Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise på vakre Sardinia

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 7 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med den italienske øya på 7 netter på 3 hoteller med frokost, fly og leiebil.

Har du aldri vært i Sardinia? Da er det på tide å endre på det! Den italienska øya i Middelhavet er slående vakker, med sine autentiske byer, naturskjønne landskap og pittoreske bukter der du kan tilbringe dagene dine ved det azurblå havet. På din rundreise kommer du til å besøke Orosei-bukten i øst, Castelsardo og Parco Nazionale dell'Asinara i nord og avslutt i sjarmerende Santadi. Sardinia har så mye å tilby som du ikke må gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Brancamaria (eller liknende) første og siste natten i Golf i Orosei
 • 2 netter på Hotel Hotel Ariadimari (eller liknende) nærme Castelsardo
 • 2 netter på Villa Santadi (eller liknende) i Santadi
 • Frokost
 • Fly t/r Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Reiserute

Dag 1 & 2: Golfen i Orosei

Velkommen til Sardinia, en av de største øyene i Middelhavet. Når du henter leiebilen kjører du langs østkysten til Orosei-bukten. Bukten er en del av Gennargentu nasjonalpark, en naturpark der du finner skjønne bukter, havgrotter og turstier gjennom fjellene. Hva sier du til en lang fottur elle… Les mer

Brancamaria  eller lignende

Dag 3 & 4: Castelsardo

På den tredje dagen styrer du bilen mot den nordlige delen av øya, en tur på ca. 160 km. Ta en tur innom Castelsardo, en historisk by som har en idyllisk beliggenhet på en bakketopp. Fra det høye slottet Castello dei Doria har du en vakker utsikt over kysten og byen. Vandre gjennom de smale gate… Les mer

HOTEL ARIADIMARI

Dag 5 & 6: Sør til hovedstaden Cagliari

På dag 5 kjører du hele veien til sørlige delen av øya, en tur på ca. 265 km. Til tross for den lange avstanden, finnes det heldigvis et magisk landskap med vakker natur å beundre ute ved veien. Vel fremme i Santadi sjekker du inn på hotellet og har deretter tid til å utforske den koselige byen!… Les mer

Villa Santadi  eller lignende

Dag 7: Tilbake til Orosei og Norge

Etter en uke med naturskjønne landskap, autentiske byer og vakre strender, er det på tide å vende tilbake til Orosei-bukten. Unn deg et siste italiensk måltid før du flyr hjem til Norge igjen på dag 8. På gjensyn Sardinia!

Les mer
Brancamaria  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Minst 2 personer kan bestille dette tilbudet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet).

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret