• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Berlin -Europas mest fascinerende storby

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Berlin
pris fra kr 2 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Unn deg noen flotte dager i Berlin. Bo 2, 3 eller 4 netter på Catalonia Berlin Mitte som ligger i hjertet av byen. Reisen inkluderer fly og frokost!

Berlin er metropolen som fascinerer verden rundt og byen med tusen muligheter. Fra romantisk renessanse og barokke mesterverk til hemmelige og underjordiske tuneller - i Berlin finnes historie overalt. Hver eneste gate og hvert eneste smug forteller en historie, samtidig som trendy kafeer og kreative sjeler har bygget dagens bybilde. Berlin er en by av kontraster, en smeltedigel av kulturer, en by som tilbyr noe helt spesielt til hver en smak. For å gjøre ditt opphold perfekt, venter et moderne rom på det nye 4 * Hotel Catalonia Berlin Mitte i Berlins pulserende hjerte!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Catalonia Berlin Mitte: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Sen utsjekking til kl. 13 (avhengig av tilgjengelighet)
 • Turistskatt
Berlin - Tysklands juvel

Berlin er alltid verdt et besøk! Tysklands hovedstad er en by hvor fortid og fremtid møtes i skjønn forening, og hvor historiske monumenter står side om side med fasjonable shoppingsentre og bruktbutikker. Tilbring dagen med besøk på et av de mange spennende museene eller ved severdigheter som Checkpoint Charlie, Holocaust-monumentet og Gedächtniskirche, og sørg også for å utforske de fine restaurantene og små alternative caféer. Om kvelden er det spennende å å begi seg ut i Berlins sprudlende natteliv, som garantert vil fascinere deg, om du så vil nyte et glass rødvin i en pianobar eller smake en god øl på et mikrobryggeri - Berlin er stedet!

Hotel Catalonia Berlin Mitte

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Reception

Catalonia Berlin Mitte ligger sentralt i Mitte, rett foran Heinrich-Heine-Str. T-banestasjon, og innen 10 minutters gange fra Berlins viktigste severdigheter. Hoteller tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og et helt nytt treningsstudio og en liten badstue. Du er velkommen til å nyte en drink i Catalonia-cocktailbar, eller et måltid i Kunstwerk-restauranten, som har en terrasse på gårdsplassen. Frokost er tilgjengelig hver morgen, og i helgene kan nytes til kl. 12.00. På Catalonia Berlin Mitte finner du en døgnåpen resepsjon og en felles stue. Hotellet har en unik livsstil sjarm og er dekorert med graffiti av Berlin kunstnere. Gjester vil bli forsynt med PressReader-programmet, som gir deg fri tilgang til et bredt spekter av internasjonale aviser og blader.

 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, WiFi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og aircondition. De private badene har gratis toalettartikler og hårføner. Rommene inkluderer i tillegg skrivebord, safe og minibar.

Våre tips
Se på kart
 • Største kirken i Berlin

  Det er vanskelig å misse denne gigantiske katedralen, som ruver stolt som den største i byen. Beliggende i Berlins historiske, gamle bydel.

  Kirke Berliner Dom Kirke
 • Et livlig sted

  Den tidligere Berlinmuren kjørte tvers gjennom parken. I dag finner du Europas livligste loppemarked her hver søndag.

  Park Mauerpark Park
 • Skyv deg frem

  Hip and happening! Denne store markedshallen er full av små butikker og unike konsepter.

  Marked Markthalle Neun Marked

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 per rom

Enkeltreisende

kr 748 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Berlin, perfekt beliggenhet for sightseeing. Det er også undergrunnsstasjon rett rundt hjørnet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret