• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Med leiebil langs Costa de la Luz

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Spania
pris fra kr 3 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

En vakker rundreise langs 'Lysets kyst' med 7 eller 10 netter i 3 hoteller med frokost, leiebil og fly.

Sett kursen mot regionen Andalusia og oppdag perlene langs Costa de la Luz! Først blir du kjent med den praktfulle havnebyen Algeciras, hvor kun Gibraltarstredet skiller deg fra Afrika. Videre går turen til Huelva for det unike klippelandskapet, naturreservater med flamingoer og den røde elven som har formet landskapet. Som glasuren på kaken opplever du sherrybyen Jerez de la Frontera. Mellom vakre severdigheter kan du nyte en dukkert i havet eller kose deg ved kanten av svømmebassenget. Gjør deg klar for den spanske solen!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i Hotel Globales Reina Cristina i Algeciras
 • 2 eller 3 netter i Senator Huelva i Huelva
 • 2 eller 3 netter i Los Jandalos Jerez & Spa i Jerez de la Frontera
 • Frokost
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Reiserute

Dag 1 - 3: Algeciras

På den første dagen av reisen din reiser du til landets sørligste punkt. Algeciras er en stor havneby ved gulfen av Gibraltar med et bysentrum med torg og mange butikker i sentrum. Det er fødebyen til Paco de Lucia, den største flamencogitaristen i sin tid. Gå i hans fotspor og begi deg ut på Ru… Les mer

Globales Reina Cristina

Dag 4 & 5: Huelva

En strand med fascinerende klippelandskap, naturreservat med unike fugler som flamingoer og et hyggelig bysentrum. Dine dager i Huelva vil fylles med for eksempel UNESCO-biosfærereservatet Marismas del Odiel. Floraen og faunaen du finner her er ytterst sjelden. Naturparken ligger kun 20 kilomete… Les mer

Hotel Monte Conquero

Dag 6 - 8: Jerez de la Frontera

Reisens siste stopp ligger i provinsen Cádiz, hvor du på autentisk vis oppdager den andalusiske livsstilen. De hvite landsbyene ligger tett i tett, kystlinjen er lang og byene har bevart sin typiske, tradisjonelle karakter. Du overnatter i Jerez de la Frontera, sherryens by. Her finner du den be… Les mer

Hotel Soho Boutique Jerez & Spa

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Nissan Micra eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Parkering i Huelva
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 per rom

Enkeltreisende

Minimum 2 personer.

Barnerabatt

Vennligst fortsett til bestillingssiden for å se endelig pris for barn.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Gratis ved Los Jandalos Jerez & Spa
Gratis ved Hotel Globales Reina Cristina
Senator Hotel Huelva har ikke egne parkeringsplasser. Du kan mot betaling parkere ved en offentlig parkeringsplass.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotel Globales Reina Cristina ligger ved stranden i Algeciras, litt unna den kjente stranden Playa de Getares og 28 km fra Gibraltar.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret