• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

By og strand i Marrakech & Essaouira

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Marokko
pris fra kr 4 079
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Kombiner by i Marrakech & strandliv i Essaouira i 5 eller 7 netter og bo i tradisjonelle riader med daglig frokost og 2 byvandringer, og fly.

Når du går gjennom de smale gatene i Medina, Marrakechs gamle sentrum, vil du snart oppdage solfylte, magiske steder, som storslagne moskéer og historiske palasser. Med sin vakre beliggenhet ved foten av Atlasfjellene er den kongelige byen perfekt for en oppdagelsesferd. Når du har besøkt Koutoubiamoskéen, noen av byens 18 souks og den imponerende hagen Jardin Majorelle, er det på tide å koble av - i kunstbyen Essaouira! Her kan du slappe av på stranden, besøke den gamle festningen og nyte fersk fisk. Er du klar for å oppdage Marokkos skatter?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Riad Heklek (eller lignende) i Marrakech (2 eller 3 første nettene samt siste natten)
 • 2 eller 3 netter på Riad Al Khansaa (eller lignende) i Essaouira
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Byvandring i Marrakech dag 2
 • Byvandring i Essaouira dag 3 eller 4
 • Transport mellom flyplassen og overnatting, samt mellom Marrakech og Essaouira
Fra Marrakech til Essaouira

Byen Marrakech gir sine besøkende inntrykk av å befinne seg i en saga! Spaser langs høydepunktene i "den røde byen", oppkalt etter sine mange historiske bygninger i rød sandstein. Gjennom de smale gatene kommer du til torget Djemaa el Fna, hvor du ønskes velkommen, ja omfavnes, av lukter, farger og musikk - et skuespill du ikke vil gå glipp av! Så sett deg ned i et te-rom og nyt klassisk marokkansk te med fersk mynte. Etter noen dager i Marrakech er det tid for litt avslappende strandliv: Du følger handelsruten til havnebyen Essaouira, som ligger på den vestlige kysten av Marokko.

Dag 1-2: Magiske Marrakech

Reisen starter i Marrakech, en av Marokkos fire kongelige byer som en gang var hovedstad for Almoravidenes dynasti, som strakk seg fra Senegal til det sentrale Spania. Begynn dagen med et besøk til Medina, gamlebyen, som er på UNESCOs verdensarvliste. Medinaens sjarm lar ingen være uberørt. Vand… Les mer

Riad Heklek  eller lignende

Dag 3-4: Strandliv i Essaouira

I dag går ferden videre til kunstbyen Essaouira. Denne byen har et sjarmerende og karakteristisk utseende med sine distinkte hvite hus med blå motiver som kan minne om de greske øyer. Besøk havnen, oppdag hvordan arganoljen produseres fra argantrærnes frukter, og lytt til tradisjonell Gnawa-musi… Les mer

Riad Al Khansaa  eller lignende

Dag 5: Tilbake til Marrakech

Før du reiser hjem på dag 6, har du fortsatt litt tid igjen i Marrakech. Vandre gjennom labyrinten av souker og ta en titt rundt på byens vakre håndverk. Hvem vet, kanskje finner du den perfekte suveniren å ta med hjem? Besøk også de magiske botaniske hagene i Marrakech; Jardin Majorelle, Menara… Les mer

Riad Heklek  eller lignende

Dag 1-3: Magiske Marrakech

Reisen starter i Marrakech, en av Marokkos fire kongelige byer som en gang var hovedstad for Almoravidenes dynasti, som strakk seg fra Senegal til det sentrale Spania. Begynn dagen med et besøk til Medina, gamlebyen, som er på UNESCOs verdensarvliste. Medinaens sjarm lar ingen være uberørt. Vand… Les mer

Riad Heklek  eller lignende

Dag 4-6: Strandliv i Essaouira

I dag går ferden videre til kunstbyen Essaouira. Denne byen har et sjarmerende og karakteristisk utseende med sine distinkte hvite hus med blå motiver som kan minne om de greske øyer. Besøk havnen, oppdag hvordan arganoljen produseres fra argantrærnes frukter, og lytt til tradisjonell Gnawa-musi… Les mer

Riad Al Khansaa  eller lignende

Dag 7: Tilbake til Marrakech

Før du reiser hjem på dag 8, har du fortsatt litt tid igjen i Marrakech. Vandre gjennom labyrinten av souker og ta en titt rundt på byens vakre håndverk. Hvem vet, kanskje finner du den perfekte suveniren å ta med hjem? Besøk også de magiske botaniske hagene i Marrakech; Jardin Majorelle, Menara… Les mer

Riad Heklek  eller lignende
Valgfrie utflukter

Lyst på enda noen planlagte aktiviteter under rundreisen din i Marokko?

 • Utflukt til de botaniske hagene:
 • Tilbring en morgen eller en ettermiddag med å utforske botaniske skatter i Marrakech. Besøk de kjente Majorelle-hagene, omgi deg av frukthager og olivenlunder i Menara-hagen før du avslutter turen med hest og vogn gjennom Agdalens hager.
 • Majorelle-hagene er designet av den franske kunstneren Jacques Majorelle, og ble dessverre glemt bort etter kunsterens død. Nå er den restaurert til sin tidligere storhet av Yves Saint-Laurent, og hagene er nå et fredlig smutthull fra byens kaos.
 • Dette er en privat tur og kan bestilles for minimum 2 personer. Inngangsbillett til Jardin Majorelle er inkludert. (Kan bestilles under ekstra tilvalg)
 • Kameltur i palmeoasen:
 • En fantastisk én-times kameltur gjennom den grønne palmeoasen i Marrakech og de omliggende landlige områdene, hvor du kan utforske tradisjonelle landsbyer og lokal kultur.
 • Utflukten inkluderer transport til og fra overnattingsstedet. (Kan bestilles under ekstra tilvalg)
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips til sjåfører og guider
 • Inngangsbilletter til attraksjoner under de guidede byturene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom 5 netter
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom 7 netter

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt På overnattingsstedene
Barn fra 4-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt På overnattingsstedene

Rabatt

Voksen nr. 3 vil motta en 10% reduksjon på prisen.

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

NB! Spedbarn

Spedbarn vil sove i samme seng som sine foreldre.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret