Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Calella - en katalansk soldrøm

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 10 netter
 • Calella
pris fra kr 3 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en utsøkt solferie og bo 5, 7, 10 eller 14 på Hotel Internacional ved den spanske kystfavoritten, Costa del Maresme. Inkl. fly og transport.

Den katalanske kysten, Costa del Maresme, imponerer med sine gylne strender, trivelige middelhavsatmosfære og forførende solnedganger. På denne sydenreisen nyter du et opphold med halvpensjon, og du bor bare to minutters gange fra stranden med sitt evige hav. Pakk solkrem og badedrakt - Calella er en solrik skjønnhet som venter på å bli utforsket.

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Internacional: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Litt om Calella

Den skjønne kystbyen Calella ligger langs populære Costa del Maresme, 58 km nordøst for Barcelona. Til tross for at dette er et ettertraktet feriemål, besøkt av reisende fra hele verden, har byen beholdt sin katalanske sjarm og autentisitet. I Calella kan du forvente deg nydelige strender, fantastisk mat og hyggelige gater pakket med barer og butikker. Naturelskere vil uten tvil forelske seg i denne delen av Europa, området rundt byen er nemlig rik på vegetasjon, mens et dramatisk landskap av klipper og fjell imponerer på alle måter.

Hotel Internacional

 • Hotel
 • Calella, Spania
terrace building

Dette uformelle hotellet ved kysten ligger 1,4 km fra Calella jernbanestasjon, og 11 km fra Castell de Santa Florentina-slottet. Hotellet serverer en omfattende frokostbuffet og andre fasiliteter inkluderer et utendørsbasseng, en bar og en stor terrasse. Hotellets resepsjon er åpen 24 timer i døgnet og gratis WiFi tilbys på eiendommen.

 • +6
Les mer
DOUBLE ROOM NEW

Dobbelt standardrom

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har en balkong, aircondition, TV og telefon. Badet har dusj eller badekar, toalett og hårføner.

DOUBLE ROOM NEW

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Denne romtypen har en balkong med havutsikt, aircondition, TV og telefon. Badet har dusj eller badekar, toalett og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Få med litt historie på reisen og besøk Castell de Santa Florentina. Dette praktfulle middelalderslottet fra det 11. århundre er bygget inn i et smaragdgrønt vinområde i fjellsiden i Canet de Mar.
 • Museo del turisme - dette moderne museet utforsker kulturelle og økonomiske effekter av global turisme. Det interessante museet tilbyr en mengde gallerier og utstillinger som uttrykker forskjellige perspektiv.
 • Du kan ikke reise til Calella uten å se det atmosfæriske fyrtårnet som symboliserer byen. Lighthouse Calella har skint sitt lys utover havet siden 1859. I skjønne naturomgivelser kan du nyte det uimotståelige bygget som også tilbyr maritime utstillinger.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbelt standardrom
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret