• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise gjennom mytiske Andalusia

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Spania
pris fra kr 4 959
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Fly til Spania og nyt en rundreise gjennom Andalusias magiske landskap på 7 eller 10 netter med leiebil & frokost.

Utforsk en av Spanias vakreste og historierike regioner – Andalusia. Under reisen venter destinasjoner som havnære Cadiz, idylliske Algeciras og pulserende, historiske Sevilla. Nyt ferien til rytmen av flamenco, kos deg med deilig tapas, drikk et godt glass rødvin og fryd øyet med kunst og arkitektur. La leiebilen gjøre jobben og velg Andalusia til din neste ferie!

Reiserute

Dag 1 - 3: Smeltedigelen Algeciras

Velkommen til Spania og først og fremst Malaga, der du henter ut din leiebil som tar deg til reisens første destinasjon – i Algeciras.

Algeciras er en by ca. 28 km fra Gibraltar, lengst nede i Sør-Spania. Byen er også kjent som "den grønne øya" og du kommer til å forstå hvorfor… Les mer

Hotel Globales Reina Cristina

Dag 4 & 5: Cadiz

Deretter venter sjarmerende Cadiz, som ligger på en liten halvøy i Cadizbukten. Den unike beliggenheten innebærer at byen er omringet av vann som skaper vakre omgivelser. I Cadiz venter også smale gater som tar en tilbake til det historiske Spania, spesielt med alle historiske bygninger på annet… Les mer

Hotel Senator Cadiz Spa

Dag 6 & 7: Sevilla

Velkommen til Sevilla, Andalusias hovedstad, som er kjent som "den glade byen". Etter den iøynefallende
bilreisen hit venter mengder spennende opplevelser. Sevilla sjarmerer besøkere både med sin livlige atmosfære og imponerende kulturarv. Byen har ikke mindre enn tre UNESCO-lis… Les mer

Hotel Pasarela Sevilla

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Opel Corsa, Nissan Micra, Audi A1, Honda Jazz eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min og maks 2 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Parkering

Parkering i Sevilla er mulig for € 12,- per dag (parkering er ca. 150 m fra hotellet)
I Algeciras er parkering gratis og for privat parkering i Cádiz betaler du € 18,- per dag

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret