Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Spa og velvære på idylliske Costa Brava

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Blanes
pris fra kr 5 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til solen på Costa Brava! Inkluderer 7, 10 eller 14 netter på Hotel Beverly Park med halvpensjon, transport og fly.

Tilbring kvalitetstid med de du er glad i på dine neste sydentur! Du bor på et 4-stjerners spahotell i kort gangavstand til stranden i rolige omgivelser. Kos deg langs bassengkanten, bestill en deilig massasje eller føl solstrålene varme opp en vintertrøtt kropp. Uansett hva du velger å bruke ferien din på Costa Brava-kysten til er nordmenns feriefavoritt en sikker vinner!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Beverly Park & Spa: 7 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Blanes

Kystbyen Blanes ble i sin tid kalt "Blanda" av de gamle romerne, som betyr mild, og nettopp det kjennetegner det milde og behagelige klimaet i denne turistbyen. Blanes byr på 4 kilometer lang, gyllen sandstrand, tapasrestauranter, fine små butikker og markeder samt en god porsjon tradisjonell, spansk sjarm langs gatene og de historiske husene. Byen er populær blant turister, men langtifra så mye som sine naboer i nord, Lloret de Mar og Tossa de Mar. Her finner du allikevel et vell av aktiviteter for hele familien. Bruk dagene på stranden eller ved svømmebassenget, utforsk de vakre middelalderbygningene i byen, kjøp fersk fisk på markedet eller ta familien med på båttur på Middelhavet.

Hotel Beverly Park & Spa

 • Hotel
 • Blanes, Spania
Poool area

I det spanske paradiset Blanes ligger det 4-stjerners hotellet Hotel Beverly Park, kun ca. 3 minutters gange fra stranden. Dette moderne og koselige hotellet passer for både par og familier, med en beliggenhet i rolige omgivelser. Spahotellet har en velværeavdeling(mot betaling)med badstue, boblebad og dampdusj. Du finner også flere svømmebasseng på området, samt treningsstudio, en restaurant som serverer spanske retter og en livlig bar. Det finnes også et daglig underholdningsprogram. Hotellet ligger ca. 20 minutters gåtur unna Blanes sentrum.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommet ditt er ca. 16m2 og har en balkong. Her sover du i en dobbeltseng eller tvillingsenger, satelitt-TV, telefon, safe (mot avgift), aircondition, en skrivepult, hårtørker og minibar. Ditt private bad har en dusj eller badekar med hårføner.

Suite

3 personer | Suite

Suiten er ca. 35 m2 og har en terrasse. Den er renovert i 2014 og har en dobbeltseng på 150cm. Den har også en separat stue, satellitt plasma-TV, telefon, safe (mot en avgift), aircondition eller oppvarming, hårføner og badekåpe, minibar og vekkeservice.

TravelBirds tips til omgivelsene

Sol, varme og strand.. hvis du vil trekke deg vekk fra svømmebassenget og stranden for et øyeblikk er det mye å gjøre - ta en titt på våre tips:

 • Sett av en dag for en fottur eller bli med på en båttur langs Blanes' kyst mot nord og du vil oppleve hvorfor Costa Brava har fått sitt navn, som på norsk betyr "Den ville kyst". Her møter du klippeformasjonene, som ga kysten sitt navn, og du kan utforske grotter og øde strender og svømme i det azurblå Middelhavet.
 • For en god lunsj eller cocktail borte fra hotellet ligger en av områdets beste restauranter, Lounge Restaurant Sentits, ikke langt unna. De serverer god, spansk mat og byr på en rolig og koselig atmosfære.
 • Har du barna med skal du tilbringe en dag full av vannmoro og rutsjebaneturen i Parc Aquàtic Water World, som ligger nær Lloret de Mar, 7,5 kilometer fra Blanes. Det kjører en gratis buss hit fra Blanes.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 1 per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

kr 2 404 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom
Maks 3 personer i et Suite

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 20% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kostnader for spa

Betales på hotellet:
Tilgang til spa 10,00€ per gang (4 timer)
Åpen fra 9:00 til 21:00
Spabehandlinger fra 45,00€ til 80,00€

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 20 minutters gåtur unna Blanes sentrum, ca. 1,5 timer fra Barcelona og 45 min. fra Girona. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret