Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

  • Fly inkludert
  • Overnatting inkludert
  • Bileie inkludert

Rundreise gjennom mytiske Andalusia

  • Rundreise
  • 7 eller 10 netter
  • Spania
pris fra kr 4 079
  • per person fra
  • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til Spania og nyt en rundreise gjennom Andalusias magiske landskap på 7 eller 10 netter med leiebil & frokost.

Utforsk en av Spanias vakreste og historierike regioner – Andalusia. Under reisen venter destinasjoner som havnære Cadiz, idylliske Algeciras og pulserende, historiske Sevilla. Nyt ferien til rytmen av flamenco, kos deg med deilig tapas, drikk et godt glass rødvin og fryd øyet med kunst og arkitektur. La leiebilen gjøre jobben og velg Andalusia til din neste ferie!

Reiserute

Dag 1 - 3: Smeltedigelen Algeciras

Velkommen til Spania og først og fremst Malaga, der du henter ut din leiebil som tar deg til reisens første destinasjon – i Algeciras.

Algeciras er en by ca. 28 km fra Gibraltar, lengst nede i Sør-Spania. Byen er også kjent som "den grønne øya" og du kommer til å forstå hvorfor… Les mer

Globales Reina Cristina

Dag 4 & 5: Cadiz

Deretter venter sjarmerende Cadiz, som ligger på en liten halvøy i Cadizbukten. Den unike beliggenheten innebærer at byen er omringet av vann som skaper vakre omgivelser. I Cadiz venter også smale gater som tar en tilbake til det historiske Spania, spesielt med alle historiske bygninger på annet… Les mer

Senator Cádiz Spa Hotel

Dag 6 & 7: Sevilla

Velkommen til Sevilla, Andalusias hovedstad, som er kjent som "den glade byen". Etter den iøynefallende
bilreisen hit venter mengder spennende opplevelser. Sevilla sjarmerer besøkere både med sin livlige atmosfære og imponerende kulturarv. Byen har ikke mindre enn tre UNESCO-lis… Les mer

Hotel Pasarela
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min og maks 2 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Parkering

Parkering i Sevilla er mulig for € 12,- per dag (parkering er ca. 150 m fra hotellet)
I Algeciras er parkering gratis og for privat parkering i Cádiz betaler du € 18,- per dag

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotel Globales Reina Cristina ligger ved stranden i Algeciras, litt unna den kjente stranden Playa de Getares og 28 km fra Gibraltar.

Hotellet ligger ca. 2.5 time unna Malaga. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret