra trappene av Trocadéro kommer du til å ta de beste bildene av Eiffeltårnet!

  Utsiktspunkt Trocadéro Utsiktspunkt

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Superior rom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Executive rom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 16 i et Familierom

Enkeltreisende

kr 1 032 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 3-15 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Novotel Paris XVII ligger i det 17. arrondissement. 800 meter fra metrostasjonen Pereire, hvor du tar linje 3 til bysentrum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret